Здравей Гост

za loshite planeti i za loshite domove

• 35 Отговора
  • 6266 Прегледи
*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2006, 06:02:22 pm »
Е аз пък трябваше да стана финансов инспектор :D и да ловя изтичане и кражби на ресурси.ама на не съм учил икономика,не че не ми се отдава :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Февруари 06, 2006, 06:05:19 pm »
Цитат

Гледай кърмата на твоя си кораб, не зяпай в другите кораби да ги одумваш накъде гребат те.  :P  Тяхна си работа, твоят остров зависи от теб, а те да гребат, накъдето само им видят очите.
Това за нагласата и аз все го повтарям... ама засега без особена промяна в личната си реалност  :blink:  А и тези нагласи не се градят за един ден все пак... мисълта ми е, че Душата реинкарнира вече с определени нагласи, наречени "кармични модели", плюс психологическата обстановка и възпитанието в ранното детство на индивида и върху тази "основа" се наслояват вече всички останали нагласи и възприятия впоследствие  :o  Настина вярвам, че при промяна в нагласата могат да се постигнат чудесни и понякога дори учудващи резултати, но тази *промяна* не се реализира тъй лесно с едно щракане на пръсти... може би съм прекалено млада все още да го разбера  :rolleyes:  :ph34r:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Февруари 06, 2006, 06:09:12 pm »
Цитат
Е аз пък трябваше да стана финансов инспектор :D и да ловя изтичане и кражби на ресурси.ама на не съм учил икономика,не че не ми се отдава :D
То това да си учил икономика не е гаранция, че ще ти се отдава... личен опит  :P  ;)  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #23 -: Февруари 06, 2006, 07:20:58 pm »
Цитат
Цитат

Гледай кърмата на твоя си кораб, не зяпай в другите кораби да ги одумваш накъде гребат те.  :P  Тяхна си работа, твоят остров зависи от теб, а те да гребат, накъдето само им видят очите.
Това за нагласата и аз все го повтарям... ама засега без особена промяна в личната си реалност  :blink:  А и тези нагласи не се градят за един ден все пак... мисълта ми е, че Душата реинкарнира вече с определени нагласи, наречени "кармични модели", плюс психологическата обстановка и възпитанието в ранното детство на индивида и върху тази "основа" се наслояват вече всички останали нагласи и възприятия впоследствие  :o  Настина вярвам, че при промяна в нагласата могат да се постигнат чудесни и понякога дори учудващи резултати, но тази *промяна* не се реализира тъй лесно с едно щракане на пръсти... може би съм прекалено млада все още да го разбера  :rolleyes:  :ph34r:  :)
И аз съм го забелязал тва :huh: Дори и да промениш себе си ,трудно е да промениш другите.  И за бумеранга по горе  е в 10-ката :ph34r:  

*

АН

« Отговор #24 -: Февруари 06, 2006, 07:36:19 pm »
Цитат
изобщо не е късно :D  

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #25 -: Февруари 06, 2006, 08:14:20 pm »
Слънцето във 2-ри казало на слънцето във 8-ми:
-Търсиш ме само за пари,а слънцето в 8-ми отвърнало:
-Ти пък ме търсиш само за секс.
Слънцето в 8-ми беше свикнало всичко да му идва на готово,един ден слънцето в 2-ри взело една парична банкнота ,запалило я и горяща я дало на слънцето във 8-ми: -Ето вземи, а слънцето в 8-ми :-Ама защо така,не я гори,дай я тук.  
Един ден слънцето в 8-ми казало на слънцето в 2-ри:
-От работа никой не е забогатял(слънцето във 2-ри  дом е в дева,а 8-модомното в риби),и решило да забогатее много изведнъж... В крайна сметка свършило в мунданния си дом на риби, а слънцето във 2-ри продължава да се задоволява с малко енергии)))

... по истински случай

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Февруари 06, 2006, 08:50:56 pm »
И в продължение на приказката...  :rolleyes:
Слънцето в 5ти казало:
- Толкова съм красиво и креативно, искам да блестя, да съм на показ, да огрея всички... да живея, да съм си аз...
Плутон отсреща отговорил:
- Ще те смачкам, защото аз съм твоята мрачна Сянка, аз съм твоето Чистилище... *Ние* /11 дом/ ще те смачкаме, ще елиминираме блясъка ти...
Луната в 8ми се включила /а тя винаги реагира в кризисни моменти - обича екстрийма, какво да се прави!/:
- Аз ще съм буферната зона, посредникът, кошче за асимилиране и рециклиране на всички отпадъци... ще се разкъсвам и раздвоявам винаги в стремежа си да угодя и на двата лагера - Егото и Сянката... да съм съпричастна и отзивчива спрямо нуждите им, да се грижа за тях...
Слънцето и Плутон изпаднали в демоничен смях и...прецакали горкичката душица на Луната... типично по скорпионски  :ph34r:
хепи енд  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #27 -: Февруари 06, 2006, 09:31:30 pm »
Цитат
... Душата реинкарнира вече с определени нагласи, наречени "кармични модели", плюс психологическата обстановка и възпитанието в ранното детство на индивида и върху тази "основа" се наслояват вече всички останали нагласи и възприятия впоследствие  :o  .
Така е...и не е така... :-)
Тук вече влизаме в категорията на прилепналите постулати, на които ти не обърна внимание.
Това са онези извечни истини, които ние някога сме приели за верни и които никога повече не подлагаме на съмнение.  ;)

Не се сменя нагласа лесно, но не е невъзможно. Поинтересувай се от Вадим Зеланд и неговия Трансърфинг.  :P  

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2006, 10:21:28 pm »
Цитат
И в продължение на приказката...  :rolleyes:
Слънцето в 5ти казало:
- Толкова съм красиво и креативно, искам да блестя, да съм на показ, да огрея всички... да живея, да съм си аз...
Плутон отсреща отговорил:
- Ще те смачкам, защото аз съм твоята мрачна Сянка, аз съм твоето Чистилище... *Ние* /11 дом/ ще те смачкаме, ще елиминираме блясъка ти...
Луната в 8ми се включила /а тя винаги реагира в кризисни моменти - обича екстрийма, какво да се прави!/:
- Аз ще съм буферната зона, посредникът, кошче за асимилиране и рециклиране на всички отпадъци... ще се разкъсвам и раздвоявам винаги в стремежа си да угодя и на двата лагера - Егото и Сянката... да съм съпричастна и отзивчива спрямо нуждите им, да се грижа за тях...
Слънцето и Плутон изпаднали в демоничен смях и...прецакали горкичката душица на Луната... типично по скорпионски  :ph34r:
хепи енд  :D
E kato ще си разказваме лунни  приказки))
Продължение:
Веднъж слънцето в 8-ми казало на слънцето във 2-ри, че трябва да печели повече пари,дори се опитало да го изманипулира да премине в тъмната страна,там в тъмната страна има много пари,но обикновенно са за кратко време и някой ден трябва да се плащат данъците на дявола. Само че слънцето във 2-ри познавало и тъмната страна и не се поддало на манипулацията. Въпреки това слънцето в 8-ми по пътя си към 12-ти успяло да изцоца доста кръвчица от слънцето във 2-ри ,и то още се възстановява :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Февруари 06, 2006, 10:31:20 pm »
Ще ми трябва време за размисъл, та да мога да довърша приказката...
или
"Това е вашата приказка - довършете я", нали такава казват по Би Ти Ви  :rolleyes:  :lol:  ;)
Така че ако има други желаещи, да се включат...  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #30 -: Февруари 06, 2006, 10:31:58 pm »
Цитат

Слънцето в 5ти казало:

Ее това все едно асцендента ми го е казал :P
Инак слънцето ми обича да гради стабилност ,сигурност, а луната обича да разрушава всичко и резултата е обикновенно 0 :D Луната обича да се преструва на болна и слаба като в приказката"Болен здрав носи" макар че е съвсем здрава ,но трябва всичко да се стовари на слънцето.

А Слънце в 5-ти е много хубаво нещо))) няма я дълбочината на 8-ми но си е за предпочитане пред 8-ми :P
« Последна редакция: Февруари 06, 2006, 10:55:55 pm от DDD »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Февруари 06, 2006, 10:39:52 pm »
С уточнението, че е една от купсидните планети и е на 1-1,5 градуса от върха на 5 дом откъм 4ти  :blink:  :)
Иначе пък като гледам Слънца и Венери в 8ми дом хич не им е зле там, особено ако са докоснати от Юпитер... ама те си знаят най-добре как се чувстват, *истината е невидима за очите*, нали? Този 8ми дом е същинска "черна дупка", всичко поглъща... и трансформира  :o  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #32 -: Февруари 06, 2006, 10:59:40 pm »
Цитат
С уточнението, че е една от купсидните планети и е на 1-1,5 градуса от върха на 5 дом откъм 4ти  :blink:  :)
Иначе пък като гледам Слънца и Венери в 8ми дом хич не им е зле там, особено ако са докоснати от Юпитер... ама те си знаят най-добре как се чувстват, *истината е невидима за очите*, нали? Този 8ми дом е същинска "черна дупка", всичко поглъща... и трансформира  :o  :ph34r:

да бе да,направо си ти е на върха на 5-ти,та може да действа и по силно

на венера и слънце в 8-ми може да им е трансформирана представата за любовта,не мислиш ли? Имат избора да я заменят с нещо друго ;)
« Последна редакция: Февруари 06, 2006, 11:20:16 pm от DDD »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Февруари 06, 2006, 11:23:11 pm »
Както казват, "Любовта е субективен феномен" и всеки сам решава дали и по какъв начин да я консумира или да я замени с нещо друго - според аналогиите на дома, в който се намира Венера, докато изявата й ще е оцветена от знака и нюансирана от аспектите, които сключва, нали така?  :rolleyes:  ;)
 :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #34 -: Февруари 06, 2006, 11:25:23 pm »
Цитат
Както казват, "Любовта е субективен феномен" и всеки сам решава дали и по какъв начин да я консумира или да я замени с нещо друго - според аналогиите на дома, в който се намира Венера, докато изявата й ще е оцветена от знака и нюансирана от аспектите, които сключва, нали така?  :rolleyes:  ;)
 :D
ми права си,разни хора -разни идеали. Пък и си поредактирах мнението)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Февруари 06, 2006, 11:41:01 pm »
Цитат

да бе да, направо си ти е на върха на 5-ти, та може да действа и по силно...

Купсидните планети по принцип се приемат за по-силни, но може би с една подробност - от коя страна на купсидата се намират. Така четох в една книжка на Чандра Лал Сингх... В смисъл че позицията на планетата в края на дома  /и в съединение с върха на следващия дом/, ако правилно съм разбрала, е по-слаба от позицията й в началото на дома, т.е. първите 1-2 градуса след купсидата  /изключение правят ъгловите планети/... а и да не забравяме, че в конкретния случай "купсидното" Слънце е под натиска на Плутон, който е доста по-високо поставен в картата  :blink:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.