Здравей Гост

Пълнолуние 6 май 2012

• 23 Отговора
  • 4796 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Пълнолуние 6 май 2012
« Отговор #20 -: Май 05, 2012, 07:27:22 pm »
За мен е доста хармонично...Тригон към Нат. Марс и МЦ...

В скорпион.... ;D Той е телец...Преговори, заговори и любов...Луната е в трин към управителя на 5-ти и 12-ти...Слънцето в секс-тил...Мъжа е телец...и е влюбен до козирката.... ;D Добре, че близнака е наясно и е до мен...,знае всичко....иначе не е за вярване... :unsure: , защото богатите също плачат....и страдат... :'( :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #21 -: Май 05, 2012, 10:42:00 pm »
Снимчица от мен  :P

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #22 -: Май 06, 2012, 01:01:09 pm »
При мен е точно на МЦто, до градус. Съвпад с СЛВ в 10ти, секстил с нат Венера в 8ми, тригон на DSC. Струва ми се добра възможност по отношение на отношения. Понеже наследство и кариера в момента не са възможни опции.

Много неприятно ме халоса. Синът ми е участник. Да, свързано е с отношения - отношенията ми с него. Но не както си го мислех. Дано в следващите 2-3 дни да има и по-добро развитие, много ми стана мъчно.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #23 -: Май 06, 2012, 08:14:31 pm »
При мен Луната ще е на 3*/4* от натални Луна и Венера и акцента ще е 2 -7 дом.  :blink:

2 - 7 ?? а какво очакваш от това ?

Kakto kazah, nishto ne ochakvah no se ozovah na put, ta si se bleshtihme ciala nosht s lunata.
ps Molia da me izvinite za latinivata, tez dni samo shte vi cheta, obeshtavam  :-[
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...