Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43870 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за здраве
« Отговор #40 -: Декември 12, 2012, 09:37:58 pm »
Да ти дам поредната обратна връзка или по-точно да те държа в течение. В понеделник ми направиха магнитен резонанс и се установи, че болката в ръцете е резултат от притискане на нервите от дискови хернии. Няма да се стигне до операция, защото са на много високо ниво и е опасно. Шийните ребра, се оказа, че за момента не представляват проблем. Продължавам с физиотерапията, но болките не минават.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #41 -: Декември 12, 2012, 11:44:55 pm »
Оффффф, писна ми. 2,5 месеца боли и не спира :(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #42 -: Декември 17, 2012, 09:09:34 am »
Снощи бабата на съпруга ми получи инсулт  :( Ще се възстанови ли Х. ? ( назовала съм я по име ).
На неговия баща майка ли е бабата? Представена е от ретрограден Юпитер в картата в сходящ куинконкс с нейния У6 Марс, с който Луната У8 е извършила опозиция. На Луната остава още един аспект, който е хармоничен- тригон с Меркурий, който все още е в ретроградна сянка, така че няма да се оправи бързо.
Благодаря, Акрукс! Майка е на неговата майка.
В такъв случай е представена от Меркурий У1, Луната У2, У3 е извършила тригон с Венера У6 и ще пренесе светлина към тригона с Меркурий У1- би трябвало да оздравее и се раздвижи, но остава написаното в предния коментар за сянката, че няма да е бързо възстановяването- Луната освен светлината от хармоничните аспекти с Венера У6 и Сатурн У8, ще пренесе светлина и от опозицията с Марс и Плутон в 8д, които са управители на вмъкнат знак в 6д на здравето.
Тази сутрин баба почина.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #43 -: Декември 18, 2012, 05:55:35 pm »
Моля ви, бихте ли погледнали тази карта, че съм много разтревожена: "Как ще се развие проблемът с бъбреците на баща ми?"

« Отговор #44 -: Декември 18, 2012, 07:39:23 pm »
O, хемодиализа, да не дава Господ!!! Не, склонен е да прави камъни (т.е. наистина е хронично) в бъбреците и в момента едно камъче се е заклещило и ни създава стрес. А бъбречните кризи са много болезнени. Опитали са се да го разместят с апаратура и е прокървил, би трябвало да настъпи подобрение, чудехме се дали ще стане с лекарствата или ще е оперативно, но казваш, че няма да го хоспитализират. И друг път е изхвърял камъни, по един или друг начин. Сега сме се паникьосали, защото точно предпразнично не знаем какви лекари ще са на разположение.

Благодаря за отговора, Акрукс. 
« Последна редакция: Декември 18, 2012, 07:44:14 pm от kassie08 »

« Отговор #45 -: Декември 18, 2012, 08:47:00 pm »
Безкрайно ти благодаря, Акрукс! Незабавно ще проверя как да се сдобием с въпросните билки. Той пие някакви други, но не подействаха.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #46 -: Декември 19, 2012, 11:28:58 pm »
Моля ви, бихте ли погледнали тази карта, че съм много разтревожена: "Как ще се развие проблемът с бъбреците на баща ми?"
Визирайки предстоящият тригон на венера -у-л на вкл в 1дом знак-везни/бъбреци/ с уран, че и последният управлява производния 6 дом на тати-здравето му-ще му се размине с тоя камък си мисля аз. Внезапно, или неочаквано някъде ще застане конкрементът и ще се кротнат нещата. Вероятно е добре да търсите други начини на лечение-алтернативна медицина например. Аз самата съм имала камъни ,нямам от години, има и други причини-страхове, критика, изисквания към другите. Ако тате е по-гъвкав в мислене и нагласи -тази склонност да образува камъни, може да се промени.
Успех в лечението!

« Отговор #47 -: Декември 20, 2012, 09:03:36 am »
Enigma, благодаря ти за този коментар.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #48 -: Декември 29, 2012, 10:24:51 pm »
Майка ми е нещо болна, много лошо кашля, явно е прихванала настинката от мен. Кашлицата и обаче е много лоша и ме притеснява, но тя ми казва, че не е нещо особено и че ще се оправи. Притеснява ме обаче лунното затъмнение утре, което при мен ще е по оста 4-10 дом.
Как мислите, ще се оправи ли здравословното и състояние и има ли за какво да се тревожа?
Майка ти по тази карта е Венера, разположена в неин 1д. В разходящ тригон е с Нептун У6 за нея в неин 5д- както казваш, прихванала е вируса от теб- нейното дете.  :blink: Другият У6 Юпитер е заточен в знак близнаци, свързан с белите дробове, планетата е ретроградна, което може да удължи този здравословен проблем. Венера ще извърши куинконкс с Юпитер в неин 9д- това е дома на специалистите, освен това Венера е неин У8, където е Луната- притеснил си се за нейния живот, но Луната е без курс, по-зле няма да стане. Последният неин аспект е опозиция с Меркурий У9 за майка ти- няма да се стигне до специалист, но ще посети личния си лекар- Венера в сходящ секстил с Марс У7.
Нека си вземе чай от анасон, последно за 80ст бях купила от аптеката, много помага за всякакъв вид кашлица и за колит.
Бях забравил да дам обратна връзка по този хорар. Майка ми се оправи и отдавна не кашля така, както беше тогава.  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #49 -: Януари 06, 2013, 04:26:21 pm »
От известно време имам проблеми със зъбите. Ходих на зъболекар, в началото тя си мислеше, че е от едни джобове между зъбите, но последния път откри счупено парче на зъб и започна да работи по зъба, като в понеделник се очаква да го завърши. Притеснява ме обаче отгоре над този счупения зъб, че също ме боли, засега зъболекарката не е открила нищо там, освен също един джоб, в който се събира храна и е възможно болката да е от него. Казала ми е, че ако болката там стане нетърпима, ще се наложи да умъртви 2-та зъба и да им слага после корони, което би струвало много (не ми се мисли направо).
Въпросът ми е: ще свършат ли скоро настоящите ми проблеми със зъбите и нали няма да се налагам да давам много пари за тях (освен тези 10 лева, които ще и дам в понеделник за лечението на счупения зъб)?

Интересно, обаче точно понеделник вечерта някъде, когато имам час за зъболекар, транзитния Сатурн ще съвпадне точно с наталния.

ПП: Въпросът е зададен вчера, затова и картата е от тогава.

« Отговор #50 -: Януари 06, 2013, 05:24:15 pm »
Оф, тази предстояща квадратура между Марс и Сатурн не ми харесва. :lol: Не само, защото Сатурн се свързва с костите и зъбите, а Марс с хирургическа интервенция, а основно защото Сатурн управлява 6-тия дом, т.е. домът, отговарящ на заболяването, а Марс управлява 9-тия дом, който се явява 4-ти от 6-тия дом - домът на края на заболяването. Напрегната връзка между тези два сигнификатора не благоприятства бързо оздравяване. Мисля, че ще трябва да се въоръжиш с търпение.
Секстилът между Луна в 3-тия ти дом и Венера (У3) би трябвало да показва, че действията ти ще дадат добър резултат, положението ще бъде стабилизирано, но едва ли това посещение ще е последно.
Надявам се, че греша в тълкуването на квадратурата Марс/Сатурн.

Може ли да те питам нещо? Проблемите със здравето през втората половина на 2007-ма ли започнаха? Опитвам се да разбера нещо от ведическата астрология.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #51 -: Януари 06, 2013, 05:32:38 pm »
Може ли да те питам нещо? Проблемите със здравето през втората половина на 2007-ма ли започнаха? Опитвам се да разбера нещо от ведическата астрология.
Много ти благодаря, Mirabella! А по картата вижда ли се дали ще се налага да давам още пари, освен тези, които трябва да давам в понеделника? Понеже, ако се наложи да се прави някаква интервенция, няма как да си я платя в никакъв случай, поне в близките 4 - 5 месеца.
Колкото до проблемите със здравето, зависи точно за кои проблеми имаш предвид. Например, със зъбите имам проблеми още от малък, като най-много се бяха влошили 2002- 2005 г. (гледам от здравната книжка, понеже тогава ходех при друга зъболекарка, която се оказа, че не е много добра, всичко направено от нея, после пак ми се развали, почти всички нейни пломби падаха след това.). А проблемите със ставите и плексите започнаха 2010 някъде, след като бях почнал работа в една софтуерна фирма, явно от обездвижването. А специално 2007-а не я свързвам с някакви проблеми със здравето, поне не се сещам.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #52 -: Януари 06, 2013, 05:36:27 pm »
В случая даже повече ме притеснява че може да се наложи да давам още пари за зъби, а точно в момента не му е времето, няма как да мога да отделя пари за зъби. Сега е зима и трябва да имаме пари за отопление, за да не мръзнем.

« Отговор #53 -: Януари 06, 2013, 05:49:00 pm »
Благодаря ти за отговора. Значи не се ориентирам добре във ведическата.
По хорара Слънцето (У1 - ти) изгаря Меркурий (У2 - парите), така че може би ще се наложи да имаш разноски. Надявам се, че греша. Дано зъболекарката разбира затрудненото ти положение, защото някои от тях са опасни - знаят как да вкарат пациента в разходи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #54 -: Януари 06, 2013, 05:50:35 pm »
Благодаря ти за отговора. Значи не се ориентирам добре във ведическата.
По хорара Слънцето (У1 - ти) изгаря Меркурий (У2 - парите), така че може би ще се наложи да имаш разноски. Надявам се, че греша. Дано зъболекарката разбира затрудненото ти положение, защото някои от тях са опасни - знаят как да вкарат пациента в разходи.
Оо, тя го разбира и го знае много добре какво е, а и ние сме съседи, почти като приятели сме. Много сме разговаряли по различни въпроси. Дано поне разноските да не са големи, че не знам...

« Отговор #55 -: Януари 06, 2013, 05:52:27 pm »
Радвам се, че имаш готина зъболекарка. Успех!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #56 -: Януари 06, 2013, 06:02:49 pm »
Благодаря!  :blink: Зъболекарката ми се оказа Стрелец (погледнах и ЕГН-то в здравната книжка  :-[).
Скоро ще пиша какво е станало, надявам се положението да се окаже по-добро.

« Отговор #57 -: Януари 06, 2013, 06:40:07 pm »
Не се връзвай на тълкуванията ми, аз често греша.

Въпросът ми за 2007-ма беше свързан с факта, че тогава е започнал сатурновият главен период според ведическата ти карта. Сатурн е естествен сигнификатор на болестите при индийците. Обаче пропуснах да погледната предходния главен период, който е бил от 1991 до 2007 и под управлението на Юпитер. Юпитер в твоята карта се оказва свързан със Сатурн и 6-тите домове от АС, Сатурн и Арудха Лагна, така че е способен да причинява проблеми със здравето по време на главния си период (който вече е отминал). Така че още веднъж ти благодаря за изчерпателната обратна връзка, много ми беше полезна.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #58 -: Януари 06, 2013, 07:09:38 pm »
Ами по времето, когато преди години имах проблеми със зъбите, Сатурн е бил в Рак и е транзитирал около Луната ми. Явно след като е отминал, почувствах облекчение, тогава смених и зъболекарката си със сегашната, за което не съжалявам.
Колкото до тълкуванията ти, досега доста неща си успяла разтълкуваш правилно, скоро ще се разбере и със сегашния случай какво ще стане. Направило ми е впечатление в хорарните карти, че много често аспектите на Луната се оказват по-силни от аспектите между други сигнификатори, или поне са оказали най-силно влияние при развитието на нещата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #59 -: Януари 07, 2013, 06:46:53 am »
Ох, дано! Благодаря ти, akruks!
Довечера ще пиша какво е станало.