Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43974 Прегледи
Re: Хорар за здраве
« Отговор #180 -: Октомври 31, 2013, 03:32:15 pm »
Много ти благодаря, Веско! Силно се надявам да се получи, реално ще трябва да се поправя предишна лекарска грешка.  :(

« Отговор #181 -: Октомври 31, 2013, 05:17:10 pm »
Здравейте, искам да помоля за тълкуване на един хорар свързан с здравословното ми състояние  :unsure:. Преди 3 дни ми направиха биопсия, сега чакам резултатите от изследването. Въпросът ми е :Ще се наложили хирургична интервенция
Ето и картата:

« Отговор #182 -: Октомври 31, 2013, 05:39:23 pm »
Моля ви, бихте ли погледнали тази карта. На татко му предстои урологична интервенция на 15 ноември, целяща да избегне друга по-сериозна операция. Питането ми е дали ще бъде успешна?
Луната У1 за баща ти ще извърши опозиция с Уран У8 за него, който е ретро и може би ще има отлагане на споменатата интервенция или организма му ще я отхвърли, което няма да се отрази положително на здравето- Луната У1 ще квадратира Юпитер У6 в 1д.
Все пак последния аспект на Луната е хармоничен- с Венера в 6д, а планетата и знакът везни, в които се намира неговия У1 е свързан с бъбреци, урология и дано в крайна сметка нещата, свързани с неговото здраве да приключат добре.

Благодаря, Акрукс. Това не ми звучи обнадеждаващо относно първата планирана интервенция. Имаме колебания дали лечението да се проведе в България или да направим поне консултация в чужбина. Сега страдаме именно заради лекарска грешка и сме недоверчиви. Какво ви говори картата в това отношение?

« Отговор #183 -: Октомври 31, 2013, 07:32:11 pm »
 :blink: благодаря  :blink:ще пиша, дано да си права

« Отговор #184 -: Ноември 01, 2013, 02:29:49 pm »
Благодаря, Акрукс. Този път с медикаменти няма да стане.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #185 -: Ноември 05, 2013, 08:24:53 am »
Един приятел нещо се съмнява в един зъб дали му е в ред и дали няма да е по-добре да иде на зъболекар (само че учи в друг град и за да иде на зъболекар, ще трябва да пътува до родния си град). Той зададе въпроса "Добре ли ми е зъба и ще се наложи ли да ходя на лекар?". Ще помоля всеки, който може, да се изкаже по въпроса, за да знае той до вечерта какво да прави. Много е притеснен, което е указано чрез Луната, която е точно на асцендента. Неговият с-р Юпитер му е в 8-ия дом, а Венера, която отговаря за здравето, ще смени скоро знака и ще върви към опозиция с Юпитер. Не знам какво да мисля по въпроса. Странното е пък, че Луната ще направи тригон с Уран, У3 за него, в негов 4 дом - дали пък наистина няма да му се наложи да пътува? От друга страна пък Меркурий, с-р на лекаря, е ретрограден и не знам дали е добра идеята да иде на лекар сега.
Как мислите, има ли за какво наистина да се тревожи и дали ще е добре да пътува, за да иде на зъболекар (не иска да ходи при други зъболекари)?

« Отговор #186 -: Ноември 05, 2013, 09:29:05 am »
Ще се наложи да отиде на зъболекар. Той-Юпитер и Слънце–картата е дневна и Слънцето е управител на триплицитет.
Луната упр. на 8д. е на АСЦ. Взаимна рец-я с Юпитер, Луната ще направи квадрат с Марс, който управлява стелиума в
Скорпион... Управител на часа на задаване на въпроса е Венера, която ще смени знака и отива под Сатурн и Марс. Освен това
Слънцето ще направи съвпад със Сатурн-сигниф. на зъбите. Венера управлява и 6 дом на здравето, намира се в първи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #187 -: Ноември 05, 2013, 11:26:24 am »
Благодаря много, Таис!!!
Чудех се дали няма да е по-добре да изчака поне Мерка да тръгне директен (в хорара управлява лекаря), а и той ми каза, че засега няма болка, просто е забелязал някакво петно на зъба.  :-\
Какво бихте казали по въпроса?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #188 -: Ноември 05, 2013, 12:55:30 pm »
Предадох му отговора, но му казах все пак да изчака да мине поне 12-и, когато Меркурий ще тръгне директен, за да не вземе да се обърка нещо, ако иде сега. Така или иначе в момента е добре и няма болки, а доколкото знам, кариесите се развиват бавно.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #189 -: Ноември 07, 2013, 09:32:34 am »
С тоя моя 6 дом, пълен в момента с транзитиращи планети, пак съм с едно въпросче, касаещо здравето. От известно време имам едни болежки във врата и иглички и напрежение в главата. Искам да попитам, имам ли сериозен проблем с главата или по-скоро е с врата? Въобще периодът ми изглежда много страшен за здравето откъм транзити - Меркурий (У1) и Слънце в 6 дом, Сатурнчо и ЮЛВ и те са си там. Венера (У6) влиза в 8 дом, където е Плутон...Марс пък скоро ще направи съвпад със Сатурн...Въобще една разкошотия. Ще оцелея ли  :-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #190 -: Ноември 07, 2013, 11:30:59 am »
Това не е хорарна карта. При хорарните въпроси се построява карта, като се вземат времето (дата, точния час и минута) и мястото на задаване на въпроса.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #191 -: Ноември 07, 2013, 12:51:24 pm »
Благодаря за забележката, Веско!

Втори опит  :-[ Въпросът е имам ли сериозен здравословен проблем с главата или с врата?

П.П. Мислех си, че по транзитите по-добре ще се ориентирате.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #192 -: Ноември 07, 2013, 02:46:21 pm »
Благодаря за забележката, Веско!

Втори опит  :-[ Въпросът е имам ли сериозен здравословен проблем с главата или с врата?

П.П. Мислех си, че по транзитите по-добре ще се ориентирате.
Не съм особено вещ в здравните хорари, но ще опитам.
При теб сигнификатори са Уран и Сатурн. Уран е в 1 дом, но в близост до К2, в Овен - показва, че проблемът е свързан с главата и до известна степен с врата. Това че е ретрограден вероятно е показател за неразположението ти. Другият ти с-р е Сатурн на К9 (К3 за лекаря) в разходящ съвпад със Слънцето, У7. Ходи ли вече при доктор и ако да - каза ли ти нещо? Луната е сигнификатор на здравето, но в заточение по знак, и ще направи квадрат с Уран, както и секстил със Слънцето. Възможно е да почувстваш по-силно неразположение/болки и да се наложи да идеш при специалист. За същото говори и предстоящия съвпад на Луната с Плутон, У3 за лекаря. Внимателно обаче отсявай какво ще ти каже, да не вземеш да се наплашиш. Все пак, след квадрата с Уран, Луната ще направи секстил със Сатурн, което показва, че здравословният проблем ще премине. Освен това Марс (У4 от 6 дом) ще направи секстил със Сатурн, което показва благоприятен изход на здравословния проблем.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #193 -: Ноември 07, 2013, 03:02:34 pm »
Vesko, много благодаря! Ходих по лекари преди известно време, но ми поставят все несигурни и доста общи диагнози - шийна остеохондроза и вегетативна дистония. Аз се лекувам алтернативно. Но нещо резултат не виждам. Проблемът си плаче за ЯМР, но никой не ми дава направление, а не знам врат ли да гледат, глава ли...Надявам се поне до оперативна намеса да не се стига. Това ми е най-сериозното притеснение. Доколкото разбирам, ще трябва отново да тръгна по лекари...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #194 -: Ноември 07, 2013, 03:06:13 pm »
За оперативна намеса не съм сигурен, но Венера, У8, ще направи най-напред квадрат с Уран, после секстил със Сатурн. Може и да се наложи, но нека все пак лекарите да кажат.

« Отговор #195 -: Ноември 07, 2013, 03:49:47 pm »
Имам ли диабет?

Знам, че трябва да отида на лекар, обаче толкова ме е страх какво ли ще ми кажат :<

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #196 -: Ноември 07, 2013, 07:00:19 pm »
Имам ли диабет?
Знам, че трябва да отида на лекар, обаче толкова ме е страх какво ли ще ми кажат :<
защо мислиш, че имаш диабет? преди имала ли си проблеми със захарта? /питам заради ретро меркурия в 6 ти/

понеже не съм спец по здравните хорари, не ми приемай много сериозно отговора. мисля, че най-малкото имаш завишена кръвна захар.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #197 -: Ноември 07, 2013, 09:53:52 pm »
Имам ли диабет?
защо мислиш, че имаш диабет? преди имала ли си проблеми със захарта? /питам заради ретро меркурия в 6 ти/

понеже не съм спец по здравните хорари, не ми приемай много сериозно отговора. мисля, че най-малкото имаш завишена кръвна захар.
[/quo
Калоян добре ли е?
Поздрави го от мен, сериозно! :blink:

« Отговор #198 -: Ноември 07, 2013, 11:40:06 pm »
Имам ли диабет?

[/quo
Калоян добре ли е?

Защото напоследък съм под огромен психически стрес, доста често ожаднявам, наистина доста често, и все ми е едно такова сухо в устата. Че ям много сладко, вярно е.
Е, ще отида за всеки случай на лекар, страх не страх какво ще кажат. :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #199 -: Ноември 09, 2013, 12:53:39 pm »
Имам ли диабет?

[/quo
Калоян добре ли е?

Защото напоследък съм под огромен психически стрес, доста често ожаднявам, наистина доста често, и все ми е едно такова сухо в устата. Че ям много сладко, вярно е.
Е, ще отида за всеки случай на лекар, страх не страх какво ще кажат. :)

Венера, управител на асцендента, както и венера, завеждаща сладко, захар- е в козирог-по тригонократие е, слаб признак, но добър .
В 9 дом е-краят на лечението, на болестта...има предстоящ положителен аспект с диспозитора си-дядо сатурн. Венера иска да се радва щастливо и безметежно, а е притисната от тежките планети, вярно си под стрес...сатурн е на място на заточение на венера, плюс вкюченият овен,водещ до марс в дева-знак на физическото здраве. Тоест нямаш в този перод от живота свободата на овена и това се манифестира с проявления по 6 дом-навътре агресията-автоагресия,марс в дева-физическото здраве страда от психическото напрежение, или пък-нежелание да се работи, за да се решат нещата..
 Правило има едно-ако у-л асцендента и луната/и планети в 1дом/ нямат предстояща негативна релация с управителите на 1, 6, 8 и 12-реален здравословен проблем няма. Нека да изследваме това.
Ами-1и 6, управители-предстоящ секстил
1 и 8 дом-управители-престояща опозиция, но това се планетите бенефици, не могат да навредят
1 и 12-венера и нептун-секстил, добър аспект
венера и марс-тригон-добър аспект...
луна, символ на женско здраве, апликира хубав аспект сатурн-неин диспозитор. И още тези две планети са от огромна важност за всякакви въпроси в хорарната астрология.. ;)
Изводът според мен-много положителни за здравето ти неща, но има влияние на външни обстоятелства в лицето на тежките планети спрямо луната. Ти-венера-трябва зряло да приемеш фактите-отговорности, друго, да не ги преживяваш чак толкова, а да запазиш вътрешната си хармония.
На 10 т.м. меркурий тръгва директно-ще ти се изяснат нещата около реалния здравословен проблем, ако има такъв. Ретромерк при здравни хорари показва, че нещо се таи и зрее в организма. Според мен, или външните обстоятелства около теб са сериозни и искат твоето осъзнато участие, а ти биеш отбой и манифестираш нещата от 12 дом, с проявления по 6. Или обратното-събитията се случват, минават и заминават, а ти искаш да стоиш там и да ги страдаш излишно.
Като цяло не ми се вижда лоша картата, нищо че последният аспект на луната е опозиция, тя е с екзалтирал бенефик, на мястото на нейния трон. :blink:
За мен проблемът е вътре в теб-мисли, чувства, все още не е физически, би могъл и да не стане такъв.
Между другото стресът, гневът произвеждат адреналин, който често води до проблеми със захарта, БЕЗ да си склонна към диабет. Хормоналният дисбаланс-също.

Съжалявам, че се самоцитатнах, нещо не мога да го оправя. :lol:
« Последна редакция: Ноември 09, 2013, 01:37:25 pm от Enigma »