Да, но "акцент върху 2ри дом" все още не е = "голяма лична сила"
Мисълта ми е, че недостигът на ресурси не бихме могли еднозначно да свържем с "малко лична сила". Дори смея да твърдя, че "силен Марс" не е задължително една от "индикациите" за тази лична сила :rolleyes: Силният Аз предполага силно и аспектирано Слънце като, предполагам, не толкова е важен видът на аспектите, колкото планетните архетипове, с които е свързан Аз-ът... :blink:
Не, аз просто говорех за това, че при такова стълпотворение във втори дом е логично да се очаква притежателят на хороскопа (демек аз) толкова да се занимава с личната сила.
Не съм визирала дали това значи малко или много лична сила, а че вниманието ми е там-в личната сила.
Ако трябва да се охарактеризирам с две думи-аз съм ловец на лична сила.
И сега ми стана ясно що толкова и обръщам внимание.
Аз-а никъде не съм го намесвала впрочем, не знам що ти го намесваш, за мен Азът е имагинерна и незначителна величина някаква такава обърквация...
Във втори за ми Меркурий в стрелец, Слънце, Юпитер и Сатурн в Козирог-та Сатурн си е на трон по знак, а Юпитер по дом-на върха на втори е все пак стрелец.
А в осми е Марс в рак. И в опозиция с всички сладури във втори в крайнас сметка.
И сега аз си гоня собствената лична сила и натрупването и, ма спрямо чуждата не съм наясно какво правя.