Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43849 Прегледи
Re: Хорар за здраве
« Отговор #200 -: Ноември 14, 2013, 08:29:01 pm »
здравейте,моля за коментар,ако някой има време
Майка влезе неочаквано в болница днес сутринта.След изследвания се установи ,че стомахът и се пълни с кръв...вливат ,утре е на ехограф,правят се биопсии и други ,за да се изключи тежко заболяване .Надяваме се да е язва-по малкото зло е  :'(.Колебаем се между  няколко клиники-всеки хвали различни специалисти  :'(
Успешно ли ще е лечението на мама в болницта Х?
за сега тя нея избра,докато и правят кръволиване и изследвания,при диагностициране и стабилизация ще мислим,но тя клони към Х

*

Veselin

• 2737
« Отговор #201 -: Ноември 14, 2013, 08:51:41 pm »
Нямам много опит в здравните хорари, но ще опитам.
Майка ти е представена от Марс в неин 6 дом, във взаимна рецепция с Меркурий, У6 за нея, и двете планети в сходящ секстил - има шанс тя да се оправи. Болницата X е представена от Сатурн, Меркурий ще съвпадне със Сатурн, а Марс клони към секстил с Юпитер (У4 от неин 6 дом, крайния резултат от лечението), така че има вероятност тя да остане доволна и да се оправи успешно.

« Отговор #202 -: Ноември 14, 2013, 09:02:04 pm »
много благодаря Веселин за бързата намеса и отделеното време
ще дам ОВ

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #203 -: Декември 22, 2013, 08:38:02 pm »
Едно питане, но не мога в момента да кача карта. Въпросът е зададен в 19:41, днес, в София. Има ли Х. рак и къде? Става въпрос за един случай, в който нищо не върви добре. Рана след вадене на мъдрец не зараства вече месец и половина, гнои, но няма увеличени лимфни възли и левкоцитите са на долна граница, вместо да е обратното. Имаше оток, който в последните дни доста спадна. Жената изкара два курса антибиотици, на които микроорганизмите в раната са чувствителни, но повлияване няма :(((((((((

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #204 -: Декември 23, 2013, 06:17:49 am »
Дано да си права! Благодаря ти!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #205 -: Декември 25, 2013, 07:16:14 pm »
Не е това. Зъбът си беше цял целеничък, още си го пазя. Направена е снимка, нищо притеснително няма на нея. За сега нещата май се нормализираха. Вчерашната промивка беше ок, чиста рана. В петък ще видя какво става и на къде се развиват нещата. По принцип има някакво туморно образувание под другият - левият мъдрец. Та се притеснявах да не би и около този да е имало нещо, което изпускам. Пък и месец и половина, почти два да не зараства рана...първо не ми се е случвало до сега, второ - хич не е нормално.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #206 -: Декември 26, 2013, 09:09:40 pm »
Ще оперират ли майка ми?
Благодаря!

« Отговор #207 -: Януари 03, 2014, 02:35:59 pm »
От Коледа насам ме мъчат разнообразни вируси… Днес малко живнах, реших да поставя една карта — късен АЦ, Сатурн в седми дом, няма да се справя с тълкуването сам. Бихте ли споделили мнение по въпроса "Кога ще оздравея?". Моите разсъждения дотук: сигнификаторът ми е Марс, в падение, сух във влажен знак, с два разходящи квадрата (предполагам, че две от заразите, които вече изкарах; квадратът със Слънцето все още е доста точен) и един сходящ с Юпитер, ъглов и екзалтиран. Луната се е запътила към квадрат със Сатурн, Фортуна е върху Алгол — ще се мре от кашлица май…

« Последна редакция: Януари 03, 2014, 02:52:52 pm от Sonic_Pro »

*

Нова

• 3491
« Отговор #208 -: Януари 03, 2014, 02:39:37 pm »
Скорпи, гледай натала, пиле. Ти имаше възд тригон по памет или поне акцент по въздуха. Сега сатурна при слънчо или по-точно май слв съвпад слънце, нали. И виж какво прави у6, както и аспектите му, има ли карета по оста 6-12 и такива разни. И се оправяй.

« Отговор #209 -: Януари 03, 2014, 03:02:26 pm »
Скорпи, гледай натала, пиле. Ти имаше възд тригон по памет или поне акцент по въздуха. Сега сатурна при слънчо или по-точно май слв съвпад слънце, нали. И виж какво прави у6, както и аспектите му, има ли карета по оста 6-12 и такива разни. И се оправяй.

Хич не ми мина през ума. Сатурн подмина въпросната позиция още през лятото, но за останалото си права. Благодаря ти и бъди здрава :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #210 -: Януари 03, 2014, 03:03:42 pm »
Той е в знака, така че стискай. Здраве и на теб и любов през Нова-та година!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #211 -: Януари 03, 2014, 03:06:57 pm »
Соник, ти си представен от АС Овен (горещ и сух) и заточен Марс в 6 дом - картата си е радикална, има връзка с тематиката на въпроса. Иначе твоят сигнификатор е слаб есенциално, вероятно в случая можем да говорим за отслабен имунитет. Управителят (и сигнификатор) на 6 дом е близо до Слънцето, изгорен. Меркурий като У6 показва протичането на болестта. Мутабелен знак на куспидата на 6 дом говори за средна продължителност.
Луната е във фиксиран (и сатурнов) знак - горещ и влажен, тя също се приема за сигнификатор на питащия. И понеже тя е косигнификатор на въпроса, ясно описва и естеството на заболяването. Предстои й тригон с Марс в 6 дом (твоя сигнификатор), има шанс нещата да тръгнат към подобряване, но внимавай настинката да не се задълбочи (последният аспект на Луната е със Сатурн), да не стоиш продължително време на студено.
4 дом във всяка карта символизира изхода от ситуацията, крайния резултат - екзалтиралият Юпитер тук дава надежда за положителен изход, макар и с известно забавяне (ретроградност).
Картата е дневна - вземаме Слънцето за триплицитетен управител, а то е в сатурнов знак. Сатурн пък управлява термата на Асцендента, Марс - знака му. Вероятно без вдигане на температура няма да ти се размине и мисля, че в случая гореща баня в съчетане с горещи чайове и компреси могат да свършат работа. Разбира се, щом става въпрос за вирусно заболяване, трябва да си вземаш и 'апчетата. :)

Луната няма аспект с У8 - няма да се мре ни от кашлица, ни от температура. :)

Но имай предвид, че съм слаба в хорарите, с тоя дял от астрологията не се занимавам.

ПП. Декумбитура построи ли си?

« Последна редакция: Януари 03, 2014, 03:17:04 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #212 -: Януари 03, 2014, 03:29:42 pm »
Декумбитура ..,ако точно хванеш времето... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Януари 03, 2014, 03:31:17 pm »
Моментът, когато осъзнаеш, че болестта е вече неизбежна. Не винаги успяваме да хванем точния начален момент на заболяването.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #214 -: Януари 03, 2014, 04:30:36 pm »
Соник, ти си представен от АС Овен (горещ и сух) и заточен Марс в 6 дом - картата си е радикална, има връзка с тематиката на въпроса. Иначе твоят сигнификатор е слаб есенциално, вероятно в случая можем да говорим за отслабен имунитет. Управителят (и сигнификатор) на 6 дом е близо до Слънцето, изгорен. Меркурий като У6 показва протичането на болестта. Мутабелен знак на куспидата на 6 дом говори за средна продължителност.
Луната е във фиксиран (и сатурнов) знак - горещ и влажен, тя също се приема за сигнификатор на питащия. И понеже тя е косигнификатор на въпроса, ясно описва и естеството на заболяването. Предстои й тригон с Марс в 6 дом (твоя сигнификатор), има шанс нещата да тръгнат към подобряване, но внимавай настинката да не се задълбочи (последният аспект на Луната е със Сатурн), да не стоиш продължително време на студено.
4 дом във всяка карта символизира изхода от ситуацията, крайния резултат - екзалтиралият Юпитер тук дава надежда за положителен изход, макар и с известно забавяне (ретроградност).
Картата е дневна - вземаме Слънцето за триплицитетен управител, а то е в сатурнов знак. Сатурн пък управлява термата на Асцендента, Марс - знака му. Вероятно без вдигане на температура няма да ти се размине и мисля, че в случая гореща баня в съчетане с горещи чайове и компреси могат да свършат работа. Разбира се, щом става въпрос за вирусно заболяване, трябва да си вземаш и 'апчетата. :)

Луната няма аспект с У8 - няма да се мре ни от кашлица, ни от температура. :)

Но имай предвид, че съм слаба в хорарите, с тоя дял от астрологията не се занимавам.

ПП. Декумбитура построи ли си?

От декумбитура нищо не разбирам, ще трябва да чета Сондърс, а точно сега нямам солук да се зверя в сканирани PDF-и. Хич не ми харесва ретро Юпитерът, и той, и Рак се асоциират с дробовете, което доста точно описва ситуацията. Не знам как уцели за температурата, (вече я преживях, слава Богу, хем не съм имал от години), баните, чайовете и 'апчетата — да не ме шпионираш астрално? :) Онова почерненото вече три пъти го чета и ми звучи като абракадабра някаква, Меркурий сигурно пак ме атакува в Марса/главата…

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Януари 03, 2014, 04:43:24 pm »
Не те шпионирам  :blink:, просто следвам аналогиите на планетите-сигнификатори - Сатурн (простудни заболявания), Марс (треска и температура; в заточение - отслабен имунитет), Луна във Водолей се свързва и с преохлаждане - първоначално някъде да не са ти измръзнали краката? Вирусните заболявания са по Марс и Лунните възли, в частност Кету (разположен в първи дом, сигнифициращ кверента).

Луната е във фиксиран знак и ако правим предположения за протичането на болестта, според мен няма да приключи до 1,5-2 дни, няма и да са месеци  :blink:, по-скоро между една и две седмици, да отнеме около десетина дни преди да се изчисти вирусът. Луната е в терма на Венера, може и това да я някаква сламка в тълкуването. Би било добре, ако куспидата на 6 дом се намира в последните градуси на знака, но вероятно при теб случаят е друг - отиваш към "средата", т.е. може да последва някакъв пик (вдигане на по-висока температура), след който да започне да те отпуска.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Януари 03, 2014, 05:20:05 pm »
Моментът, когато осъзнаеш, че болестта е вече неизбежна. Не винаги успяваме да хванем точния начален момент на заболяването.

Нали точно това казвам... ;D
Не е сложно ..като има Гугъл да разберем значението на термин,който не познаваме... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Януари 03, 2014, 05:21:55 pm »
В случая не става въпрос за непознат термин, а как да хванем момента за тази карта.

На Соник ще трябва да му пратя бурканче с домашно сладко от касис по куриер.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Януари 03, 2014, 05:24:23 pm »
В случая не става въпрос за непознат термин, а как да хванем момента за тази карта.

да де..,нали това казвам в поста си...
Декумбитура ..,ако точно хванеш времето... :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #219 -: Януари 03, 2014, 08:03:49 pm »
" Де комбе"-слизане, падане надолу, тоест когато се тръшваш на леглото също става, все в един момент си усетил,че си зле. Ако не си бил на работа и си си позволил този лукс.