Здравей Гост

Моля за помощ, на може би един странен въпрос

• 35 Отговора
  • 4835 Прегледи
*

lusy

• *
  • 190
Здравейте, не знам дали е подходящото място... и има ли такава възможност за това, което ще помоля. Сутринта разбрах, че вчера 16.00 - 16.30 на обяд, един близък приятел се е самоубил. Все още не мога да повярвам за случилото се, както и всички негови близки и приятели.  :'( По наталната му картата може ли да се разчете какво е предизвикало това негово решение...?  Качвам картата му, но за съжаление не знам часът на раждането и съм сложила 12.00 на обяд.

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Моля за помощ, на може би един странен въпрос
« Отговор #1 -: Април 11, 2012, 02:13:59 pm »
И после ми говорете, че Плутон бил за самоубийствата.

Както виждате У8 е на IC, по транзити Сатурн е върху Юпитер(У4).

Не четеш внимателно, час на раждане не е известен.

Lusy, едва ли може да се каже нещо без час на раждане.. но все пак, може да качиш карта с транзити за вчерашния ден и час... само по натал едва ли може да се види нещо

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2 -: Април 11, 2012, 02:17:14 pm »
Транзитния Сатурн е в натален Юпитер на много хора, и какво от това  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3 -: Април 11, 2012, 02:19:44 pm »
Много, премахни трансатурновите и ще остане основният провинител.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4 -: Април 11, 2012, 02:28:26 pm »
Благодаря на всички ви. Качвам карта с транзитите от вчера, с часът на събитието и отделно негова натална карта с транзитите

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5 -: Април 11, 2012, 02:40:15 pm »
Уоу, то дори е огледален съвпада по транзити.  :o

Много благодаря, че сподели инфото lusy.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Април 11, 2012, 03:03:15 pm »
Без час на раждане не може да се каже със сигурност. Работя с техники, които изискват точен час, за да се направи предположение за възможната причина за смъртта и за начина, по който човек си отива от тоя свят.

Склонна съм да предположа, че напоследък е пребивавал в нестабилно ментално и емоционално състояние, нещо е отключило тежка депресия и е взел решение да сложи край на живота си.

Мунданната опозиция между ретро Марс и Нептун попада върху нат. Луна най-вероятно. При по-късен час на раждане, т.е. при Луна в Риби в съвпад със СЛВ има по-голяма склонност към депресивни състояния и емоционални проблеми.

В дните около смъртта транзитният Кету минава през нат. Слънце, Венера също (не е изключено последната да е със статус на марака/функционален малефик в неговата карта).

Транзитният Юпитер е в съвпад с нат. Меркурий и Сатурн, това отново загатва за ментален проблем, може да е трупал дълго стрес и някакъв фактор да го е отключил сега, за да вземе такова решение. Опозицията на транзитния Меркурий с нат. Плутон също потвърждава такава хипотеза, според мен е обмислял това решение преди да го реализира, не е било спонтанно.

Мир на душата му.  :(

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #7 -: Април 11, 2012, 03:29:38 pm »
Благодаря много, Лили. Жалко, че не е споделил за това свое състояние или ние не сме го забелязали, за да може да му помогнем. А това, че го е обмисля предварително, е още по-потресаващо.  :( Почивай в мир :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Април 11, 2012, 03:31:36 pm »
А това, че го е обмисля предварително, е още по-потресаващо.  :(

Е, това са само мои хипотези, ти не приемай всичко написано за 100% вярно.

Жалко за човека...
Животът на доста хора напоследък става все по-тежък, не всички издържат на тоя стрес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Април 11, 2012, 05:18:27 pm »
Жалко за човека   :(

според мен в тази карта има индикации за грандиозна измама, или самозаблуда, както и за задържан вътрешен гняв

транзитен марс в момента му в затворил наталния тао-квадрат.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #10 -: Април 11, 2012, 05:28:00 pm »

според мен в тази карта има индикации за грандиозна измама, или самозаблуда, както и за задържан вътрешен гняв

Благодаря, Папи. Доколкото познавам човека, той не би ми измамил никого, а може би по-скоро него да са измамили. И мога ли да попитам какво означава, че - транзитен марс в момента му е затворил наталния тао-квадрат.

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Април 11, 2012, 05:37:10 pm »
не мога да кажа кой кого, или сам себе си, без час- това относно измамата
иначе в наталната карта има тао квадрат от слънце-луна-нептун, и сега марс в дева застава в опозиция на луна и в квадрат на нептун и слънце- което най-вероятно е довело до разкриване на измамата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Април 11, 2012, 10:07:34 pm »
Първо...-уранова опозиция...Второ- носална ос в/у слънце...трето каре с нодалната ос...

Според мен на човека му е писнало....Проблеми с партньори , неразбиране...,мисля и съдебни проблеми свързани с дома си е имал....

Опозиция ТР.Мерк- нат. Плутон...

Бог да го прости!

п.п. има тема за самоубийците..,на който му се чете да я намери...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #13 -: Април 12, 2012, 08:53:58 am »
Благодаря и на теб, Марая. Явно наистина е имал доста проблеми, за които не е споделял.

Това напрегнато ежедневие ни ... на някой хора им идва в повече.

Желая на всички много усмивки и Светли празници!

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Април 12, 2012, 12:54:33 pm »
Момчето има транзитен Уран в опозиция с натална Венера и квадрат с рожденото си положение. това е най-точния аспект в момента. Уран дава внезапни прояви на нервно разстройство. От друга страна Сатурн, който е по депресиите за пореден път преминава през рождения Юпитер. този аспект обикновено се свързва с чувство за нещастие. Не заем тези планети кои домове управляват. Ако някоя от тях има отношение към дом на края, към 8-ми дом и към асцендента, значението нараства, както и значението на текущите аспекти, спрямо нея. А колкото до самоубийството, то трябва да бъде заложено в наталната карта. Човекът би трябвало да бъде склонен към такова още по рождение, но това не може да се прецени, без да се знаят домовете. Има един показател, който е типичен за поетите и за самоубийците - Меркурий в квадрат/опозиция с Нептун (независимо от домовете). Но тук не го виждам.

ПП. Възможно е луната му да е в чувствителните Риби.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #15 -: Април 14, 2012, 07:26:09 am »

СД Сатурн върху нат.каре марс/плутон

тр. Марс е отключил нещата,+ съвпада му върху прогр.Луна,
 но тр. Нептун от дълго време е бил върху Луната, активирайки нат. тау-каре Нептун-Слънце-Луна , засягайки и двете светила
Нептуновата квадратура не е лесна, емоционална пустина,умират ти илюзиите,мечтите
като добавим и тр.Плутон в опозе на Венера,тр.Уран в каре,не му е останало много,за което да има смисъл
тр.Плутон е в точно опозе на прогр.МС
тр.Сатурн върху Юпитер,тр.Юпитер върху Сатурн :'(
Бог да го прости :'(
« Последна редакция: Април 14, 2012, 07:30:59 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #16 -: Април 14, 2012, 02:50:39 pm »
Благодаря ви много Стела и Стреличка, и за вашето мнение. Жалко, че не е намерил сили и смисъл, да продължи въпреки всичко :( Има приказка, че всяко лошо ни се случва за добро, макар и в момента да не го осъзнаване, но за него не е било така...

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #17 -: Юни 12, 2012, 09:59:57 am »
Здравейте, извинявам се че отново Ви занимавам с тази тема, но вече знам точния час на раждане на момчето. Майката се поболяла и ходи по врачки, гледачки и не вярва синът й да се е самоубил. По наталната карта може ли да се разчете дали евентуално става въпрос за насилствена смърт или доброволно прекъсване на живота..  Картата е с транзитите и прогресиите в деня на смъртта му. Благодаря и спорен ден

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Юни 12, 2012, 10:10:23 am »
Може ли един въпрос-сори-как се е самоубил?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #19 -: Юни 12, 2012, 11:08:46 am »
Да, разбира се. Скочил е от четвъртия етаж на един блок. Майка му мисли, че някой го бутнал насила.