Здравей Гост

Венера в 12 дом ?

• 86 Отговора
  • 16762 Прегледи
*

did

Венера в 12 дом ?
« -: Февруари 07, 2006, 11:57:03 pm »
Имам Венера в 12 дом в Рак значи ли че ще имам проблеми в брака с които ще се изплащам кармично :(  ? Много съм боса чула не дочула ...Благодаря!  

*

ANI

• *
  • 135
    • http://
Венера в 12 дом ?
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2006, 09:00:05 am »
Цитат
Имам Венера в 12 дом в Рак значи ли че ще имам проблеми в брака с които ще се изплащам кармично :(  ? Много съм боса чула не дочула ...Благодаря!
По-скоро Венера в Рак и 7-ми дом е предпоставка за неуспешен първи брак.Това е и аспект на старите моми,но не защото нямат избор,а защото така искат.Венера в рак попринцип прави човек по-чувствителен в любовта.В между другото жените с тази позиция на Венера сме много плодовити... :lol:  ;)  

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2006, 11:37:17 am »
Цитат

По-скоро Венера в Рак и 7-ми дом е предпоставка за неуспешен първи брак.Това е и аспект на старите моми,...
Това пък за първи път го чувам,какво му е логичното обяснение ?))

*

ANI

• *
  • 135
Венера в 12 дом ?
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2006, 11:47:47 am »
Цитат
Цитат

По-скоро Венера в Рак и 7-ми дом е предпоставка за неуспешен първи брак.Това е и аспект на старите моми,...
Не знам,може би е от това ,че не знае какво иска.Или прекалено големите изисквания към брачния партньор :D Но е факт,4е при мен важи. :lol:  
« Последна редакция: Февруари 08, 2006, 12:49:40 pm от ANI »

*

Guest

Венера в 12 дом ?
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2006, 11:49:12 am »
Цитат
Цитат

А по моя въпрос какво ти е обяснението B)  

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #5 -: Февруари 08, 2006, 11:52:22 am »
Цитат
Цитат
Цитат

Did ли пита?От 12-ти дом не разбирам ;) Разправят че било хубаво положение за венера,нещо като да чакаш принца от приказките..))) Може да даде някакви творчески таланти ..примерно

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #6 -: Февруари 08, 2006, 11:54:21 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

Did ли пита?От 12-ти дом не разбирам ;) Разправят че било хубаво положение за венера,нещо като да чакаш принца от приказките..))) Може да даде някакви творчески таланти ..примерно
аз съм аха
оф как да отговоря без цитати
скрити таланти в какво...в любовта :rolleyes:  

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #7 -: Февруари 08, 2006, 11:58:59 am »
асц-та къде е ,а слънцето и луната ?Поне една от бавните планети? Град на раждане ...и може да се пробвам,без да обещавам нищо)

*

Guest

Венера в 12 дом ?
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2006, 12:02:06 pm »
Цитат
асц-та къде е ,а слънцето и луната ?Поне една от бавните планети? Град на раждане ...и може да се пробвам,без да обещавам нищо)
дата 13.06.1978
Свиленград 9.25 сутринта
давам направо че освен асцедента и зодията друго не си знам :)
надявам се да имам повод да се реванширам

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2006, 12:54:37 pm »
Цитат
Цитат
дата 13.06.1978
Свиленград 9.25 сутринта
давам направо че освен асцедента и зодията друго не си знам :)
надявам се да имам повод да се реванширам
тц тц)) асц лъв ,дава гордост,щедрост,чувство на достойнство,обича да му се обръща внимание,управителя му в 11-дом,освен че близнаците държат на комуникации,усвояване на знания и впечатления в 11-дом най много ценят приятелите си,свободата,независимостта. може би обичат да живеят и поглеждат в бъдещето,меркурий и той там-дава бърза и ясна мисъл,лесно усвояване на нови знания и малко поизгорен от слънцето. не че ми е ясно какво точно разбират под изгорен меркурий)) ,управител е и на луната във 2-ри, а тя пък държи на реда ,чистотата и финансовата стабилност.

марс и сатурн в 1-ви лъв може да те правят да си по сериозна ,отговорна,и да обичаш ръководни роли примерно, в лъв обичат да бъдат забелязвани, може да си нещо като мъжко момиче))

плутон в 3-ти може би значи че когато изучаваш нещо ново,обичаш да го изследваш в най голяма дълбочина,или пък да виждаш как работят чуждите умове

нептун в 5-ти в лош аспект със слънце и луна -може би понякога обичаш да си помечтаваш в някакъв друг по-добър и идеален свят,понеже е и в 5-ти може понякога да заблуждаваш другите или те да те заблуждават за неща като любов и чувства,но е малко вероятно заради светилата управлявани от меркурий
Нептун може да ти е дал някакви таланти като музика или други които дали  развиваш е друг въпрос

венера в 12-ти сякаш е без аспекти,там обича да се жертва за любовта ,да си помечтава и такива истории, в случая не ти е управител на 7-ми и не звучи много страшно за брака))

по дирекции до около 1 година дирекциона венера съвпада с натален сатурн в 1-ви дом-това е един от показателите за брак,още повече че венера ти управлява 10-ти които също се гледа в женска карта..По същото време плутон и уран също са в съвпад в 4-ти като ти управляват брака и дома .може да има нещо от сорта на смяна на дом,наследство,нов дом ...

за сега това че нямам време ,ти какво мислиш ?

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #10 -: Февруари 08, 2006, 01:04:24 pm »
Много си готин !!!
Абе аз искам да си сменям работата ама нещо не върви. Не съм много добре с късмета ...за дребните житейски неща! На принципа съм че трябва да се търси доброто в хората ама наистина съм прекалено горда. Където и да работя нещо все ми пречи нещата да потръгнат незнам в мен ли е вината :unsure:  

*

ANI

• *
  • 135
Венера в 12 дом ?
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2006, 01:14:23 pm »
А кое е показател за безбрачие?Е, не всички но основните,кои са?

P.S.Наистина е много готин,не само че разбира,но и помага

:)  

*

didi4

Венера в 12 дом ?
« Отговор #12 -: Февруари 08, 2006, 01:42:33 pm »
И аз имам Венера в Рак ,само,че в 10 дом.Не разбрах само защо това е показател за неуспешен 1 брак,защото при мен нещата вървят в тази посока.  

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #13 -: Февруари 08, 2006, 01:46:33 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

Не знам,може би е от това ,че не знае какво иска.Или прекалено големите изисквания към брачния партньор :D Но е факт,4е при мен важи. :lol:
Без да влагам негативни чувства и помисли ще си позволя да направя една корекцийка: това, че при теб или еди кой си друг човек  Венера в Рак/7 дом се свързва с безбрачие или късен брак не я прави все още "индикация" за ергенлък или неуспешен първи брак...  :P  ;)
По принцип класическите показатели за късен брак са Сатурн или Юпитер в 7 дом, като при Сатурн се търсят по-възрастни и отговорни партньори или точно обратното - роденият се идентифицира със Сатурн, поемайки по-голямата част от отговорността в брака... Юпитер в 7 дом пък повдига летвата, тъй да се каже /не че Сатурн не го прави, но при него мотивите са други - и най-вече страх и предпазливост/, и ни кара все да чакаме "най-добрият" - дава много възможности, но и пропуснати възможности също. Също казват, че Стрелец или Юпитер на Десцендента понякога се свързва с повече от един брак, късен брак или пък безбрачие... Но това са общи приказки на теория  :huh:  :rolleyes:
Смея да кажа, че Венера в Рак сама по себе си надали ще има много високи изисквания към брачния партньор, по-скоро тя се нуждае от грижовна и емоционална половинка, а също и от сигурност в брака/връзката. Нищо не казваш дали е аспектирана тази Венера в 7 дом, как е аспектирана...?  :o
 :)
« Последна редакция: Февруари 08, 2006, 01:47:48 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ANI

• *
  • 135
Венера в 12 дом ?
« Отговор #14 -: Февруари 08, 2006, 03:16:49 pm »
Квадратура с Марс!? :blink:  

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #15 -: Февруари 08, 2006, 03:36:08 pm »
Какво Ани :(  това за мен нещо лошо ли е?!

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #16 -: Февруари 08, 2006, 03:47:55 pm »
Марс във Везни ли е или в Овен? Ако е в Овен, значи е в собствен знак, което ще рече "силно поставен"  и трябва да му се обърне внимание; Марс във Везни е в заточение и отново иска внимание, но по-"специално"...  :rolleyes:  ;)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ANI

• *
  • 135
Венера в 12 дом ?
« Отговор #17 -: Февруари 08, 2006, 03:50:53 pm »
Цитат
Марс във Везни ли е или в Овен? Ако е в Овен, значи е в собствен знак, което ще рече "силно поставен"  и трябва да му се обърне внимание; Марс във Везни е в заточение и отново иска внимание, но по-"специално"...  :rolleyes:  ;)  :)
В Скорпион <_<  

*

Guest

Венера в 12 дом ?
« Отговор #18 -: Февруари 08, 2006, 03:57:16 pm »
Преведете ми нещо бе хора какъв квадрат какво по-специално внимание. Какво да направя?

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #19 -: Февруари 08, 2006, 04:00:12 pm »
Цитат
В Скорпион <_<
Нали си говорехме за Венера в Рак... или аз съм се пообъркала?  :blink:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.