Здравей Гост

Чара даша

• 2 Отговора
  • 899 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Чара даша
« -: Април 22, 2012, 12:22:18 pm »
Знам, че тук има малко пишещи и практикуващи индийска астрология... :blink:..,но ми се иска някой от знаещите повече , да сподели нещо за чара даша....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Чара даша
« Отговор #1 -: Април 22, 2012, 12:26:04 pm »
Тази е от многото разновидности, с които още не съм експериментирала и не мога да кажа нищо за нейната резултатност. Чара в превод означава "подвижен". Видях, че има и "штхира" - неподвижна.

Защо точно тази даша е предизвикала твоя интерес? Има множество разновидности на планетните периоди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Чара даша
« Отговор #2 -: Април 22, 2012, 12:49:24 pm »
Тази е от многото разновидности, с които още не съм експериментирала и не мога да кажа нищо за нейната резултатност. Чара в превод означава "подвижен". Видях, че има и "штхира" - неподвижна.

Защо точно тази даша е предизвикала твоя интерес? Има множество разновидности на планетните периоди.

Знам, че е модефикация на Рау :rolleyes:...Прочетох, че има най-малко 43 даши...И , че всяка даша определя различни планетарни периоди.  :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците