Здравей Гост

Това Европа ли е? Като във Франция....

• 1 Отговора
  • 840 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Валентин Николов ще бъде новият изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй".
С решение на Съвета на директорите на ,,Българския енергиен холдинг‘‘ от днес е освободен изпълнителният директор на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД Александър Николов, който е на поста от септември 2011 г. През ноември той бе жестоко пребит пред дома си от неизвестни.
От средата на 2009 година насам Валентин Николов ще е петият директор на атомната ни централа.
„Рокадата се налага с цел да се подобри координацията и темпото на работата по удължаването живота на пети и шести блок на АЕЦ „Козлодуй“ и изграждането на нова ядрена мощност на площадката на централата“,
заяви министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев при представянето на Валентин Николов пред екипа на АЕЦ ,,Козлодуй‘‘.
От 2009 г. до март тази година Валентин Николов бе депутат и зам.-председател на икономическата комисия в Народното събрание. След това той зае поста зам.-министър с ресор енергетика, който бе овакантен от Делян Добрев, заел мястото на подалия оставка в средата на март Трайчо Трайков.

http://www.novini.bg/news/64589-%D1%83%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B5%D1%86-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%B9.html

Бити , е*ни и опорочени...Страхотни са преди да встъпят в длъжност..,можещи,знаещи,умеещи...КАДЪРНИ...После изведнъж стават некадърни...,лоши...

Това не е единствения случай...Лично аз очаквам , нов ЖЕСТОК ПРОБЛЕМ с министерство на здравеопазването... :-\
А КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ДЪРЖАВА В КОЯТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ И СТОЙНОСТ...В ДЪРЖАВА В КОЯТО ВИСШИ ЧИНОВНИЦИ БИВАТ БИТИ, Е*АНИ И ОПОРОЧЕНИ...,В КОЯТО МИНИСТЕРСТВАТА И АГЕНЦИИТЕ ТРЪГВАТ КЪМ ПРОВИНЦИЯТА...И ВМЕСТО ПО-ЛЕСНО И ПО-ЛЕКО ДА БЪДЕ НА БЪЛГАРИНА...С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН НЕЩАТА СТАВАТ ПО-ТРУДНИ,ПО-СЛОЖНИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЛИШЕНИ ОТ РАЗУМ И ДЪРЖАВНОСТ....

ЕЙЙЙ...НАПРАВО МИ СЕ ДРАЙФА... :-X

Та имам един хорарен въпрос...До кога ще търпи народа всичките тези башибозушки набези? :-X
20:32 мин.
07.05.2012-та
Бургас

Знам, че е пълнолуние...,но..все едно...Поредния неуспешен избор...На намаляваща луна... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Това Европа ли е? Като във Франция....
« Отговор #1 -: Май 07, 2012, 07:48:06 pm »
Хората имат електронни правителства...Ние отиваме в 1000 посоки.... :rolf: :clap:
еВалла...Ще вадим лиценз за Билки в Пловдив...ще подаваме данъчни в Търново..,ще тичаме до НОЙ в София...и най-накрая...до къде ще стигнем? :-\ :rolleyes:

Ало, Народното събрание ли е?
- Да.
- Искам да питам, какво ми е необходимо, за да стана депутат.
- Ти луд ли си?
- Да, а някакви други условия има ли?
« Последна редакция: Май 07, 2012, 07:53:00 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците