Здравей Гост

Новолуние в телец

• 13 Отговора
  • 3095 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Новолуние в телец
« -: Април 16, 2012, 11:57:05 am »
Случва се на 1*36 мин...в знака на Телец. Диспозитор Венера...Тук Луната се чувства отлично...
Новолунието ще фокусира желанията ни за сигурност..,за стабилитет..особено по материални въпроси.

Какво , къде и как в картата Ви..?

Ако някой качи карта ще бъда благодарна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Новолуние в телец
« Отговор #1 -: Април 16, 2012, 02:39:10 pm »
Toчна опозиция на натални Слънце/Уран в 9ти. Тригон на натален Марс в 6ти и за съжаление, пак квадрат на натален Сатурн в 7ми. Аман.  :-X Очаквам да се скарам с някой перспективен мъжага и вместо веселба да заформим скандал.  :-[

(Оста 3-9 е акцентирана почти постоянно в последно време и как пък нищичко очаквано като известия отдалеч не се случи! Надявах се пълнолунието, което беше точно на оста да донесе плодове, но не.)

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #2 -: Април 17, 2012, 11:44:51 am »
Ще се опитам да прикача картата...

Новолунието ме вълнува  :blink:, защото е в точен съвпад /под градус/ с ДС в Телец.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Април 17, 2012, 12:06:18 pm »
Ама, че красив квадрат е оформен на небето.... :rolleyes:

Марс-Венера...Добре, че не са ретро...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4 -: Април 17, 2012, 03:43:56 pm »
доколко градуса орбис допускате за съвпад с ос на хороскопа?

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Април 17, 2012, 05:23:01 pm »

Аз до 5*...За мен осите са по-чувствителни...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #6 -: Април 25, 2012, 10:55:14 am »
Toчна опозиция на натални Слънце/Уран в 9ти. Тригон на натален Марс в 6ти и за съжаление, пак квадрат на натален Сатурн в 7ми. Аман.  :-X Очаквам да се скарам с някой перспективен мъжага и вместо веселба да заформим скандал.  :-[

Тук си познах. Получих новини от мъж отдалеч, които доведоха до конфликтни разговори.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #7 -: Април 25, 2012, 12:23:11 pm »
Ще се опитам да прикача картата...

Новолунието ме вълнува  :blink:, защото е в точен съвпад /под градус/ с ДС в Телец.

и при мен така!

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Април 30, 2012, 11:17:05 am »

Тук си познах. Получих новини от мъж отдалеч, които доведоха до конфликтни разговори.

А по прикачената сидерална карта има ли индикации да си "познаеш".... ;) ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #9 -: Април 30, 2012, 09:04:06 pm »
За съжаление нямам понятие от сидерални карти. Така че, шанс да си позная по нея - нулев.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Април 30, 2012, 09:11:48 pm »

Аз до 3 градуса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Април 30, 2012, 09:14:09 pm »
Мой познат напусна работа - новолуние на К6, но и Марс беше в точен съвпад с МЦ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #12 -: Май 01, 2012, 08:13:33 pm »
Мой познат напусна работа - новолуние на К6, но и Марс беше в точен съвпад с МЦ.

обаче и Уран съвпад Мерк /У МЦ / и тр Плутон тригон МЦ - нищо чудно тотална смяна на посоката в професионално отношение или като източник на доходи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Май 01, 2012, 09:09:36 pm »

обаче и Уран съвпад Мерк /У МЦ / и тр Плутон тригон МЦ - нищо чудно тотална смяна на посоката в професионално отношение или като източник на доходи.

При първия аспект на Уран с Меркурий на 4 гр. орбиса и при смяна на посока, имаше отново смяна на работа. Тогава новолунието беше в съвпад с Меркурий.

А иначе Плутон квадратира У10  за втори път. Много показатели има за трансформация на кариера.