Здравей Гост

Гаранция за създаване на връзка

• 100 Отговора
  • 19324 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Гаранция за създаване на връзка
« -: Май 07, 2012, 02:45:31 pm »
Предлагам да проверите и споделите... :blink:
Факторите са няколко...При какви от по-долу изброените аспекти сте започвали връзка?

ПР.Луна в аспект към ПР.Луна на партньора или към натални Слънце, Луна, Марс, Венера , АСЦ/ДСЦ.
ПР. МАРС, ВЕНЕРА , СЛЪНЦЕ ,АСЦ/ДСЦ към натални или прогресивни...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
Re: Гаранция за създаване на връзка
« Отговор #1 -: Май 07, 2012, 02:47:51 pm »
Значи аз и друг път съм споделяла, при тр. на У5 върху У7 - при мен се е случвало два пъти и при този аспект срещнах и двамата си мъже. У5 е Юпи а У7 е Уран .
Ще проверя за аспекти при други връзки .
« Последна редакция: Май 07, 2012, 03:15:06 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 07, 2012, 02:53:37 pm »
Значи аз и друг път съм споделяла, при тр. на У5 върху У7 - при мен се е случвало два пъти и при този аспект срещнах и двамата си мъже. У5 е Юпи а У§ е Уран .

Тежките транзити към управителите на 5-ти дом,както и към куспидата не винаги дават гаранция за връзки. Много пъти дори и тук във форума се е споделяло: "Имам транзит и при мен нищо! Транзитите не работят!" Напоследък забелязвам, че ако разчитаме само на транзитите рискуваме да сбъркаме... :blink:
Доста често и прогностиката не е вярна.
Няма как според мен да има връзка, ако тя не е заложена първо в натала , второ в прогресивната и в дирекционната карта.
ПР.Луна е основен инстумент за определяне на потребностите ни , както и събитията ,които произтичат от тях...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Май 07, 2012, 02:56:27 pm »
При тр. на Плутон върху Нетун, тр. Сатурн беше опозе на нат. Слънце - започнах дългогодишна паралелна връзка.

Ха Ха сега видях, че пр. Луна е била опозе на нат. Юнона брей е показателно .........
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4 -: Май 07, 2012, 02:57:22 pm »
Значи аз и друг път съм споделяла, при тр. на У5 върху У7 - при мен се е случвало два пъти и при този аспект срещнах и двамата си мъже. У5 е Юпи а У§ е Уран .

Тежките транзити към управителите на 5-ти дом,както и към куспидата не винаги дават гаранция за връзки. Много пъти дори и тук във форума се е споделяло: "Имам транзит и при мен нищо! Транзитите не работят!" Напоследък забелязвам, че ако разчитаме само на транзитите рискуваме да сбъркаме... :blink:
Доста често и прогностиката не е вярна.
Няма как според мен да има връзка, ако тя не е заложена първо в натала , второ в прогресивната и в дирекционната карта.
ПР.Луна е основен инстумент за определяне на потребностите ни , както и събитията ,които произтичат от тях...

О да съгласна съм с тебе, сега ще ти кажа подробности.....задръж малко да погледна
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Май 07, 2012, 03:13:02 pm »
Виждам , че 1994 г. когато съм се запознала с първия ми мъж пр. Луна е била опозе на Плутон, после
имаме и една СД Юнона, която квадратира нат Венера, и най-важното нещо което не може да се пренебрагне имаме тр. У4 - Плутон влиза в 4 дом ....това си е задомяване.
 Сега да погледна за втория мъж ,
Ми тук пак имаме един тр.У5 върху У7, тр. Плутон като У на 4 вече прави тригон към нат Венера, СД У5 е в тригон с нат У4.
СД У8 Нептун е върху пр. У5- Юпи, пр. Луна е квадратирла У8 и е в началото на 1 дом в Дева.
СД Мерк , като управител на поредния по дом брак току що е сменил знак и е влязъл в Стрелец - въпросната личност е с Ац Стрелец - виж ти колко интересно.......
Ама те са толкова много неща, разбира се че не е само един аспект.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 07, 2012, 03:19:21 pm »
Виждам , че 1994 г. когато съм се запознала с първия ми мъж пр. Луна е била опозе на Плутон, после
имаме и една СД Юнона, която квадратира нат Венера, и най-важното нещо което не може да се пренебрагне имаме тр. У4 - Плутон влиза в 4 дом ....това си е задомяване.
 Сега да погледна за втория мъж ,
Ми тук пак имаме един тр.У5 върху У7, тр. Плутон като У на 4 вече прави тригон към нат Венера, СД У5 е в тригон с нат У4.
СД У8 Нептун е върху пр. У5- Юпи, пр. Луна е квадратирла У8 и е в началото на 1 дом в Дева.
СД Мерк , като управител на поредния по дом брак току що е сменил знак и е влязъл в Стрелец - въпросната личност е с Ац Стрелец - виж ти колко интересно.......
Ама те са толкова много неща, разбира се че не е само един аспект.

Oswen izbroenoto iskam da znam...:
1-во: Къде е била ПР.Луна дом, знак и аспекти към наталните планети и прогресивните.
2-ро: Къде са били ПР.АСЦ/ДСЦ и какви аспекти са имали към наталните и прогресивните планети на мъжете. В твоята карта..
После разгледай картите на мъжете за съответните периоди...по същия начин.
Забрави за транзитите за момент.
Интересуват ме само прогресии.... ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Май 07, 2012, 03:32:50 pm »
Значи, задължително е да има аспекти на твои пр. или Сд или натални планети с тези на партньора, така че ...
пр. Луна в случая с първия е била в Овен в мой 8 дом и негов 7 дом по това време е съвпаднала с наталната му Венера, а няколко месеца по-късно и с нат. му Луна.
да обаче това само не е достатъчно, по важно е да се знае кои негови У на домове активирам, както и той моите У на домове, защото ако не са пратньорски домове си оставаме само с харесването.
При втория случай, при мен р. Луна е била в Дева на 3 гр, където всъщост се намира неговия У7 - Меркурий...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Май 07, 2012, 03:46:06 pm »
Без прогресия , ако ще 1980 транзита да има нищо не става... ;D Това от опит...И в твоя случай се потвърждава...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Май 07, 2012, 03:50:02 pm »
Без прогресия , ако ще 1980 транзита да има нищо не става... ;D Това от опит...И в твоя случай се потвърждава...
Май да  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 07, 2012, 03:58:07 pm »
Май да  ;D

И след това..,като направим композит можем да разберем дали и до колко ще продължи и как ще се развие статута на връзката...

Абе, всичко е написано..,но ние търсим оправдание, когато не можем да прочетем правилно.... ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #11 -: Май 07, 2012, 08:02:24 pm »
Аз нямам връзка в момента, но имам един мъж на ум и погледнах сега прогресиите. Моето прогресивно новолуние+Меркурий (тримата ми У7) са точно върху неговия Уран в 7ми дом, в точен квадрат с Луната му в 5ти.

Неговата прогресивна Луна е върху моята Венера в 8ми. Пр му Меркурий е върху Слънцето и Урана ми в 9ти. Това набързо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Май 07, 2012, 08:06:35 pm »
Аз нямам връзка в момента, но имам един мъж на ум и погледнах сега прогресиите. Моето прогресивно новолуние+Меркурий (тримата ми У7) са точно върху неговия Уран в 7ми дом, в точен квадрат с Луната му в 5ти.

Неговата прогресивна Луна е върху моята Венера в 8ми. Пр му Меркурий е върху Слънцето и Урана ми в 9ти. Това набързо.

Тук би следвало да има връзка...И то придружена с невероятни сексуални удоволствия и за двама Ви!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Май 07, 2012, 08:07:35 pm »
Надявам се да си права! Утре ще го видя, пък... каквото стане.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 07, 2012, 08:09:31 pm »
Надявам се да си права! Утре ще го видя, пък... каквото стане.  :-[

Със сигурност нещо ще стане... :-[ :P :-[ ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Май 07, 2012, 08:54:23 pm »
Значи аз и друг път съм споделяла, при тр. на У5 върху У7 - при мен се е случвало два пъти и при този аспект срещнах и двамата си мъже. У5 е Юпи а У7 е Уран .

ГАРАНЦИЯ - ФРАНЦИЯ.
И още: секстил на пр. У5 с натален У7 - точен.
Съвпад на транзитен У1- Юпитер с натален У7 - Мелкурий.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #16 -: Май 07, 2012, 08:57:49 pm »
Ще докладвам.  ;D Намерих и оси: моят пр ДСЦ е точно върху наталната му Луна, а пр ми Асц е в тригон на неговото натално ДСЦ. Неговият пр Асц е точно върху пр ми ИЦ, тоест в точна опозиция на пр ми МЦ. Оказва се, че и пр му ДСЦ е в тошен съвпад с пр ми новолуние. Брей, много станаха.  :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Май 07, 2012, 09:01:41 pm »
Прогресивна луна опозиция натална венера,предпоставка ли е за появяване на любов??

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 07, 2012, 09:15:56 pm »
Прогресивна луна опозиция натална венера,предпоставка ли е за появяване на любов??

Не.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #19 -: Май 08, 2012, 08:38:05 am »
в момента имаме двоен аспект прогресивен марс - натална луна с моя човек. моят марс в опозиция с луната му, неговия в съвпад с моята луна. нищо :-\