Здравей Гост

Натална карта за разгадаване

• 113 Отговора
  • 14399 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Натална карта за разгадаване
« Отговор #40 -: Май 11, 2012, 11:48:22 am »
Мирабела! Абсолютно подкрепям позицията ти за квадрат Марс Нептун! Мен той много повече ме притеснява отколкото Луна Венера квадрат.

Което ме успокои по отношение на този квадрат е заключения знак риби в 12 дом.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #41 -: Май 11, 2012, 11:53:03 am »
Мирабела ако нептуна му беше в 7ми дом квадрат към марс на МЦ- тогава бих приела него като жертва.

С нептун на МЦ този човек е много интелигентен, Слънце, Плутон в скорпи- използва го за да манипулира нещата и да извлича ползата за себе си, да се налага.

« Отговор #42 -: Май 11, 2012, 11:57:10 am »
Съгласна с теб, Зикову. ;) Аз допуснах втория вариант, защото има доста планети в 7-ми дом и по тази логика би трябвало да е ориентиран изключително много към отношения с другите, връзки, а при вечно търсещите някого до себе си се случва да попадат на неподходящи хора, ако не ги отсяват. Ако искат връзка само заради връзката. Обаче ти си права, съгласявам се.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #43 -: Май 11, 2012, 12:06:24 pm »
Дай им картите на тези мъже да ги разгледаме в отделна тема- да видим домове и съпътстващи аспекти.

Тез опозета добре...ама един сатурн в 7ми? Какво ще ги прави?

А това с каталога си е брутално.

а по отношение на горния мъж- никой не е казал, че ще бъде светица, но ще си гледа жената..това е.

« Отговор #44 -: Май 11, 2012, 12:31:03 pm »
Малкото черно тефтерче в неговия случай повече прилича на каталог на агенция за манекенки и фономодели. Ясно. Почти всеки мъж си има такъв каталог - в мобилния телефон все си пази номера на някое старо гадже. Някои от сантименталност, други ей така, за всеки случай. Но вярно, че при него е малко по-екстремно. ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #45 -: Май 11, 2012, 12:35:49 pm »
Сатурн в 7ми дава отдаденост и вярност..като цяло. Искам да кажа, че дори и да има такъв квадрат или опозе..еди сатурн в 7ми би подпомогнал до някъде нещата. Като даде принципност и т.н- примерно

И двете ще ги обича по различен начин. Ще лавира между двете- добър манипулатор. Венерата в 7ми...почти неаспектирана може да кажем, че е- е царица. Квот си поиска, това ще прави.

Само майка му ще я гони с метлата ;D

Може да пуснеш картите като изрежеш личните данни....като картинка само.
« Последна редакция: Май 11, 2012, 04:48:16 pm от zikovu »

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #46 -: Май 11, 2012, 03:44:55 pm »
Gaiiia, ти ли си moonchilddd? Да ви направим направо с момъка една синастрия. Тъй или иначе си сложила твоята карта с данните. От вчера се спирам да питам, но повече не се въздържам. Извинявайте и на двете, ако греша и сте различни потребителки, но потретените букви и близостта на Балчик до Варна са факти, които не мога да пренебрегна. :blink:

Ако предположението ми не е вярно, това надолу няма никакво значение.

Бива ви я синастрията, не е лоша, по моето некомпетентно мнение. Сред малкото напрегнати аспекти виждам следните. Негов Марс квадратира твоето Слънце. Може да ти струва твърде груб, прибързан, рязък, като че му липсва нежност понякога. Когато се държи като голям мъж, може по-скоро да те дразни, отколкото да те импонира. Всъщност, квадратът му Марс/Нептун попада върху Слънцето ти. Може би това е причината, поради която изпитваш разочарания от него - ти попадаш под ударите на неувереността му. Може да го прави несъзнателно дори. Композитът ви говори за силни емоции (Луна в опозиция с Плутон в 5-ти) и прекалено взаимно идеализиране (Венера в квадрат с Нептун). Трудно се сработвате заедно (квадратура Марс/Сатурн), и това, което съм прочела в постовете ти - че връзката ви е нестабилна - Уран квадратира Слънце/Меркурий. Но като цяло и в двете карти хармоничните аспекти надделяват, особено в синастрията. Композитът говори повече за съжителство без брак, отколкото за брачен съюз. Обаче заедно ви е доста хубаво - голям трин Слънце/Луна/Юпитер в ключови домове, това не може да се отрече.

Разглеждала ли си синастрията и композита ви? Когато писа предния път като moonchilddd, ти посказах как да си направиш синастрия в astro.com.

Мирабела,

Представа нямам кой/коя е Moonchild :)...Освен ако не страдам от някое раздвоение на личността и не причключвам от време на време  ;D ...АКо го правя обаче, със сиг нямам спомени.... :)
Как така направи връзката? А това, което си писала за мен или за Moonchild се отнася. НА мен със сиг ми трябва една синастрия- полудяваааамммммммммммм вече :(

Ама мн интересно, че ни свърза така :)))

« Отговор #47 -: Май 11, 2012, 03:48:16 pm »
ОК, изтривам си поста. Извинявай, нямам причина да не ти вярвам. В такъв случай това, което съм написала, няма никакво значие.

Направи синастрия в astro.com. Влизаш в Free Horoscopes, оттам най-долу в дясната колонка избираш Extended Chart Selection и въвеждаш данните ви. От падащото меню Please select the type of chart you want избираш втората опция - Synastry.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #48 -: Май 11, 2012, 03:51:31 pm »
ОК, изтривам си поста. Извинявай, нямам причина да не ти вярвам. В такъв случай това, което съм написала, няма никакво значие.

Направи синастрия в astro.com. Влизаш в Free Horoscopes, оттам най-долу в дясната колонка избираш Extended Chart Selection и въвеждаш данните ви. От падащото меню Please select the type of chart you want избираш втората опция - Synastry.

Веднага пробвам и ще сложа карта, а от тази Синастрия може ли да се види бъдещото развитие на отношенията- моля за извинение ако въпросът е глупав....

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #49 -: Май 11, 2012, 04:06:07 pm »
Преместих темата в Синастрия, и изтрих коментара оттук. Виж на линка, който си ми пратила. МАлко объркано стана...

« Отговор #50 -: Май 11, 2012, 04:18:41 pm »
Mirabella ,zona967, zikovu...прибивам се и сядам на компютъра и що да видя - подаръци от вас :)))) Всички заедно сте направили и описали всичко свързано с него много точно...Не съм човек,който вярва на тези неща, но това,което сте видели е вярно.
Адски сте добри.
Мирабела , Да...хубав е ,  хубав ,ама много...стига до красив от главата до петите с рядко красиво лице и тяло. Бърз е , много е умен..Математик е, не е по изкуствата...но периода му не е добър за взаимоотношения..наскоро е скъсал със жена водолей , с която са имали 3 годишна връзка и той силно страда,макар,че всичко е свършило. Общо взето той е човек с уважение към връзките и емоциите,които е имал по тяхното време. И като цяло комуникацията с този човек е изключително трудна и есктремна...проблемна :)))
zona967 - напълно права..само,че отношенията му с майката всъщност са отношения с бившата му...от преди много години, (жена риби) с която споделят всичко и чиято връзка намирам за силно извратена :)))
zikovu ..."Интелигентен егоцентрик, любовния живот за него е онова около което се върти себереализацията му като ЧОВЕК и личност, не само като мъж " - Нямам какво да добавя към цитата ти :) Доста точно.
Благодаря ВИ много... :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #51 -: Май 11, 2012, 04:29:47 pm »
какво знаеш за отношенията с майка му?

И ако не е проблем...сподели ни повече за отношенията с жената риби? :rolleyes:

« Отговор #52 -: Май 11, 2012, 04:39:32 pm »
Жената риби е нещо като първото му гадже :)) Ако се притеснява за нещо,за каквото и да е търси подкрепа у нея...и тя също от него,приятели са. Може би не го разбирам правилно... но е странно за мен
Отностно майка му - не я познавам ,но ми изглежда адски мила женица. :))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #53 -: Май 11, 2012, 04:51:21 pm »
Много са ми неприятни такива взаимоотношения- аз съм на принципа или били...ама да ти кажа срещала съм и други мъже в живота си, които си имат някакви такива бивши...
и които нямат квадрат луна венера.

« Отговор #54 -: Май 11, 2012, 05:03:23 pm »
Наистина са неприятни, но няма какво да се направи... и наистина не ти пожелавам твоят човек да има такива с бившите си, сякаш е малко странно :-\ В общи линии заради него се регистрирах тук и пиша ;д И съм много благодарна,че ми отговорихте...така всеотдайно...
Как си се чувствала от връзката на мъжете ти с такива бивши - изпитваш ли ревност?

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #55 -: Май 11, 2012, 05:12:02 pm »
Какво е да си влюбен ......... :rolleyes: ;D :P

Харесай се на майка му , но не прекалявай  ;) .
Така като те гледам като Нептунов тип гледаш на всичко  :mellow:.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #56 -: Май 11, 2012, 05:15:27 pm »
Аз съм близка с 90% от бившите си гаджета. Всичките ми партньори са поддържали нормални до приятелски отношения с бившите си половинки. Такива поддържаме и с бившия ми съпруг. За мен това е много важен показател за отношение и уважение към жените изобщо.

« Отговор #57 -: Май 11, 2012, 05:17:46 pm »
Да , Нкара ,покъртително ужасена съм от себе си :D Не нептун , венера ;D
Roni това е божествено. Поздравявам те.

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #58 -: Май 11, 2012, 05:20:43 pm »
Нептун да не е в седми ? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Май 11, 2012, 05:21:21 pm »
Да ви кажа, и аз имам такива отношения с последния бивш.  ;D
Познаваме се от 10на години, отношенията ни започнаха с приятелство и приключиха с приятелство, което продължава и до днес. Между другото, той е от прословутите "изневеряващи мъже" - опозиция (знакова) между Венера (в Близнаци) и Луна (в Стрелец), при това с АС Близнаци.  ;D

Разделихме се преди около 4 години и си останахме добри приятели. Не контактувахме само през първата година след раздялата, когато болката още отшумяваше, по-нататък си възобновихме приятелството. С него споделям всичко, вкл. и за сегашните си отношения, не усещам ревност. Нито бих го изревнувала аз, ако сподели, че си е намерил половинка, все чакам да ме зарадва с такава новина.  :blink:

Трудно ми е да си го предтавя с някоя жена, която непрекъснато го следи и задушава и му държи сметка за приятелствата, които има и които е решил да запази. За мен приятелството е неприкосновено, не го смесвам с интимните връзки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.