Здравей Гост

Лилит и Любовните връзки

• 74 Отговора
  • 16326 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Лилит и Любовните връзки
« Отговор #20 -: Май 09, 2012, 08:17:24 pm »

СКъпи мои имам едно въпросче към вас:

Ето ми картата: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg180757.html#msg180757
Къде е Лилит и какво влияние ми оказва.

Марая, коментарът ти ме накара да се замисля...Има ли начин да се разбере позицията на Лилит на 16.06.2008. Тогава се запознах с човек, който изигра голяма роля в живота ми, но точно по начина, по който ти описваш- две половинки, но винаги се разминавахме...

Дали има темденции за нова толкова силна и страсна връзка от тук натам?

С огоромно нетърпение очаквам коментарите ви момичета...

Погледни ефемеридите на Лилит. напиши ключова дума в Гугъл : ephemeris lilith и годината, която те интересува.

Това една страхотна тема, ако те интересува да научиш повече за лилит: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3003.msg246098.html#msg246098

ПП. Страстните връзки не са само по Лилит и транзитите на Лилит не ти дават гаранция, че връзката ще продължи, след като отшуми транзита. важно е да има страстни аспекти в синастрията ви с човека. В посочените ефемериди си погледни къде ти се намира ИСТИНСКАТА позиция на лилит, защото тази, която дават автоматичните програми е средната, а тя може да се отличава от истинската понякога с 20 градуса. Това е много важно за точното определяне на синастричните аспекти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #21 -: Май 09, 2012, 08:18:05 pm »

Лилит и кака?! :rolleyes: :-\ ;D
шЪ падна... ;D

Е, не знам.  ;D
Аз направих асоциация по повод последният ред от цитираното от мен в предишната ми публикация по темата.
Тя каката си имаше ухажор, който от година-две е правел неуспешни опити да я използва, плътски най-вече.  И явно е било много разочароващо, че някой "натрапник" се е появил, който не е имал реалнен интерес, но въпреки това постига мечтаната цел.  ;D
Може аз да съм бил "любовен" катализатор в сплотяването на междуличностните отношения.
Амин за "отработката" на Лилит.  ;D

А прогресивната Лилит е върху натален Плутон, и след някоя друга година и прoгресивната Луна ще застане на същият градус заедно с  :plu: :soe: :lil: .
« Последна редакция: Май 10, 2012, 03:17:14 am от kris »

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Май 09, 2012, 08:23:06 pm »
Крис, има сексуален и "разменен" елемент, когато се намеси Лилит.
Не случайно се ърси силна Лилит в картите на хората в периоди на финансови удари или успехи, както и в картитена хората с фатална сексуалност.

Лилит е изкушението - сексът, властта и парите може да се предлагат като разменна монета на едно по-ниско ниво. На по-високо ниво, ако наистина обичаш човека, ще се наложи да се преборваш с въпроси от подобно естество или животът да ви постави в ситуации на зависимост един от друг. Така, че да направите избор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Май 09, 2012, 08:23:35 pm »

Лилит и кака?! :rolleyes: :-\ ;D
шЪ падна... ;D

Е, не знам.  ;D
Аз направих асоциация по повод последният ред на цитата.
Тя каката си имаше ухажор, който от година-две е правел неуспешни опити да я използва, плътски най-вече.  И явно е било много разочароващо, че някой "натрапник" се е появил, който не е имал реалнен интерес, но въпреки това постига мечтаната цел.  ;D
Може аз да съм бил "любовен" катализатор в сплотяването на междуличностните отношения.
Амин за "отработката" на Лилит.  ;D

А прогресивната Лилит е върху натален Плутон, и след някоя друга година и поргресивната Луна ще застане на същият градус заедно с  :plu: :soe: :lil: .

Тук ще да е комедията...Ноо..be careful...това е време за магии...аспект на магията в астрологията.
« Последна редакция: Май 09, 2012, 08:39:53 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Май 09, 2012, 08:40:24 pm »
Какво??? ;D

Тук ще да е комедията...Ноо..be careful...това е време за магии...аспект на магията в астрологията.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #25 -: Май 09, 2012, 08:52:16 pm »
Заинтригувахте ме с тази Лилитка.
При мен по натал е в съвпад с Марс, а Марс е в съвпад с Плутон. Към момента по прогресия Лилит и Плутон са в съвпад, и това се случва в 12-ти дом, в съвпад с АЦ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Май 09, 2012, 09:16:10 pm »
Магии, а? 
Тц-тц-тц. ;D

Не винаги, зависи къде транзитира и дали има връзка с асцендента и неговия управител.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #27 -: Май 09, 2012, 09:22:29 pm »
значи да започва да забърквам магически отвари, кой знае може това да се окаже призванието ми в живота :blink:

« Отговор #28 -: Май 10, 2012, 01:20:46 am »
Да се включа и аз- при започване на връзката ни и на двама ни транзинтата Лилит е в съвпад с наталните ни Нептуни и на двама ни -  в СКОРПИОН :'( при мен във втори дом а при него на края на  на 5 -я му дом почти на куспидата на 6-ти ).  При него Лилит е в тригон с натална Венера.При менТр Лилит е в тригон с Северен Лунен Възел.При един от най -силните ми стресови ситуации с него транзитната ми Лилит е в тригон с наталната ми Лилит .... и Уран ,който мисля , че е много показателен в случая е на Куспидата в 7-ми дом в Овен ( направо както по учебник)...КЪм днешна дата наталната лилит е в опозиция с Транзитиращата, каквото и да означава това.

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Май 10, 2012, 07:53:33 am »
значи да започва да забърквам магически отвари, кой знае може това да се окаже призванието ми в живота :blink:

Погледна ли ефемеридите на истинската Лилит, за да го твърдиш? Ако става дума за средната позиция, тя може да се отличава от истинската с до 20 градуса, а това вече не е съвпад, понеже може и да е преминала в друг знак. Непрекъснато напомням това.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #30 -: Май 10, 2012, 08:21:29 am »
Гледахме картата на приятелка вчера.

Когато се запознава с първия си мъж тр. лилит е на натално МЦ, с него се развеждат, има други връзки и преди година и нещо тя среща втория мъж в живота си, с който заживяват заедно на семейни начала..
Къде е тр.Лилит? Ами на МЦ-то пак! Ама като по часовник!! ;D

Края на тази, началото на другата година, неин тр. лилит ще премине през сатурн, у7, а плутон ще застане на МЦ, пр. Луна е в опозе с Уран,У8- в голям натален тригон с натлна слънце и сатурн- мисля, че има МЪЖ!

Сега. При тази моя приятелка Лилит е в 7ми дом...което е от изключителната важност тук. Вчера обсъдих темата набързо с едно вещо лице и разбрах следното- зависи къде е поставен лилитв натала..транзитите ще действат под въздействие на дома на нат. лилит.

При мен лилита е 12 дом и двете връзки, които съм заформила са ми причинили някаква болка. Така беше. Натален лилит в 7ми..при транзитите си..като засяга важни точки може и да носи сериозни мъже.
Лилит в 11 при транзита си през натална венера ще ни срещне с човек със сходни виждания и т.н
« Последна редакция: Май 10, 2012, 08:57:13 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #31 -: Май 10, 2012, 08:44:33 am »
Какво би могла да донесе тр. лилит през натална юнона?

Ако тр. юпитер съвпадне с тр. Юнона и пр. слънце...какво става?

теоритично питам...

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Май 10, 2012, 09:15:27 am »

Сега. При тази моя приятелка Лилит е в 7ми дом...което е от изключителната важност тук. Вчера обсъдих темата набързо с едно вещо лице и разбрах следното- зависи къде е поставен лилитв натала..транзитите ще действат под въздействие на дома на нат. лилит.

Не е вярно. Транзитте ще действат в дома, в който транзитира Лилит и в домовете, които управляват аспектираните от Лилит планети.

когато срещнах приятеля си, Лилит транзитираше в 3-ти дом - срещнахме се на семинар. Тр. Лилит беше в съвпад с натална Венера в Риби, -управителка на 5-ти дом. Иначе наталната лилит е разположена в  Овен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Май 10, 2012, 09:19:27 am »
Има значение къде ти е разположна Лилит, за да и определиш силата. колкото повече аспекти прави и колкото по.близо е до ъглите, токлова по-силна ще бъде в натала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 10, 2012, 09:28:39 am »

Не е вярно. Транзитте ще действат в дома, в който транзитира Лилит и в домовете, които управляват аспектираните от Лилит планети.

когато срещнах приятеля си, Лилит транзитираше в 3-ти дом - срещнахме се на семинар. Тр. Лилит беше в съвпад с натална Венера в Риби, -управителка на 5-ти дом. Иначе наталната лилит е разположена в  Овен.

Изобщо не си права Стелла. Приятелката и е права обаче... Но вероятно не си стигнала все още до този урок по астрология... :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #35 -: Май 10, 2012, 09:41:12 am »
Стела- ето и ти си срещнала човека си по лилит. Идеята на приятелката ми е следната : натален Лилит ти е в Овен- в кой дом?
Това което идва от наталния лилит по знак и дом се отразява във връзката. Това е всичко, което твърди моята приятелка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Май 10, 2012, 09:50:50 am »
А някой нещо да е чел за транзитните решетки? :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #37 -: Май 10, 2012, 10:46:56 am »

3 реда

От къде идва        Уран 5
На кое действа     7ми
Резултат              У 5, Слънце 1ви, Венера 7ми и т.н

Причините поради ,които нещо може да се случи са от 5ти дом- първи ред, основният приоритет е от 2ри ред-7ми дом, там където се случват нещата, а резлутата е на какво рефлектира самият процес. За това ли питаш? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Май 10, 2012, 11:03:52 am »

3 реда

От къде идва        Уран 5
На кое действа     7ми
Резултат              У 5, Слънце 1ви, Венера 7ми и т.н

Причините поради ,които нещо може да се случи са от 5ти дом- първи ред, основният приоритет е от 2ри ред-7ми дом, там където се случват нещата, а резлутата е на какво рефлектира самият процес. За това ли питаш? :rolleyes:

Да...от тук съдиш! Транзитния дом е действието..., а резултатът не е в транзитния дом , а в домовете , които управлява планетата. В случая фиктивната точка. И ако приемем , че Лилит е в 7-ми..,намираме нейния диспозитор и търсим аспектите му...Можем да дълбаем и чрез субдиспозитора ,на декадата...Търсим 1-ви дом и аспектите...
ТРАНЗИТНИЯ ДОМ Е СЦЕНАТА НА ПИЕСАТА...ДЕЙСТВИЕТО СЕ ТЪРСИ СКРИТО ЗАД ДЕКОРИТЕ...

Поста ми е по-скоро към Стелла....
Предполагам , коя е приятелката ти ;D...и си мисля, че мнооого хляб има да изядат доста астролози докато стигнат нейното ниво... :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #39 -: Май 10, 2012, 11:09:04 am »
Да, същата е ;D

Голяма работа е, верно...и е супер човечна. Но ти знаеш- тя гледа астрологията не само по сухи знания, а много и по усет, има страшна интуиция.

Всъщност онзи ден ми обясни точно за транзитните решетки. Радвам се, че имам възможност да преразкажа...което значи, че нещичко пак съм разбрала ;D