Както е видно и на Дияна и Аброад профилите са с последна дата на активност доста след БАНването на потребителките.
Ако имат бан не би трябвало да има каквато и да е активност от техните профили. Те баннати ли са или просто паролите им са сменени ?
И аз това не мога да разбера. Дотук си мислех, се са баннати, т.е. с наложена временна забрана за достъп.
Относно случая с астро/АН все още няма яснота по въпроса.
Доколкото разбирам, й е блокиран достъпът до форума, което предполага и невъзможност за достъп до двата профила.
И ако въпросният бан й е бил наложен на 4ти сутринта (хипотетично от мен самата

), тогава какво е правила тук същия ден по-късно?
В такъв случай логично е да предположим следните две възможности:
- или да е влизала тя, но има наложена забрана да пише във форума, да получава и изпраща съобщения;
- или някой друг й използва двата профила, ако след бана се проследява активност.
В отговора си към мен беше много лаконична и не представи никаква аргументация. Но може да се предположи в какво състояние е била и как се е чувствала, а може и да е нямала време и желание за обяснения, макар че в случая и на мен ми се дължи такова предвид това, че аз бях набедена за нейното изчезване. Забележете - аз, не админът, който има такива права! И се чудя кой болен мозък може да е измътил това предположение.
Но на мен атмосферата не ми изглежда духовна...,а меко казано махленска...
Марая, махленското шоу ще спре, ако се внесе повече яснота по въпроса какво се случва с АН и може ли да влиза в сайта.
Аз лично много държа да го знам, защото в момента на мен ми се сере на главата!
Бих искала и да знам как може да се отреже достъпът на собственика до сайта.