Здравей Гост

LibrawithTaurus - практически казус

• 7 Отговора
  • 1322 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
LibrawithTaurus - практически казус
« -: Април 05, 2012, 02:05:23 pm »
LibrawithTaurus,

Ти си перфектен случай в момента за астрологичен казус и свободна дискусия...

Ето защо ти предлагам да си качиш наталната карта...да поставиш картата с дирекции и прогресии...,. да поставиш и транзитна карта за да бъде по-нагледно...

Можеш да копираш и поставиш тук и хорарните карти и отговорите по тях...,за да проверим и анализираме случващото се...

Една практическа дискусия...,защото теорията е локум...и можем да го разтягаме и спорим до 9-то пришествие.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: LibrawithTaurus - практически казус
« Отговор #1 -: Април 05, 2012, 02:24:07 pm »
Благодаря ти много, че пусна темата! Това са транзитите и прогресиите за днес, за други карти не съм сигурна как да ги построя:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 05, 2012, 02:32:59 pm »
За нищо! :blink: ;)

Сега прочети внимателно и ще се справиш с построяването на картите...

В астроком има секция в която ще намериш опция natal,progressions,solar arc combinet. progressed chart.

tova са две различни карти...Просто ги поставяш...После ще поставиш и още две...но по-късно ще ти кажа как да ги построиш...

Мога да го направя...,но нета ми е бавен, а и смятам...,че ти правя услуга като те науча "да ловиш сама риба..." ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Април 05, 2012, 02:41:21 pm »
Благодаря ти много, че пусна темата! Това са транзитите и прогресиите за днес, за други карти не съм сигурна как да ги построя:

Колко показателна е... :o...
На куспидата на твоя 12-ти дом намираме дева. Управител на знака е Меркурий...който е в съвпад с нат. асц. Меркурий в картата ти сигнифицира тайните и скрити неща...тайните ти врагове. Към настоящия момент предстой транзитния Меркурий да стъпи в/у дсц...,а тук са откритите ни врагове...тук са другите. На всяка цена ДНЕС/видно от транзитите/ ти искаш да покажеш несправедливостта и да извадиш наяве всичко това..,за да го видят другите.

До тук това е така? Или бъркам...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4 -: Април 05, 2012, 02:51:16 pm »
Така е. Не ми дава мира, че се опитват така да ме прецакат... Написах им дълго писмо, което поставих и в предната тема. Пратих го на някол :'(ко приятели, обясних им как стоят нещата, за да ми дадат съвет. Сега чакам ответен отговор, но нито ми звънят, нито имам писмо. Чудя се дали да пиша на стената им във Фб, но там не са обявили официалните резултати...а сайтът им в момента не се отваря, поне при мен:
http://shakespeare.intellect.bg/ - отваря ли се при вас? Възможно ли е да работят по него? И да променят резултатите? Възможно ли е нещата да се обърнат в моя полза ...

Ето картата, която поиска, но е една, не са две, или съм объркала. :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5 -: Април 11, 2012, 11:34:13 am »
Спечелих екскурзия до Сицилия :)))))))))))) Ах, ето картата с транзитите днес, ако ви е интересно, гледам, че Луната е в Стрелец в 3-ти дом :)))

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Април 11, 2012, 11:49:36 am »
Честито, Либра! Наслаждавай се на емоциите.
Възлите по оста 3-9. наскоро опозицията Луна-Венера се насложи върху транзитната нодална ос.
При теб това става по оста на пътуванията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #7 -: Април 11, 2012, 11:51:18 am »
Честито, Либра! Наслаждавай се на емоциите.
Възлите по оста 3-9. наскоро опозицията Луна-Венера се насложи върху транзитната нодална ос.
При теб това става по оста на пътуванията.

Благодаря, Стела!  :wub:  :libras: