Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43791 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Хорар за здраве
« Отговор #160 -: Октомври 11, 2013, 03:08:19 pm »
Аз съм за хомеопатията и съвсем не вярвам,че се свежда до плацебо ефект.Щом лекува деца и хора,които си нямат идея с какво ги лекуват,значи за какво самовнушение говорим.Още повече,че голяма част от хомеопатите са и с класическо  медицинско образование и не вярвам да злоупотребят с доверието на пациентите,особено,ако виждат ,че има нужда от друг медицински подход.Аз съм от Варна,не съм ползвала лично услугите и,но хвалят:/http://www.homeopathy-bg.com/bg/pages/read/
« Последна редакция: Октомври 11, 2013, 03:19:33 pm от remedeos »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Октомври 11, 2013, 06:16:42 pm »
Сега изникна още един въпрос - ще се наложи ли хирургична намеса при котката, да й сложат шевове на лапичката?

10.10.2013, 22.46, Варна

Утре ще я нося на преглед във ветеринарна клиника. Не мога да разбера защо така си е оръфала лапата, това животно взе да полудява.  :-X
Възможно е да има някаква интервенция, защото Меркурий У8 в 1д на котето е в скорпион и Луната ще направи секстил с него- ще е успешна

Давам обратна връзка по хорара за котката.  :blink:

Проблемът не се оказа чак толкова сериозен, добре че реагирах навреме. Раната е дълбока, но инфекцията не е стигнала до вътрешността на ставата, само беше се оголила костта. Почистиха раната и й инжектираха някакво лекарство, в понеделник сме на инжекции пак.

Но докато стоях и гледах как й обработват раната, тази вечер май ще пропусна вечерята.  :-X

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #162 -: Октомври 15, 2013, 10:14:29 am »
Има ли причина да се притеснявам за здравето си? От около месец съм в депресия, изолирала съм се напълно, постоянно плача, душата ми е празна, не се храня нормално, нямам енергия. Ще мине ли скоро всичко това?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Октомври 15, 2013, 06:46:41 pm »
Има ли причина да се притеснявам за здравето си? От около месец съм в депресия, изолирала съм се напълно, постоянно плача, душата ми е празна, не се храня нормално, нямам енергия. Ще мине ли скоро всичко това?

От емоционално естество ли е проблемът? Според мен в картата има указания за изход от кризата - сигнификаторът на кверента е екзалтирал и, макар че се намира в 8 дом, има рецепция и сходящ тригон с Луната, която управлява и въпроса, и менталното състояние на кверента в момента на задаване на въпроса. В случая може да се каже, че "всичко е в ума", т.е. състоянието ти зависи от теб, от твоята ментална нагласа. Пробвай да смениш ъгъла, от който съзерцаваш ситуацията. Не мисля, че има здравословен проблем, но картата показва лабилност и склонност към самовнушения. Според мен няма да се разболяваш, но може още в продължение на известно време да останеш емоционално уязвима и нестабилна. Изходът зависи от теб.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #164 -: Октомври 15, 2013, 07:25:54 pm »

От емоционално естество ли е проблемът? Според мен в картата има указания за изход от кризата - сигнификаторът на кверента е екзалтирал и, макар че се намира в 8 дом, има рецепция и сходящ тригон с Луната, която управлява и въпроса, и менталното състояние на кверента в момента на задаване на въпроса. В случая може да се каже, че "всичко е в ума", т.е. състоянието ти зависи от теб, от твоята ментална нагласа. Пробвай да смениш ъгъла, от който съзерцаваш ситуацията. Не мисля, че има здравословен проблем, но картата показва лабилност и склонност към самовнушения. Според мен няма да се разболяваш, но може още в продължение на известно време да останеш емоционално уязвима и нестабилна. Изходът зависи от теб.

Благодаря ти, да емоционален е проблема.. тежка любовна мъка ме тресе...
« Последна редакция: Октомври 15, 2013, 08:14:13 pm от galiusha »
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Октомври 15, 2013, 08:27:04 pm »
Така и предположих с тази Венера в първи дом в хорарната карта, с която Луната прави квадрат.

А любовният обект някъде покрил ли се е? В хорара е представен от Меркурий, който сега е в предретроградна сянка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #166 -: Октомври 15, 2013, 08:36:25 pm »
Ами да... изчезна внезапно, без обяснение, без нищо..  :03:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Октомври 15, 2013, 08:42:57 pm »
Когато са несигурни или се страхуват, обикновено се покриват без да дават обяснения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #168 -: Октомври 15, 2013, 08:50:17 pm »
Вече почвам да мисля, че в мен нещо е проблема все такива ми се падат

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Октомври 15, 2013, 08:56:06 pm »
Вече почвам да мисля, че в мен нещо е проблема все такива ми се падат

Може да създадем клубче, от един отбор сме - все страхливи мухльовци.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #170 -: Октомври 15, 2013, 09:29:50 pm »
здравейте, въпросът ми може да ви се стори малко тъп и не сериозен, но...
на работа има едни гадини(сколопендри https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0&rls=%7Bmoz:distributionID%7D:%7Bmoz:locale%7D:%7Bmoz:official%7D&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=N5ddUpuOCc7MsgbevoGAAg&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=634&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=iODAVY2-D9LL2M%3A%3BQwuamSX8kBltdM%3Bhttp%253A%252F%252Fianimal.ru%252Fwp-content%252Fuploads%252F2010%252F10%252Fskolopendra-gigantea1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fianimal.ru%252Ftopics%252Fskolopendra-gigantskaya%3B720%3B960), които са си опасни за здравето и понеже тази се крият из кашони и ъгли ме е страх да не ме клъвне някоя и то много ме е страх....
въпрос ще пострадам ли от сколопендра на работа?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Октомври 15, 2013, 09:33:49 pm »
И аз да задам хорарен въпрос - "ще ми излезе ли тая вечер цирей на г-за?". :))

Шегувам се, да не вземеш да се засегнеш, но не знам по кой дом да търсим сколопендрите. Ако бяха вредни паразити, обитаващи тялото, можеха да минат по 6 дом. Но ако ги разглеждаме като външна заплаха, може би трябва да гледаме Марс?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #172 -: Октомври 15, 2013, 09:40:53 pm »
И аз да задам хорарен въпрос - "ще ми излезе ли тая вечер цирей на г-за?". :))

Шегувам се, да не вземеш да се засегнеш, но не знам по кой дом да търсим сколопендрите. Ако бяха вредни паразити, обитаващи тялото, можеха да минат по 6 дом. Но ако ги разглеждаме като външна заплаха, може би трябва да гледаме Марс?
ЛИли, знам че е тъпо, но хората ходят в токсикологията заради такова ухапване  :-[
аз лично убих 2 и добре, че ги видях и имах възможност да ги очистя.....
иначе си мисля, че може би по 8-мо, защото са гадинки ...знам ли и аз :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #173 -: Октомври 15, 2013, 09:55:43 pm »
между другото АСЦ на хорара съвпада със Слънцето ми....

« Отговор #174 -: Октомври 15, 2013, 10:11:58 pm »
Ох, миналата година лятото ме полази това животинче, усетих как мина транзитно по тялото ми с бясна скорост, добре че четох книга и не бях заспала. Ама тръпки ме побиват още като се сетя :-X

Човек през живота си изяжда по 2-3 паяка, докато спи, така че няма страшно :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #175 -: Октомври 16, 2013, 01:37:37 am »
между другото АСЦ на хорара съвпада със Слънцето ми....
чиста случайност  :blink:
Луната У1 е в разходящ хармоничен аспект с Плутон У6 и Сатурн У8, тъй че не се очертава да имаш здравословен проблем, свързан с въпроса
ужилане, боцване е по Марс, който е сменил знак и е в опозиция с Луната, но само по знак- реално няма да извършат аспект, така че едва ли ще пострадаш от гадините, които зимно време се покриват
http://bezvrediteli.com/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0.html
благодаря много за отговора akruks, дано се покриват и да измират зимно време...че чак сънища сънувам, а всякакви буболечки много мразя....

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #176 -: Октомври 26, 2013, 08:04:23 pm »
Мили хора, предстои ми една лека гинекологична операция. Има няколко вероятни дати - 1.11 (когато Сатурн все още ще опозиционира наталната ми Венера, която е У6), 4.11 (когато Луната ще е в Скорпион) и 5.11 (когато май само Меркурий все още ще е ретрограден)... Като гледам аспектите май най-удачен е все пак 5-ти, но ако докторът не може тогава, другите две дати струват ли ви се крайно неподходящи? Въобще ще съм много благодарна да чуя нечие мнение по въпроса.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #177 -: Октомври 27, 2013, 08:46:12 am »
akruks, благодаря ти за мнението! Има вариант да отложа операцията за другия месец, но пак ще трябва да е в началото - 2,3 декември. Така ще избегна ретроградния Меркурий, но тогава пък ме притеснява, че Венера (У6) ще е в 8 дом...На 2-ри гледам че Луната отново ще е в скорпион, на 3-ти е новолунието, но май Венерата вече влиза в 9 дом.

« Отговор #178 -: Октомври 31, 2013, 03:20:55 pm »
Моля ви, бихте ли погледнали тази карта. На татко му предстои урологична интервенция на 15 ноември, целяща да избегне друга по-сериозна операция. Питането ми е дали ще бъде успешна?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #179 -: Октомври 31, 2013, 03:23:17 pm »
Моля ви, бихте ли погледнали тази карта. На татко му предстои урологична интервенция на 15 ноември, целяща да избегне друга по-сериозна операция. Питането ми е дали ще бъде успешна?
Луната е негов сигнификатор и ще направи секстил с Венера (У4 от негов 8 дом), така че би трябвало операцията да мине успешно.