Здравей Гост

Астролози говорят за астрология

• 33 Отговора
  • 7298 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Астролози говорят за астрология
« Отговор #20 -: Април 07, 2012, 03:55:04 pm »
Е, какви целувки, како?  ;D
Особено като гледам каква е устната хигиена и какви змии и гущери излизат.

Шегата настрана, но наистина изключително рядко използвам емотиконки с целувчици. Голямо съм дърво.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Април 07, 2012, 03:59:42 pm »
Изумена съм как тази ... гадничка тема се трансформира в разговор за целувки  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Април 07, 2012, 04:03:49 pm »
И знаете ли какво най-много ме изумява?

Важното е човек да има позиция за едно нещо и да не си я сменя като носна кърпичка.  :blink: Всъщност Лили не мислиш ли, че това за което говориш не изключва факта да не е съгласна в нещо с теб. Това не означава, че преди ти се е мазнила. Ако е тази за която си мисля, нямам впечатления, че е от тези хора, които се мазнят.
« Последна редакция: Април 07, 2012, 04:08:15 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Април 07, 2012, 04:04:34 pm »
Я по-добре кажете как ще си боядисвате яйцата  ;D, идват празници...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Април 07, 2012, 04:08:41 pm »
И знаете ли какво най-много ме изумява?

Важното е човек да има позиция за едно нещо и да не си я сменя като носна кърпичка.  :blink: Всъщност Лили не мислиш ли, че това за което говориш не изключва факта да не е съгласна в нещо с теб. Това не означава, че преди ти се е мазнила. Ако е тази за която си мисля, нямам впечатления, че  е от тези хора, които се мазнят.

Да, точно това имах предвид.
Не може на някой да му се мазниш и после да бълваш змии и гущери.
Някак ще си противоречиш, но всеки си носи последствията...

Не може пред всички да демонстрираш дистанция и извисеност, а при личен разговор да избълваш тонове отрова. Особено когато отсрещният се опитва да води нормален диалог и да ти влезе в положението. Нямам намерение да храня такива хора с енергията си.  :blink:

Всъщност що да не може? Всичко може.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Април 07, 2012, 04:13:09 pm »
Е, какви целувки, како?  ;D
Особено като гледам каква е устната хигиена и какви змии и гущери излизат.

Шегата настрана, но наистина изключително рядко използвам емотиконки с целувчици. Голямо съм дърво.  ;D

Е пролет е.... :rolleyes:...влечугите излизат  от дупките... ;D
И като се има в предвид..,че устата е най-мръсната дупка... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Април 07, 2012, 04:29:52 pm »
Асол, позволи ми да познавам по-добре хората, с които съм се виждала и говорила на живо и които са ми накъсвали и телефона, и скайпа да ме настройват срещу други съфорумци.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Април 07, 2012, 04:47:06 pm »
Асол, позволи ми да познавам по-добре хората, с които съм се виждала и говорила на живо и които са ми накъсвали и телефона, и скайпа да ме настройват срещу други съфорумци.  :blink:

Лили...,имам предложение...Стига с недомлъфките...те създават предпоставки за интриги. :blink:
Дай с имена...иначе не си струва....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Април 07, 2012, 04:51:15 pm »
На който му харесва такова общуване, нека продължава.
Аз не нося отговорност за ничии действия, отношения, пристрастия, амбиции.
И не съм човекът, който ще определя кой какъв е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Април 07, 2012, 05:14:33 pm »
На който му харесва такова общуване, нека продължава.
Аз не нося отговорност за ничии действия, отношения, пристрастия, амбиции.
И не съм човекът, който ще определя кой какъв е.

Има хора на които това им допада...В повечето случай са водни знаци...Поне от наблюденията ми....
Или силно афлектирани слънца....и луни...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #30 -: Април 07, 2012, 05:50:58 pm »
......позволи ми да познавам по-добре хората, с които съм се виждала и говорила на живо и които са ми накъсвали и телефона, и скайпа да ме настройват срещу други съфорумци.  :blink:

Добре е човек да бъде верен на себе си  :blink:
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Април 07, 2012, 06:00:53 pm »
И за да спрат спекулациите, искам да кажа, че не мога да поема чужда карма в отношенията, в които аз НЕ участвам.
Всеки да си носи последствията. Ако на някой не му стиска, нека не търси оправдание в трети лица.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Април 07, 2012, 06:08:51 pm »
И за да спрат спекулациите, искам да кажа, че не мога да поема чужда карма в отношенията, в които аз НЕ участвам.
Всеки да си носи последствията. Ако на някой не му стиска, нека не търси оправдание в трети лица.

Така е...

И затова казвам, че духовността не е чешем си езиците , мерим си пишките...Духовността е друга работа...ежеминутно доказване... :-\

ПРЕДИЗВИКА МЕ...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Април 11, 2012, 03:52:00 am »

Ето това е нещо, с което съм много съгласна !!!
Какво става бе хора ???
Момичета, аз обикновено последна разбирам какво се случва тук или там....по ред причини и една от тях е, че не ми се занимава с подробности ....Луна в Близнаци.... Незнам кой, как, защо и какво .... имам си достатъчно тежки транзити в момента и не ми остава време да се занимавам с подобни неща.
Имам желание да се развивам в сферата на астрологията, така, че аз лично ще продължа да пиша във всички възможни форуми за астрология и вярвам че ще бъда разбрана правилно. Инересува ме истината за астрологията и ничия друга.
Много неща научих от този форум и ще бъде жалко ако решите да ми се сърдите за моето решение.
Радвам се че мога да изразя мнението си и още повече бих се радвала, когато срещу мен стоят едни израснали хора, които стоят над дребните проблеми   :wink2:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!