Здравей Гост

Това разказаха звездите

• 4 Отговора
  • 1045 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Това разказаха звездите
« -: Май 10, 2012, 09:58:23 am »
Това ще бъдат най-трудните месеци не само за България , а и за света!
Тежките планетарни конфигурации не вещаят нищо добро за съжаление...те по-скоро дефинират напрежението , страха и природните бедствия ,катаклизми , фалити и безредици...масова смърт.
В тези месеци на дневен ред ще излязат действия и бездействия на властта...нови формации и напрежение на всички нива.

Меркурий в рак: В мунданен план това е 4-ти дом , той се свързва със селското стопанство, мините, градовете. Интересът към земята, селските имоти и обработването им.... пожарни, военни, гражданска отбрана. Тук са жените на нацията...,лоното ,корените. Управител е Луната....Много емоционални приказки ще бъдат изприказвани през периода..В последната седмица на месеца са възможни природни бедствия,които ще съсипят голяма част от реколтата. Фалити на фирми в областта на земеделието и строителния бизнес.

Венера ретроградна в Близнаци: В мунданен план Венера се свързва със социалната страна на социалния живот и празненства, социална среда и изкуствата. В знака на Меркурий по съшото време е в ретроградна фаза...или 3-ти мунданен дом или дома на комуникациите и контактите..на близки и съседни страни.
МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ С ТЕРИТОРИАЛНИТЕ НИ ГРАНИЦИ НА СЕВЕР!
Социалния живот ще претърпи неволи...Трудно общуване...трудни комуникации..

Марс в Дева: Втора и трета декада от знака...Субдиспозитори Сатурн и Венера. И двата ретроградни през разглеждания период.Диспозитор Меркурий в знака на Луната ..Марс е планета на войната и военните действия...на въоръжените сили и всички, които те осигуряват... оборудване както и  престъпления срещу личността. Често се свързва с епидемиите.
Смятам, че военни действия и епидемии ще съпътстват този период.

Юпитер в Близнаци: Църквата и духовенството, правото и юристите, банковото дело и застраховането. Това е планетата на просперитета и мира в знака на Меркурий ще направи съвпад с ЮЛВ. По това време нищо чудно да има и смърт на патриарх или на висш църковен деятел.

Сатурн ретрограден във Везни: 7-ми мунданен дом отношенията и взаимовръзките с другите, откритите врагове, договорите...

МИСЛЯ, ЧЕ ВЪНШНИ ФАКТОРИ ЩЕ ОКАЖАТ ВЛИЯНИЕ ЗА ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВА...В ТОВА ЧИСЛО И БЪЛГАРСКОТО!РЕТРО САТУРН ВЕЗНИ-7-МИ ДОМ!
УРАН Е ПЛАНЕТА КОЯТО СЕ СВЪРЗВА С ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО И АДМИНИСТРАЦИЯТА И ОТГОВОРНОСТТА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА.ТУК СА И ПРОФСЪЮЗИТЕ! МУНДАНЕН 11-ТИ ДОМ.
АСПЕКТА КЪМ ПЛУТОН-УПРАВИТЕЛ НА 8-МИ МУНДАНЕН ДОМ Е ТОЧНА КВАДРАТУРА.
В МУНДАННАТА АСТРОЛОГИЯ 8-МИ ДОМ СЕ СВЪРЗВА СЪС  СМЪРТ И СМЪРТНОСТ , ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ,ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ, ТАЙНИ СЛУЖБИ И СЛУЖИТЕЛИ .
ПЛУТОН Е ПЛАНЕТАТА НА ТАЙНИТЕ , НА МИНИТЕ , НА  МАФИЯТА И СТРУКТУРИТЕ И...НА ТРАНСФОРМАЦИЯТА...НА ШПИОНАЖА...
ЗАРАДИ ОРОНЕН ПРЕСТИЖ НА НАЦИЯТА ....

Тежки земетресения биха могли да се случат в средата на месец юни 2012-та...по специално 19,20,21,22 юни... е твърде възможно да има разрушителни земетресения...Потъване на плавателен съд в същия период с много жертви...
Възможно е в следствие на грешка да бъде предизвикана авария в ядрена централа....

Активизиране на вулкан на Апенините...,Ямайка...Индия....

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1184.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Това разказаха звездите
« Отговор #1 -: Май 10, 2012, 10:33:26 am »
Марайче, я дай астро - обяснение, защо социалистите дойдоха на власт във Франция. Това, което знам е, че Франция е под Слънчев знак Лъв.  :P И това фатално ли ще е за Евро-икономиката.

Вулканите в Ямайка, честно казано много не ме вълнуват.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 10, 2012, 10:57:01 am »
Марайче, я дай астро - обяснение, защо социалистите дойдоха на власт във Франция. Това, което знам е, че Франция е под Слънчев знак Лъв.  :P И това фатално ли ще е за Евро-икономиката.

Вулканите в Ямайка, честно казано много не ме вълнуват.  ;)

Нептун е планетата , която се свързва със социализма. Според датата на изборите Нептун е в риби и е в квадраура с управителя на АСЦ от картата на Франция...- Марс...,който се намира във 2-ри дом в знак Близнаци. До колкото ми е известно...хората /французите/ са против политиката на икономиите... ;)

СЛВ е във везни и е в съвпад с транзитния Сатурн...

Мисля, че след Франция /помниш ли закуската на Митеран и Желю?/ ...това ше бъде тенденция.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Май 10, 2012, 02:47:25 pm »
Данъчните ще погнат захарния бизнес за укриване на ДДС - това показаха звездите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Май 11, 2012, 11:25:44 am »
Данъчните ще погнат захарния бизнес за укриване на ДДС - това показаха звездите.

И как ще го формулираш астрологично? :-\