Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43823 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Хорар за здраве
« -: Април 09, 2012, 12:28:09 pm »
Видях поста на Романтика в друга тема..,но мисля, че би било добре да има отделна такава. С оглед спецификата на въпросите , които касаят здравето..,както и тълкуването...би било добре ,да отдадем специално място за здравето...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Хорар за здраве
« Отговор #1 -: Май 26, 2012, 02:21:24 pm »
Пускам един хорар от името на моя близка, защото е много притеснена относно възпалението на една бенка на лицето ѝ от няколко дни.

"Как ще се развитият нещата с възпалението?" - тя задава въпроса.

Благодаря!

Опозицията между У6 и Марс в 12-ти, какво казва - хирургична намеса ли :-\

« Отговор #2 -: Май 26, 2012, 02:36:08 pm »
Опозицията е разходяща, едва ли показва бъдещо събитие.

Градусът на АС е твърде ранен, нещата могат да се развият в посока, която дори може да обесмисли въпроса. Въпросът може да е зададен без обмисляне, твърде прибързано.
Бенките не се възпаляват сами. Освен ако не я е разранила, разбира се. Антибиотик и ако не започне да се оправя до понеделник - лекар.
Луната няма сходящи аспекти с досатурнови планети, но в крайна сметка ще завърши секстил с управителя на питащата Венера. Мисля, че нещата ще се развият положително за питащата.

Пропуснах да напиша, че Венера е под лъчите на Слънцето, което все още не е изгаряне, т.е. възпалителният процес би трябвало да е в началото си. Да действа с антибиотик или посещение при лекар (ако се налага) преди Венера да е изгоряла.
« Последна редакция: Май 26, 2012, 06:56:30 pm от Mirabella »

« Отговор #3 -: Май 26, 2012, 09:59:52 pm »
Благодаря ти много, Мирабелла :blink:

Аз отидох да видя как стоят нещата. На мястото, където е бенката излиза пъпка. Няма възпаление.

Дай Боже всичко да е наред :25:

« Отговор #4 -: Октомври 11, 2012, 07:35:40 pm »
Баба ми е в болница. По-добре е спрямо първия ден, но все пак предстоят критични дни. Построих карта с въпрос: "Ще се подобрява ли състоянието на баба?"
Какво мислите по картата?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2012, 08:18:46 pm »
Упс-баба по чия линия? Акрукс, Мирабела, бабата по кой дом е?

« Отговор #6 -: Октомври 11, 2012, 10:54:32 pm »
Упс-баба по чия линия? Акрукс, Мирабела, бабата по кой дом е?

Баба по бащина линия.

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2012, 11:03:41 pm »
Дано да се оправи жената, много е късен градусът на асцендента

« Отговор #8 -: Октомври 11, 2012, 11:07:29 pm »
Дано да се оправи жената, много е късен градусът на асцендента

Хм, засега има подобрение, лекарите казват, че е стабилна. Но ние се притесняваме, защото предстоят няколко критични дни. Късният асцендент лош знак ли е?

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2012, 11:11:43 pm »
Не е лош, просто не е показателен, в смисъл-каквото е започнато, ще завърши и питащият не може да повлияе в/у развоя на нещата, затова и такива въпроси по принцип не се разглеждат. Но пък щом състоянието й се подобрява може това да е добър знак

« Отговор #10 -: Октомври 11, 2012, 11:45:54 pm »
Благодаря ти за отговора, Papy. Дано състоянието й продължи да се подобрява!

« Отговор #11 -: Октомври 12, 2012, 05:53:46 am »
Благодаря за отговора, Акрукс.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #12 -: Октомври 12, 2012, 09:32:09 am »
Здравейте, преди месец и малко баба ми получи инсулт.Сега е относително по-добре. :(
Въпросът ми е:Ще се подобри ли състоянието й?Тя много иска да види появата на правнука си, но дали ще има сили...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_548_baba_mi_ste_se_podobri_li_.26745.43749.gif&res=63&va=&cid=pg6filevIJ4or-u1203190019

Благодаря предварително!

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #13 -: Октомври 12, 2012, 03:08:29 pm »
Бабата по бащина или майчина линия е?
По майчина линия е..

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #14 -: Октомври 15, 2012, 08:17:10 am »
Здравейте, преди месец и малко баба ми получи инсулт.Сега е относително по-добре. :(
Въпросът ми е:Ще се подобри ли състоянието й?Тя много иска да види появата на правнука си, но дали ще има сили...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_548_baba_mi_ste_se_podobri_li_.26745.43749.gif&res=63&va=&cid=pg6filevIJ4or-u1203190019

Благодаря предварително!
картата още снощи, като погледнах, не излиза, а без оставени данни за време и място на задаване на въпроса, нямаше как да построя нова

Въпросът е зададен на 12.10.2012, в София, 10.19 часа сутринта.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #15 -: Октомври 16, 2012, 11:10:40 am »

Въпросът е зададен на 12.10.2012, в София, 10.19 часа сутринта.
Баба ти и нейният дом на здравето се управляват от Венера, която е в неин 4д- предполагам си е у дома, а не в болница, с това разположение на нейния У1, Луната-неин У3 предстои да извърши съвпад с Венера, ако има брат, сестра скоро ще я посети, а може да са съседи, братовчеди, те също са по 3-ти дом
Нейният У8 е Юпитер в неин 1д, Венера и Луната ще извършат квадрат с Юпитер, това не е благоприятен аспект, но поне Юпитер е ретрограден и има задържане на нещата по 8д, най-лошото е отложено за сега.
Дано има късмет да види правнучето, че и повече!
Благодаря ти Акрукс! :wub:
Да, баба ми е при майка ми , тя я гледа, не е в болницата вече!
И моето усещане е, че ще задържи нещата поне известно време./Погледнах натала в деня , на удара-транз.Уран в съвпад с натален/.Иначе баба ми има брат, но е в София в старчески дом.Сестра и почина преди 5 години.

« Отговор #16 -: Октомври 21, 2012, 04:43:04 pm »
Баба ми е в болница. По-добре е спрямо първия ден, но все пак предстоят критични дни. Построих карта с въпрос: "Ще се подобрява ли състоянието на баба?"
Какво мислите по картата?
Бабата е по 1д, управлява се от Венера, която управлява и дома на здравето. 8-ми дом, който показва критичните ситуации се управлява от Юпитер, който е в неин 1д, ретрограден е, което показва забавяне, отлагане, на Венера предстои да извърши квадрат с Юпитер. Добре е, че Луната е без курс и не предстои да се случи нещо по-лошо за сега, след като е стабилизирана в момента на задаване на въпроса.

Баба беше не само стабилизирана към момента на задаване на въпроса, но и показваше подобрение. Изредиха се сума лекари, които казваха ден след ден, че ще може да живее още години напред. Така изглеждаше наистина. Внезапно обаче направи влошаване за 2 часа и за моя безкрайна мъка я загубихме. :-((((((((((((((((((((((((((((((((( Не знам какво да мисля...

« Отговор #17 -: Октомври 21, 2012, 07:21:26 pm »
Благодаря, Акрукс. :(
Не знам какво да мисля за лекарските становища и внезапното влошаване, което ни потопи в мъка само след броени часове. Нямаше медицински индикации за такова развитие, това имах предвид.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Октомври 21, 2012, 08:05:14 pm »
Не знам какво да мисля за лекарските становища и внезапното влошаване, което ни потопи в мъка само след броени часове. Нямаше медицински индикации за такова развитие, това имах предвид.
сега видях, че Венера е съвпад с ИЦ в картата, краят на живота, а ти когато си пуснала картата, нали написа, че според лекарите предстоят критични дни

Въпросът бе зададен дали предстои развитие в положителна насока, питаше се за евентуално подобряване.
Луната в хорара е в последните градуси на знака и без курс.

Построих карта с въпрос: "Ще се подобрява ли състоянието на баба?"

Бог да я прости, нека почива в мир.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Октомври 22, 2012, 07:13:49 pm »
Бог да я прости, нека почива в мир.

Благодаря, Лили, много сме натъжени. :( Надявах се, че тази луна без курс означава, че няма да се случи нищо по-лошо от самото заболяване. Да не говорим, че и лекарите даваха добри прогнози. Колкото до критичните дни, баба не само че ги преживя, но и показа подобрение. За наша мъка, необратимото се случи.