Здравей Гост

Гаранция за създаване на връзка

• 100 Отговора
  • 19322 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Гаранция за създаване на връзка
« Отговор #40 -: Май 13, 2012, 05:11:39 pm »
ето едно основно правило за преминаване на привличането в дълготрайна връзка/ брак/ съжителство.

Освен ако Асц-та или Дсц-та на единия не се комбинира с планетите на другия по знак, е силно съмнително, че привличането ще премине в брак/дълготрайно обвързване.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #41 -: Май 13, 2012, 05:29:51 pm »
С бившия ми съпруг не се комбинират. Със сегашната ми тръпка неговото Дц е в моя слънчев знак, но ми се струва съмнително да е достатъчно. Да уточня, че го приех за Слънце и Луна това като показатели за брачна двойка, иначе едва ли има начин все една планета да не съвпадне от всичките. Поне не е ли ограничено до личните планети?

*

Grace

• 2257
« Отговор #42 -: Май 13, 2012, 05:32:20 pm »
не е казано, че това е единственото условие. трябва да има и други фактори на съвместимост и взаимно привличане. Но, освен ако горното не е валидно, не се счита за вероятно привличането и разбирателството да преминат в брак/дълготрайно партнъорство.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #43 -: Май 13, 2012, 05:33:37 pm »
Разбирам. С бившия ми съпруг нямаме такова съвпадение, но на лични планети. На транссатурнови имаме.

*

Grace

• 2257
« Отговор #44 -: Май 13, 2012, 05:36:33 pm »
Слънце, Луна, Венера или Марс на единия в знака на Асц-та или Дсц-та на другия е свидетелство за много силно привличане. Юпитер и Меркурий също са благоприятни, но по-малко показателни за емоционално влечение, което да доведе до романтично привличане.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #45 -: Май 13, 2012, 05:40:38 pm »
А асц на единия в знака на Слънцето на другия? Важи ли обратната връзка?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #46 -: Май 13, 2012, 05:42:21 pm »
Според мен, важи - често срещано е .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #47 -: Май 13, 2012, 05:42:46 pm »
разбира се, точно за това става въпрос.

Слънце, Луна, Венера или Марс на единия в знака на Асц-та или Дсц-та на другия е свидетелство за много силно привличане

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #48 -: Май 13, 2012, 05:44:47 pm »
Супер. Сега остава да го реализираме.  ;D Благодаря за информацията.  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #49 -: Май 13, 2012, 09:16:34 pm »
Това мога да го потвърдя сега по една синастрия, която пуснах в Синастрия. Негово Слънце секстил моя ЛУна и макар да е само секстил, две години селд една случайна среща и няколко хиляди километра разстояние, ние пак се озоваваме на същото място, че и с общи познати. Не знам къде ще му излезе края, но засега времето и разстоянието някак се преодоляват.

Обикновено видя ли връзка между Слънце и Луна в синастрия отделям повечеко внимание на домовете, в които това се случва, на знаци и на всичко в цялостност с аспекти.

Иначе по Марс и Венера е също добре, но събираме се, правим нещата по Марс и Венера..
И после какво?  ;D

Марс вирва нос, Венера е неоценена или се чувства злоупотребена, а в най-добрият случай да си правим компромиси и да сме щастливи с удовлетворени желания.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Май 13, 2012, 09:29:28 pm »
Това мога да го потвърдя сега по една синастрия, която пуснах в Синастрия. Негово Слънце секстил моя ЛУна и макар да е само секстил, две години селд една случайна среща и няколко хиляди километра разстояние, ние пак се озоваваме на същото място, че и с общи познати. Не знам къде ще му излезе края, но засега времето и разстоянието някак се преодоляват.

Обикновено видя ли връзка между Слънце и Луна в синастрия отделям повечеко внимание на домовете, в които това се случва, на знаци и на всичко в цялостност с аспекти.

Иначе по Марс и Венера е също добре, но събираме се, правим нещата по Марс и Венера..
И после какво?  ;D

Марс вирва нос, Венера е неоценена или се чувства злоупотребена, а в най-добрият случай да си правим компромиси и да сме щастливи с удовлетворени желания.  ;D

И аз така, по Слънце и Луна са най-силните духовни връзки, но няма такава страст.
Какво ще кажеш за квадрата на Марс на жената и Венера при мъжа в синастрията на двойка, която има съвместно съжителство или брак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #51 -: Май 13, 2012, 09:59:52 pm »
Мога ли да приема 10  гр. за съвпад ( Слънце и Луна) в  синастрията,ако са в един дом Естествено  astro .com не го отчита

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #52 -: Май 13, 2012, 11:13:59 pm »
И аз така, по Слънце и Луна са най-силните духовни връзки, но няма такава страст.
Какво ще кажеш за квадрата на Марс на жената и Венера при мъжа в синастрията на двойка, която има съвместно съжителство или брак.

Ще палят от раз.  ;D
Ще се явяват "дразнители" един на друг. На доста хора това им харесва, даже умишлено търсят подобно предизвикателство в партньорите. ;D
От друга страна винаги е по-добре да се види в това, което ги свързва двама души мъжът да е с мъжката планета, иначе се създава проблем, понеже жената ще бъде в ситуация да поема естествено мъжка функция, а това е проблематично за нея. Както и при други конфигурации - Луна и Юпитер, Марс и Луна, Слънце и Венера.  Изключение може би прави само аспект на Слънце и Луна, дори и жената да е със Слънцето, винаги е добре да се види връзка межу светилата в синастрия.
Като синастричните съвпади преди всичко ги разглеждам като най-важни, точно заради силата на аспекта, и понеже показват какво е това, което ги свързва двама души.
Другото е дообяснено преди мен.

Затова най-добре да има налични синастрични връзки межу Слънце и Луна, и Марс и Венера, като е желателно по Слънце и Луна да са хармонични.  Така по този начин желаната страст ще е налице, както и ще има нещо повече от това. На това му се казва равновесие.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #53 -: Май 13, 2012, 11:27:27 pm »

И после какво?  ;D

Е, имаме си и квадратура и тригон между тез двамцата.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #54 -: Май 13, 2012, 11:55:42 pm »
Аз пък трябва да срещам по един всяка година кажи-речи.  ;D У5 е Меркурий.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Май 13, 2012, 11:57:09 pm »

Ами ако бяха луна и меркурий - голям майтап

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #56 -: Май 14, 2012, 12:03:24 am »
А как ще изглежда ситуацията при твърд аспект:
мъжката планета в женски знак-женска планета в женски знак,
мъжката планета в женски знак-женска планета в мъжки знак? ;)

При женските знаци има повече осмисляне, съответно типа енергия ще се окаже добре и за двамата, защото например мъжът ще е естествено активен или подкрепящ по начин, по който на жената ще е и харесва, нищо че примерно не е толкова настъпателен, самоуверен или деен.
Ако е мъжка планета в женски знак, и женска планета в мъжки знак логично е женската планета да е по-затруднена, понеже женските планети не са добри в това да поемат емоционални действия(но трябва да се има в предвид и стихията), а мъжката планета ще е и по-трудно действието към, което естествено женската планета ще го предизвиква.
Но пък тук изниква и друг детайл, който е от особено значение - какви са знаците, какви достойнства имат конкретните планети в тях, защото има мъжки планети, които екзалтират в женски знаци.   

Такива казуси ги разглеждам на дълбоко духовно ниво, и най-вероятно бих прибегнал до силните и слабите планети в индивидуалните натални карти на двамата, и производните карти по сидералната астрологична система. ;D

Като за начало се определя кой от двамата има повече мъжка енергетика, и кой е по-склонен от двамата да не поема отговорност, съответно да му е по-лесно, което означава и по-трудно. ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #57 -: Май 14, 2012, 12:10:08 pm »
Това е подвеждащ въпрос. ;D

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #58 -: Май 14, 2012, 06:28:13 pm »
 ;D  :sun: :soe: :sec: :tri: :moo: :jup: или  :ven: :soe: :sec:  :sun: :moo: в 5 и 7   примерно в композит

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #59 -: Май 14, 2012, 09:26:56 pm »

Ами ако бяха луна и меркурий - голям майтап

Разнообразие.  ;D Уранът ми радостно подскача.  ;D