Здравей Гост

Справяне с трудните аспекти

• 1 Отговора
  • 1096 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Справяне с трудните аспекти
« -: Април 25, 2012, 02:23:55 pm »
Идеята ми е, в тази тема всеки да сподели, как се е справил с някой труден аспект в картата си.

Истината е, че астрологията не е неизбежна и човек има свободна воля, при положение, че осъзнае какви са целите му, кои са повтарящите се модели в живота му и какво всъщност иска да постигне.

Мисля, че такъв тип тема ще ни е полезна.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Справяне с трудните аспекти
« Отговор #1 -: Април 25, 2012, 02:36:29 pm »
Средни точки

Ще започна първа - най-тежкият ми аспект е Луна в квадрат със Сатурн. Никога наличната енергия не ми стига да осъществя замисъла, който има в главата си. Ако си харесам съвършените розови маркови обувки, с токчета, 100% няма да имам парите, ако имам парите няма да имам времето да си ги купя, ако имам времето - те вече не са в наличност.

Този модел се повтаря във всички измерения на живота ми - ако срещна перфектния мъж, който знам, че ми е другар по душа, и двамата трябва тепърва да се утвърждаваме социално и НЯМА как да живеем заедно, щастливо и т.н., защото не ни стига енергията за всичко, дори нямаме времето да се виждаме.

Миналата година Сатурн мина през средната точка между наталните ми Луна и Сатурн и осъзнах, че единственият метод на справяне с този аспект са методите на знака Везни - баланс, търсене на хармония, диалогичност и тактически, разумен подход и отчитане на ДРУГИЯ. Никакви драми и емоции по Скорпион (Сатурн в Ск) и никаква статичност, неотстъпчивост и демонстрации на достойнство по Лъв.

Дори забелязвам, че ми се налага да нося дрехи и грим, някаква странна смесица от Сатурн, Скорпион, Лъв и Луна, които балансирам, само, чрез методите на везните - всичко е много осъзнато и се прави с тактика и цел и най-вече е насочено към другия (не слагам роклята, която искам, обикновено по Лъв агресивна, ярка, флиртаджийска, а тази, която ще се хареса на отсрещната среда, от другия, ще е социално подходяща).

И сега при ретро Сатурн в 25 градус Везни, мога доста уверено да заявя, че животът ми стана по-успешен и се чувствам по-добре.
When One Door Closes Another Door Opens