Ами какво да ти кажа moonchild- той е категоричен , може да бъде и безцеремонен човек, много твърд, вироглав и властен, води се от принципите си, държи да се налага, трудно прощава. Юпитер в 11 във водолей му дава толерантност, може би някои от приятелствата му са го принудили да поглежда и от другата страна, давали са му светлина по отношение на по- мекото възприятие за нещата, но той трудно ще признава силата на деликатния подход. Ще държи да се налага..инат работа.
Интелигентен егоцентрик, любовния живот за него е онова около което се върти себереализацията му като ЧОВЕК и личност, не само като мъж

С Плутон в 7ми- едва ли се хвърля в сериозни отношения с всяка жена, Луната в 4ти, в Рак..с тези аспекти към личността му, за мен е МАЙКАТА и нищо друго. Значи тази жена винаги ще си бъде като икона за него, ще има нужда от нея като въздух и естествено, че никога няма да намери 2ра като нея.
Въпроса е..че според мен този човек е много силно сексуален и точно това, ще му помогне да се ориентира по- лесно като си търси жена. Ако имаше Луна в Овен в квадрат с една Венера в Рак или Близнак...и с още други аспекти...много иначе щях да говоря.
А пък де да знам- така ги усещам нещата по тази карта..
Не е лесен мъжа, ама ако го искаш- вземай го. Може да си имате съвметни уроци да научите един от друг.