Здравей Гост

Предложение за хакване на астросайта

• 152 Отговора
  • 53877 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Предложение за хакване на астросайта
« Отговор #80 -: Април 06, 2012, 01:40:07 pm »
слънцето ми не е в девети- а в пети- в квадрат с уран

това, че не обичам много да обяснявам, не означава, че се налагам, знам, че звучи прекалено категорично, но локумите не са ми сила, особено като пиша

и...да не изместваме темата
п.п. мойта карта си я виждала май

*

Divna

• 2478
« Отговор #81 -: Април 06, 2012, 02:01:17 pm »
слънцето ми не е в девети- а в пети- в квадрат с уран

това, че не обичам много да обяснявам, не означава, че се налагам, знам, че звучи прекалено категорично, но локумите не са ми сила, особено като пиша

и...да не изместваме темата
п.п. мойта карта си я виждала май

да, показа ми я преди дни, но не я помня. Беше ретрограден меркурия.  :P

Понеже си писала в предишния пост Слънце и Марс в 9ти, затова съм приела Слънце в 9ти. Но сега разбирам, че си желала да кажеш, че Марс е в 9ти. В такъв случай си защитаваш твърдо убежденията. Бориш се за своята лична философия. Харесва ми тази позиция на Марс.

За "локумите" и всичко свързано с думи /писмен и устен начин на изказ/ се гледа друга планета и друг дом.  ;) Квадрата между Слънце и Уран го остави за друга дейност.  ;) :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #82 -: Април 06, 2012, 02:07:33 pm »
това за квадрат слънце- уран беше уточняващо, не обясняващо

иначе откъде идва това, че не са ми скрити нещата - ти ще кажеш - ти си астролога  :P

аз само...минавам от тука  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #83 -: Април 06, 2012, 02:13:33 pm »
това за квадрат слънце- уран беше уточняващо, не обясняващо

иначе откъде идва това, че не са ми скрити нещата - ти ще кажеш - ти си астролога  :P

аз само...минавам от тука  :blink:

Аз много пъти съм го казвала, ама ако трябва ще се потретя.  ;D Идва от Плутон на АЦ - най-големите и известни ясновидци в история на човечеството са с Плутон върху АЦ.  ;)

Хайде сега да ми припомниш, как е поставен Сатурн в радикса ти? :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #84 -: Април 06, 2012, 02:16:55 pm »

...Идва от Плутон на АЦ - най-големите и известни ясновидци в история на човечеството са с Плутон върху АЦ.  ;)

с оглед на темата не трябваше ли да го гледаме като "крими" фактор?
сатурн ретрограден в 10 - опозиция на слънце и ретрограден меркурий
 та ...какво за сатурна?

« Отговор #85 -: Април 06, 2012, 02:28:22 pm »
АЗ ИМАМ УВАЖЕНИЕТО И РЕСПЕКТА НА ТВОИ БИВШИ КЛИЕНТКИ...

Това изречение направо крещи разни неща. :blink:
There's a little witch in every woman...

*

Divna

• 2478
« Отговор #86 -: Април 06, 2012, 02:34:23 pm »

...Идва от Плутон на АЦ - най-големите и известни ясновидци в история на човечеството са с Плутон върху АЦ.  ;)

с оглед на темата не трябваше ли да го гледаме като "крими" фактор?
сатурн ретрограден в 10 - опозиция на слънце и ретрограден меркурий
 та ...какво за сатурна?

Аз вече загубих каква е първоначалната идея на темата.  ;D
Сатурн показва целта. Желаех да разбера за каква кауза се бориш и каква е целта ти.  ;)

Кой ти каза че съм астроложка?  :o Далеч съм от тази идея.  ;D Пусни в действие Плутон и сама ще се увериш. Ти го можеш.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #87 -: Април 06, 2012, 02:38:23 pm »

Сатурн показва целта. Желаех да разбера за каква кауза се бориш и каква е целта ти.  ;)

и каква е целта според моя сатурн
за какво се боря...по марс

*

Divna

• 2478
« Отговор #88 -: Април 06, 2012, 03:30:29 pm »

и каква е целта според моя сатурн
за какво се боря...по марс

Е, аз нямам Плутон на Асцендента.  ;) :P
Сатурн показва, че си с ясни цели, и че ако не ги реализираш се чувства нещастно Слънцето /може да изпаднеш в тъжно състояние, да не казвам депресивно, но аспектът е все пак опозиция, а не квадрат и ефекта е значително по-лек/. Слънце на трон по дом, Сатурн също. На Слънце в 5ти дом му се играе, но така и не може да си поиграе истински, както на него му се иска, защото насреща му сочи с пръст Сатурн /да внимава в игрите/.  ;)
В кои знаци са Слънце и Сатурн?

За марс - ако живееш в чужбина ще си много оправна.  :blink: Иначе Марс се бориш за истината. В името на истината Марс може да влезе във философски двубой.  :blink:

Така обаче на парче не е много желателно да си говорим. Има ли я картата ти в някоя от темите?

*

Papy

• 4343
« Отговор #89 -: Април 06, 2012, 03:35:28 pm »
хмм- тази интерпретация ми звучи като по добрин антонов  :mellow:

*

Divna

• 2478
« Отговор #90 -: Април 06, 2012, 03:50:05 pm »

Кой ме е учил мислиш?  ;) Шапка му свалям на това как може да провокира мозъка да работи на 100%.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Април 06, 2012, 05:48:08 pm »

Кой ме е учил мислиш?  ;) Шапка му свалям на това как може да провокира мозъка да работи на 100%.  ;D

Той също все някому пречеше... е, вече го няма в тоя сайт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Април 06, 2012, 06:04:29 pm »
Е, Слънцето не ти е от най-аналитичните, но за сметка на това е позитивно в 9 дом, затова си мислиш, че не остава нищо скрито изобщо.  :blink: То добре е да си вярваме, лошо няма.  ;)

Е, Слънцето не можем да го набедим в аналитичност, нито в мисловна дейност, за това си има помощници  :blink: - Меркурий /интелект/, Луна /интуиция, усет/, Марс /логика, аргументи/.

За "локумите" и всичко свързано с думи /писмен и устен начин на изказ/ се гледа друга планета и друг дом.  ;) Квадрата между Слънце и Уран го остави за друга дейност.  ;) :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #93 -: Април 07, 2012, 12:25:12 pm »

Той също все някому пречеше... е, вече го няма в тоя сайт.

Доби...,нали и той не ставаше за нищо.... ;D Нали така говореха за него Стела, Дияна и други... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #94 -: Април 07, 2012, 12:34:05 pm »
Всеки има право на лично мнение и тъй като това е форум, има право и да го изкаже/напише. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Април 07, 2012, 12:53:33 pm »
Именно.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #96 -: Април 09, 2012, 11:00:34 am »
Е, Слънцето не ти е от най-аналитичните, но за сметка на това е позитивно в 9 дом, затова си мислиш, че не остава нищо скрито изобщо.  :blink: То добре е да си вярваме, лошо няма.  ;)

Е, Слънцето не можем да го набедим в аналитичност, нито в мисловна дейност, за това си има помощници  :blink: - Меркурий /интелект/, Луна /интуиция, усет/, Марс /логика, аргументи/.

Благодаря за корекцията!  :blink: Много мило от твоя страна да ми поправиш девишкото Слънце.  :blink: Поне това ми показва, че съм четена.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Април 09, 2012, 12:18:36 pm »
За вменяването на изкуствена реалност съм съгласна, а форума няма как да е по-различен от други, тъй като потребителите са същите.
 Аз мога да кажа за себе си, че наред с тук съм била член в други два от тях - клубастролоджи и астрогалакси и там същите хора имаха изпълнения, просто няма начин да е друго. 
  А те посещават и други места, които също се четат от останалите, картинката е ясна, но някои теми са просто останали в миналото.
 Моята съвест е чиста, спя спокойно. Но да четат морал хора, които имат изкривен такъв, няма как да замълча този път. Ще прощавате.

Ей..намерих нещо интересно.... :-\

Разбира се, че се нагласят нещата и се извращават дори. Преди известно време разбрах как финно се настройват дори хора срещу хора, което ме погнуси тотално от този форум.

Затова от самото начало гледам да спазвам дистанция, за съжаление, макар повечето да сте ми толкова приятни като личности, но много се разочаровах от отношенията, на които някои са способни. В реалния свят има достатъчно такива неща, кому са нужни тия войни питам аз? Защо все има какво да делим, да се сравняваме, да обиждаме...нали астрологията ни е събрала. 

втози форум подобни неща не е имало и като част от него съм против това да ги има и в бъдеще....тук се говори за мистика и астрология ,за езотерика и таро и е под достойнството на хората /това е и обида за тях/, да се обсъждат останалите. защото утре всеки един може да попадне в категория 3-то л.ед.ч.

Не искам да ставам адвокат на никого, но сигурна ли си в това, което си написала? Или да пусна линка с темата, в която ти бесня срещу мен и избълва куп обиди?   

По същия начин, както ти обиждаше и псуваше Хело, доколкото си спомням. Марая обаче е имала предвид по-горе да не се говори с недомлъвки, а открито. Не подкрепям темата, но нека не наливаме масло в нея, да оставим да си решат нещата по между си, ако има какво да се решава. Сега осъдения Марая ли ще е, щото всички сте невинни предполагам. 

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4279.0.html

На който му се чете да чете...има какво да прочете.... :blink:
« Последна редакция: Април 09, 2012, 12:32:40 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Април 09, 2012, 03:51:12 pm »
Вие още ли я мътите тая тема?  :rolleyes:

За мен въпросът е приключен.

Поне това ми показва, че съм четена.  ;D

Самата тема е доста четена, логично е да се предположи, че са четени и пишещите в нея.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Април 09, 2012, 04:08:58 pm »
четеше се доста темата...и влязох в нея...Та видях някои и други постове... :blink: ;)