Здравей Гост

Натална карта за разгадаване

• 113 Отговора
  • 14407 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Натална карта за разгадаване
« Отговор #20 -: Май 10, 2012, 10:36:24 pm »
Това е в кръга на шегата .

Пак в кръга на шегата - рачешки Луни често срещам или в картите на мамини синчета, или при стари ергени.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #21 -: Май 10, 2012, 10:40:06 pm »
И по отношение на манипулациите освен желание за тях , той ги и проявява . Има прекалено хипнотично въздействие върху дамската част на обществото .
Личен момък в компаниите бас държа  ;) .

« Отговор #22 -: Май 10, 2012, 10:56:15 pm »
Възможно е , не зная това. Интересуваха ме отношенията му с жените и какъв човек е...дали се вижда по тези неща от тази карта?

« Отговор #23 -: Май 10, 2012, 10:57:21 pm »
nkara , хипнотичен е адски точна дума :))) Какво друго виждаш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Май 10, 2012, 11:02:45 pm »
Интересуваха ме отношенията му с жените и какъв човек е...дали се вижда по тези неща от тази карта?

Любовчия, сигурно знае как да омайва дамите. :blink:

В отношенията с жените може да проявява различни страни от личността си, това зависи от синастрията с партньорката и в какъв момент от живота си (астрологичен тайминг) я среща. Има една несигурност, залегнала дълбоко у него, вероятно я прикрива с престорена самоувереност и "мъжкарско" поведение. Умее да бъде и галантен, има усет към потребностите на жените, макар че той самият в това отношение изпитва известни противоречия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Май 10, 2012, 11:08:53 pm »
Лили, много точно казано! Точно такъв е...и адски много зависи от тайминга...особено ако е след връзка не е много добре предполагам?:)

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Май 10, 2012, 11:11:39 pm »
Възможно е , не зная това. Интересуваха ме отношенията му с жените и какъв човек е...дали се вижда по тези неща от тази карта?

има проблем в отношенията с жените. и той е следния - не може да съвмести в една това, което харесва и това от което има нужда. с други думи - "имам нужда да си като мама, обаче ако си като нея ми е скучно и вече не те харесвам" ;
точно това са мъжете, които имат жена в къщи и любовница навън. а при този залагам на 101 %.

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Май 10, 2012, 11:21:41 pm »
точно това са мъжете, които имат жена в къщи и любовница навън. а при този залагам на 101 %.

мда- квадрат луна-венера- ма и двете яки- да не е от тия "аз не съм мъж за една жена" - и всички го обичат, и всички го искат...

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #28 -: Май 10, 2012, 11:32:14 pm »
Недейте така де . Момчето няма добра самооценка и се наглася според жената , която е до него . Трябва му стабилен партньор да осъзнае силата на собствената си личност . Докато не го намери ще преминава през различни лични трансформации.

« Отговор #29 -: Май 10, 2012, 11:37:22 pm »
nkara , съгласна съм... иска някой,който да го стимулира

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #30 -: Май 10, 2012, 11:37:29 pm »
Не мисля, че ще е верен в брака си не само заради квадрата луна венера, а и заради нептуна който квадратира негов У 1, съвпад ДЦ. но пък мисля, че мноого ще си обича жената.
Предполагам ще заложи на някоя истинска фурия, която ще се изпокара с майка му ;D
Има заключен рибок в 12 дом..изневерите може и да не са много страшни застрашаващи семейното щастие.
Страстен мъж е. Противоречив. Много е обсебващ и властен, но му идва понякога да е много разбиращ подкрепящ..води много вътрешни битки именно поради този факт.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #31 -: Май 11, 2012, 12:07:58 am »
Аз в много карти бих гледала съвкупност от венера и луна за да се ориентирам за съпружеския живот, но точно в тази карта някак си си мисля, че той ще си има една жена, която ще обича и ще я разграничава от образа на майката.

венера в 7ми дом!...ако беше везни...ма да е в 12...или в 8 и със съвпади по нептун и т.н- по бих предположила- отношения от типа ту тук ту там...но венера в 7ми в мъжка карта във везни! си е баш баш съпругата, която ще обича, много по различна от майка му, конфронтираща се с нея, няма да получава от съпругата същото, което и от майката........

Венера в 7ми за мъж е все едно сатурн в 7ми за жена, а на Куспидата козирог- брак не, ами слънце...

Но..това е просто мнение :-[
« Последна редакция: Май 11, 2012, 11:37:38 am от zikovu »

*

Grace

• 2257
« Отговор #32 -: Май 11, 2012, 12:16:49 am »
всеки чува това, което иска да чуе.  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #33 -: Май 11, 2012, 12:24:15 am »
 :blink:

Не искам да давам необоснователни надежди, не казвам, че това е мъж, който ще си седи у тях си и който никога няма да има забежки, нали....

Но живот от типа- сега малко с тази жена, после 5 месеца с другата...това наистина не го вярвам.

« Отговор #34 -: Май 11, 2012, 12:39:48 am »
zikovu , a като човек и моралност и личностни качества как ти се вижда?

« Отговор #35 -: Май 11, 2012, 07:44:34 am »
А той в момента обвързан ли е? Въпросът ми е мотивиран от факта, че транзитен Сатурн в 7-ми дом клони за трети път към съвпад с управителя на 7-мия му дом Венера, която пък е в съвпад с прогресивен Марс. Транзитен Уран обаче преминава през АС-то му и е в опозиция с управителя му Марс. Ако има връзка, дали тя не е от типа "днес късаме, утре пак сме заедно" през последната една година?
От около две години централна тема в живота му може да са взаимоотношетията, като имам предвид предимно любовните. Точно в момента може да си го уцелила в хубав период на ведро настроение - прогресивна Луна тригонира Плутон и Слънце.

« Отговор #36 -: Май 11, 2012, 07:49:25 am »
примадона в костюм
през ноща е ловец у1 марс на дсц. тригон юпитер ,не иска много , а всички
на сутринта ,хленчо закусващ с мама
мутации :mellow:
тр.уран на асц. опозе у1 - да внимава за челен сблъсък с най-големите си страхове
сатурн като влезе в скорпи
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #37 -: Май 11, 2012, 11:29:00 am »
Ами какво да ти кажа moonchild- той е категоричен , може да бъде и безцеремонен човек, много твърд, вироглав и властен, води се от принципите си, държи да се налага, трудно прощава. Юпитер в 11 във водолей му дава толерантност, може би някои от приятелствата му са го принудили да поглежда и от другата страна, давали са му светлина по отношение на по- мекото възприятие за нещата, но той трудно ще признава силата на деликатния подход. Ще държи да се налага..инат работа.

Интелигентен егоцентрик, любовния живот за него е онова около което се върти себереализацията му като ЧОВЕК и личност, не само като мъж ;) С Плутон в 7ми- едва ли се хвърля в сериозни отношения с всяка жена, Луната в 4ти, в Рак..с тези аспекти към личността му, за мен е МАЙКАТА и нищо друго. Значи тази жена винаги ще си бъде като икона за него, ще има нужда от нея като въздух и естествено, че никога няма да намери 2ра като нея.

Въпроса е..че според мен този човек е много силно сексуален и точно това, ще му помогне да се ориентира по- лесно като си търси жена. Ако имаше Луна в Овен в квадрат с една Венера в Рак или Близнак...и с още други аспекти...много иначе щях да говоря.

А пък де да знам- така ги усещам нещата по тази карта..
Не е лесен мъжа, ама ако го искаш- вземай го. Може да си имате съвметни уроци да научите един от друг.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #38 -: Май 11, 2012, 11:31:46 am »
Луната получава доста повече подкрепа от Венера, мене лично ме съмнява, че тази Венера в 7-и дом ще издържи на натиска без подкрепа от никъде. Или ще си вземе една такава за вкъщи и ще гледа как цялото семейство я разкъсва, тамън да потушава собствените си стремежи да е сред хора. "Мами, ама тя е много повърхностна, виж как се усмихва на съседа ти Жоро от третия етаж. А и тази рокля, мами, не струва ли прекалено много пари? Маникюр ще си прави, не знам какво ще си прави, да беше такава готвачка, каквато е кукла, тц-тц-тц." А на мама сина ще седи безучастно и ще гледа сеир, докато на пеперудката не ѝ писне и не се вземе с Жоро от третия етаж.

Да ти кажа, рабирам те, разбирам логиката, може би ти си правата- аз така или иначе не съм някоя всепризната астроложка ;D
На мен картата ми говори друго... Именно заради това- като тръгна да питам за астро, няколко човека питам! Всеки вижда НЕЩО по някакъв си начин ;) и поне един накрая е прав ;D

Но по тази логика, момичета, дайте да изключим всички мъже луна венера квадрат, луна- венера опозиция?
Защо?

« Отговор #39 -: Май 11, 2012, 11:45:23 am »
Тази квадратура Луна/Венера е много широка. Прави сте за всичко, което сте написали да нея, но аз бих се хванала за ъгловия квадрат Марс/Нептун, ако трябва да му търся кусурите. Може да е способен на лъжи, манипулации (като добавка към силно поставения Плутон), тайни, подмолни действия, за да постигне целите си. Може да използа околните за своя лична изгода. Но го има и вторият вариант - той самият да се окаже жертва в лапите на изкусни манипулативни хора, може би предимно жени. Освен това заради този квадрат и на мен ми се струва, че зад мъжкарската му поза се крият много комплекси, които могат да го накарат да се спусне към дълбините на алкохола и т.н.
Каква му е професионалната ориентация? Човек на изкувството ли е? В тази сфера квадратът Марс/Нептун би могъл да бъде изключително продуктивен. Може да черпи вдъхновение не само от нереализирани любови, но и от магически гъбки (казвам го на шега, но пък може и да се окаже вярно).
От положителната страна на нещата е силно сексуален (вече беше отбелязано) и поне външно може да изглежда като вечния оптимист със широката усмивка. Добре сложено пропорционално тяло? Красив? С ума не е никак зле, както също беше отбелязано. Би трябвало да има широка обща култура и бърза мисъл.
« Последна редакция: Май 11, 2012, 03:33:59 pm от Mirabella »