Здравей Гост

Манипулация и грозни обвинения

• 1 Отговора
  • 2443 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Манипулация и грозни обвинения
« -: Април 07, 2012, 06:24:28 pm »
Да хвърлиш обвинения и да не ги докажеш...е не само трупане на карма...,а и наказуемо..Подло е!

Понеже бях обвинена, от АН и други..,че съм присвоила сайта и форума ще кажа:

НА ТИТУЛНАТА СТРАНИЦА НА САЙТА Е ПРИСВОЕН ТРУДА НА ГИТА МЕРДЖАНОВА! ВСИЧКИ СТАТИИ СА ОТ СИНЯТА И ЖЪЛТАТА КНИГА НА АВТОРКАТА...НИЩО АВТОРСКО И С ПОДПИСА НА АН НЯМА!

В ИЗБРАНИ  ОБЗОРНИ ТЕМИ...ИМА ДОСТА АВТОРИ...СЪБРАНИ ОТ АКТИВНО ПИШЕЩИТЕ ТУК.

ФОРУМА СЕ ПРАВИ С АКТИВНО ПИСАНЕ!

ПОДДРЪЖКАТА МУ ОСВЕН ПАРИ ... СТРУВА ВРЕМЕ....

А СЪСОБСТВЕНИЦИТЕ КАЗВАТ:

Здрасти палавнице мазна,много хубаво си написала,за мене.Забравила си само да кажеш че съм малко по слабичък от тебе.Как е задния двор на твоя храм,оплеви ли тревата и изми ли плочките,че да доида да посадя едно борче .борче в задното дворче.мухаХАХАХАХАХА
 А ти обичаш ли спанак? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

нека ти отговори АН и АДМИНА!
жал ми е за теб! мястото ти не е в този сайт , препоръчвам ти форума на Мадлен Алгафари.

Ами ако нещо те дразни, не отговаряй, и ако наистина има проблем, тогава ще мислим за реакция - но ето, ти пак си отговорила:)
Аз не му знам радикса на човека, но много бързо мога да направя куп предположения за разни планети, позиции и пр. И като знам и моите планети, не бих влязла в словесен двубой с него, защото това ще е загубено време и за двамата:) С последното всеки астролог трябва да е наясно и да си преценява с кого и как да общува:)

Г-ЖО АН!
Аз отказвам да пиша повече в този форум. ЧЕСТИТО ВИ НОВ ЕЛЕКТОРАТ!

Е, това е в реда на нещата - и аз периодично не пиша във форума.
Всеки е свободен да пише, когато желае :)

« Последна редакция: Април 07, 2012, 06:39:27 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Манипулация и грозни обвинения
« Отговор #1 -: Април 07, 2012, 07:16:32 pm »
Марая, до кога смяташ да продължаваш с това?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.