Средни точки
Ще започна първа - най-тежкият ми аспект е Луна в квадрат със Сатурн. Никога наличната енергия не ми стига да осъществя замисъла, който има в главата си. Ако си харесам съвършените розови маркови обувки, с токчета, 100% няма да имам парите, ако имам парите няма да имам времето да си ги купя, ако имам времето - те вече не са в наличност.
Този модел се повтаря във всички измерения на живота ми - ако срещна перфектния мъж, който знам, че ми е другар по душа, и двамата трябва тепърва да се утвърждаваме социално и НЯМА как да живеем заедно, щастливо и т.н., защото не ни стига енергията за всичко, дори нямаме времето да се виждаме.
Миналата година Сатурн мина през средната точка между наталните ми Луна и Сатурн и осъзнах, че единственият метод на справяне с този аспект са методите на знака Везни - баланс, търсене на хармония, диалогичност и тактически, разумен подход и отчитане на ДРУГИЯ. Никакви драми и емоции по Скорпион (Сатурн в Ск) и никаква статичност, неотстъпчивост и демонстрации на достойнство по Лъв.
Дори забелязвам, че ми се налага да нося дрехи и грим, някаква странна смесица от Сатурн, Скорпион, Лъв и Луна, които балансирам, само, чрез методите на везните - всичко е много осъзнато и се прави с тактика и цел и най-вече е насочено към другия (не слагам роклята, която искам, обикновено по Лъв агресивна, ярка, флиртаджийска, а тази, която ще се хареса на отсрещната среда, от другия, ще е социално подходяща).
И сега при ретро Сатурн в 25 градус Везни, мога доста уверено да заявя, че животът ми стана по-успешен и се чувствам по-добре.