асц-та къде е ,а слънцето и луната ?Поне една от бавните планети? Град на раждане ...и може да се пробвам,без да обещавам нищо)
дата 13.06.1978
Свиленград 9.25 сутринта
давам направо че освен асцедента и зодията друго не си знам
надявам се да имам повод да се реванширам
тц тц)) асц лъв ,дава гордост,щедрост,чувство на достойнство,обича да му се обръща внимание,управителя му в 11-дом,освен че близнаците държат на комуникации,усвояване на знания и впечатления в 11-дом най много ценят приятелите си,свободата,независимостта. може би обичат да живеят и поглеждат в бъдещето,меркурий и той там-дава бърза и ясна мисъл,лесно усвояване на нови знания и малко поизгорен от слънцето. не че ми е ясно какво точно разбират под изгорен меркурий)) ,управител е и на луната във 2-ри, а тя пък държи на реда ,чистотата и финансовата стабилност.
марс и сатурн в 1-ви лъв може да те правят да си по сериозна ,отговорна,и да обичаш ръководни роли примерно, в лъв обичат да бъдат забелязвани, може да си нещо като мъжко момиче))
плутон в 3-ти може би значи че когато изучаваш нещо ново,обичаш да го изследваш в най голяма дълбочина,или пък да виждаш как работят чуждите умове
нептун в 5-ти в лош аспект със слънце и луна -може би понякога обичаш да си помечтаваш в някакъв друг по-добър и идеален свят,понеже е и в 5-ти може понякога да заблуждаваш другите или те да те заблуждават за неща като любов и чувства,но е малко вероятно заради светилата управлявани от меркурий
Нептун може да ти е дал някакви таланти като музика или други които дали развиваш е друг въпрос
венера в 12-ти сякаш е без аспекти,там обича да се жертва за любовта ,да си помечтава и такива истории, в случая не ти е управител на 7-ми и не звучи много страшно за брака))
по дирекции до около 1 година дирекциона венера съвпада с натален сатурн в 1-ви дом-това е един от показателите за брак,още повече че венера ти управлява 10-ти които също се гледа в женска карта..По същото време плутон и уран също са в съвпад в 4-ти като ти управляват брака и дома .може да има нещо от сорта на смяна на дом,наследство,нов дом ...
за сега това че нямам време ,ти какво мислиш ?