Здравей Гост

сънища сънища

• 1 Отговора
  • 2699 Прегледи
сънища сънища
« -: Май 06, 2012, 08:45:27 am »
Добре, разгледах сайта и ми хареса това как хората си помагат в тълкуването на сънища за това реших да споделя и моите сънища може би можете да ми помогнете за разтълкуването им.

Тази вечер сънувах два съня, първият беше свързан с една бивша любов, тя беше бременна явно от мене поне аз така разбрах, тя поне така ми каза... ии след това там се прегръщахме и целувахме... общо взето това е което запомних от първия сън.
Втория обаче беше по дълъг сън... започна с старт на някакво магическо изпитание което включваше събирането на 3 типа ключове или печати с различен цвят(червен,син и зелен...където червения трябваше да се сражаваме с различни същества,синия трябваше да минаваме някакви физически препядствия тип паркур,а за зеления трябваше с магически методи и познания да се взима) общо печатите бяха 12.Започна състезанието и един вид от мене излязоха различни мои аспекти(бенгалски тигър,дракон,феникс,колибри и катерица) и заедно всички тръгнахме от стартовата права един вид като аз бях възседнал дракона а приятелката ми в момента тигъра.Преминавах препядствията (всяко ако трябва да описвам кажете), събрах и дванайсетте ключа след това се върнах до нас да пия една вода което в контекста е странно, но както и да е ,след това тръгнах към финала стигнах го,въпреки че имаше някакъв страничен вятър генериран от някой от другите участници, опитах се на крака и ръце да го преодолея но не успях и си продългих на два крака и стигнах, имаше други хора там,но смятам че аз бях победител защото не всички бяха събрали всички печати...

Еми това ми беше този сън  ;D плс хелп  :blink:
« Последна редакция: Май 06, 2012, 09:04:17 am от Helios4o »

Re: сънища сънища
« Отговор #1 -: Май 12, 2012, 10:26:06 pm »
Мисля че всеки може сам да разгадае съня си.Може би ако се отпуснеш и се замислиш над него,най-вероятно ще има ефект.Сънищата могат да покажат много неща,това което преживяваме през деня го има и в съня ни.Замисли се дали не ти се е случвало да сънуваш нещо и след някакъв период от време то да се случи.Или да си мислиш за някой преди да си легнеш и да го сънуваш.Аз ти предлагам нещо вземи си една по-дебела тетрадка или тефтер,сложи го някъде близо до леглото си и щом станеш и още помниш съня си го запиши.Ако помниш някоя картина я нарисувай и така винаги ще можеш да отвориш тази тетрадка или тефтер,и ще можеш да се задълбочиш към разгадаването на сънищата си. :blink: