Здравей Гост

Натална карта за разгадаване

• 113 Отговора
  • 14412 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Натална карта за разгадаване
« Отговор #80 -: Май 14, 2012, 10:35:38 am »
Венера-квадрат плутон-питайте някой, който го има този аспект
Венерата иска всичко или нищо-не може секс за една вечер, щото тя си знае, че ако иска секс, винаги ще се намери; от друга страна не си пада по дълги платонични връзки; от трета страна сексът е нещо като храната-гладен си-ядеш-и продължаваш нататък

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #81 -: Май 27, 2012, 02:37:44 pm »

Не знам, как да ти обясня? Рядко ми допада общуване с жена, приятелство още по-трудно. Но аз се чувствам добре като жена, като майка. Това обаче също е аспект на тронова Луна, тя не е само с едно проявление. Тъй като Венерата ми е в Дева, не я виждам много заета с майчинство, а и не е от най-женствените, но е осмодомна и често я усещам като такава, та дава едно рамо на чувствеността най-вече.

Да-разбрах, роня, мерси, за първи път виждам далавера от луна в рак

Само едно пояснение - това, го казвам като астро факт, изобщо не искам да обидя Рониа, (мисля, че с нея се разбираме много добре като колежки във форума) или някой друг.

Луна в Рак при жена, наистина е изключително проблемен аспект, особено в съвременното общество. Знаете, че в едно семейство домакинството се върти само от 1 човек и това е жена (бабата, майката, който се е паднал) и не може да се готви по вкуса на 2 жени, ритъма семейния да е на 2 жени и т.н. Точно тези съвсем интуитивни привички се символизират от зодия Рак. И жени с Луна в Рак много ясно ги напипват тези инстинкти като инструмент за поддържане на семейството - да има емоционална стабилност и за да може да оцелее рода.

Обаче в офиса, на работа жените с луна в Рак искат всичко да е по техните разбирания - цупят се, ревят, манипулират, не могат да взимат обективни решения, винаги се изхожда от тяхната позиция. И не понасят някой да изглежда по-добре от тях, да е облечен по-добре, да знае повече - ако това се цени в дадената среда, да е по-добра от тях в НЕЩОТО, което е определящо в дадения колектив (защото може да привлече вниманието на най-важния, който и да е той и жената с Луна в Рак да си загуби статута на ЦАРИЦА).

В една интимна връзка тази позиция дава достатъчно енергия партньорът да бъде убеден да изпълнява всички желания на партньорката, но за някаква сериозна професия, това е кошмарно положение, или за човека с луна в Рак, който трудно се приспособява към определен ритъм различен от неговият личен или за колектива, ако Рачешката луна почне да върти номера (болна е, зле и е, да манипулира хората и т.н.). 

Не познавам жена с луна в Рак, която да е обективна. Възможно е да съществува такова "животно", но аз не съм срещала. И наистина нямат приятелки. Приятелките се ползват за личните им цели (да впримчи някой мъж, да се нахрани емоционално и т.н.), не е като да седнат да правят нещо заедно и ЗАЕДНО да се забавляват. Винаги всеки си гони целите, не ме разбирайте погрешно, но при тази водна Луна е много тежко положението, когато трябва да се съобразява с други хора, които не са и МНОГО близки (зависими емоционално от нея и тя от тях).  ;)
« Последна редакция: Май 27, 2012, 02:42:25 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #82 -: Май 27, 2012, 02:41:20 pm »
Всъщност познавам 1 жена с Луна в Рак - Вещичка от форума, която ми е правело впечатление, че приема чуждо мнение, по обективни теми, например коя планета отговаря за летенето  :P. Защото често Луната в рак ще казва на бялото черно, ще се цупи, и ще се сърди на отсрещната страна, че я предава, като не приема становището и за единственото вярно.  ;)

« Отговор #83 -: Май 27, 2012, 03:01:48 pm »
Невежеството ми съчетано с любопитство отново ме води при вас. Един приятел стана заинтересован отностно тези  натални карти и си даде данните, които да използвам ,за да му направим анализ по знаците... Бихте ли ми помогнали отново?
Данните на момчето са Станислав Димитров  , Варна , 19.01.86 12:30 (Това,което написахте за другото момче - всичко беше правилно). Станислав не вярва,че е възможно.

Поствам натала. :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #84 -: Май 27, 2012, 05:11:02 pm »
За обективността според мен отговарят други планети. Моят Меркурий във Везни ще получи удар, ако не е преценил 102 варианта, не е чул всички гледни точки, не е обсъдил 318 възможни начина и т.н. Чак главоболие ми докарва. А за манипулацията представа нямам, защото аз манипулирам по Слънце и доста по-на едро.  ;D Освен това, какво ме интересува как изглежда Мимка от съседния отдел денем, щом Гошо пъшка под моите чаршафи нощем и там мозъка мога да му изпия.  :mellow: Но като цяло Луна в Рак недолюбвам. Моята си. Не защото мен ме прави някаква, а защото създава предпоставки за нездрави зависимости.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #85 -: Май 27, 2012, 06:28:14 pm »
Не споря,  ;) написах това, което засега съм наблюдавала в живота си. Истината е, че и с теб и Вещичка съм се разбирала без проблеми (и двете с тригони между светилата), но в реалния живот съм работила с две девойки с Луна в Рак и един мъж и много проблемно са протичали нещата (Слънца съответно в Телец, Овен и Лъв).

Но сега си спомних, за мой съученик със Слънце във Везни, Марс Козирог и Луна Рак - също много добър и коректен екипен играч.

« Отговор #86 -: Май 27, 2012, 06:35:14 pm »
MoonLight , а как да го разгадая - иначе ти благодаря много за картата!

« Отговор #87 -: Май 27, 2012, 06:44:14 pm »
MoonLight , а как да го разгадая - иначе ти благодаря много за картата!

Не си ли чела книги по астрология?Книжките на М.Марч и Дж.Макевърс са много подходящи като за начало. :blink: Задавай въпроси и който има желание ще се включи. :blink:
Например,със Слънце в козирог,другите ще го виждат като отговорен,отдаден на кариерата.Позицията му в 9дом благоприятства връзките с чужбина,висшето образование...После се прехвърляш на аспектите и т.н.
« Последна редакция: Май 27, 2012, 06:49:34 pm от MoonLight »

« Отговор #88 -: Май 27, 2012, 07:04:08 pm »
Нещо за любовният живот на този човек и какъв е по характер той...

« Отговор #89 -: Май 27, 2012, 07:56:29 pm »

С Венера в козирог предполагам му е трудно да показва чувствата си,крие какво изпитва.Може би се страхува да не бъде отхвърлен и затова привидно изглежда "студен" и сдържан.Има тенденция за голяма разлика във възрастта с партньора,а това,че е в 9дом-вероятно ще срещне половинката в чужбина/по време на път...Венера управлява АЦ и 6дом,и се намира в 9дом-сигурно за него са много важни образованието,връзките с чужбина.
Един от аспектите,който сключва,е квадратура Плутон.Той се свързва със силна сексуалност;с големи изисквания към съпругата или обратното.(У1 квадратура У7 и У6 квадратура У7-конфликти,заради ежедневните навици)Ще трябва да се научи "изкуството на компромиса".Другият аспект и тригон АЦ-има добри взаимоотношения с околните и обича да се забавлява.А последният-съвпад с МЦ- ще има успех в развлекателния бизнес. :blink:
Също така е важно за него как изглежда  пред другите.(като външност,положение)

Надявам се да съм била полезна,но да знаеш,че аз все още се уча. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Май 27, 2012, 08:00:11 pm »

С Венера в козирог предполагам му е трудно да показва чувствата си,крие какво изпитва.Може би се страхува да не бъде отхвърлен и затова привидно изглежда "студен" и сдържан.Има тенденция за голяма разлика във възрастта с партньора,а това,че е в 9дом-вероятно ще срещне половинката в чужбина/по време на път...Венера управлява АЦ и 6дом,и се намира в 9дом-сигурно за него са много важни образованието,връзките с чужбина.
Един от аспектите,който сключва,е квадратура Плутон.Той се свързва със силна сексуалност;с големи изисквания към съпругата или обратното.(У1 квадратура У7 и У6 квадратура У7-конфликти,заради ежедневните навици)Ще трябва да се научи "изкуството на компромиса".Другият аспект и тригон АЦ-има добри взаимоотношения с околните и обича да се забавлява.А последният-съвпад с МЦ- ще има успех в развлекателния бизнес. :blink:
Също така е важно за него как изглежда  пред другите.(като външност,положение)

Надявам се да съм била полезна,но да знаеш,че аз все още се уча. :blink:

Towa ne e zadyljitelno! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #91 -: Май 27, 2012, 08:04:37 pm »
Марая,а може ли да кажем,че с така разположената Венера,търси стабилно партньорство? :-\

« Отговор #92 -: Май 27, 2012, 08:21:57 pm »
за сдържан сте прави , а какво друго виждате за характера му...

*

Grace

• 2257
« Отговор #93 -: Май 27, 2012, 08:25:47 pm »
това което можем да кажем е , че човека е много земен, практичен и ориентиран към материалните неща.
Венера в Козирог показва, че харесва стабилни, сериозни, зрели жени и най-важното - с добър социален статус. Този мъж би направил компромис с външността на жената напр. за сметка на добрия и произход. Самият той е доста сексуален, но ако намери правилната жена вероятно ще и бъде верен. Стабилното, сигурното, класиката във всичките и форми и проявления е нещото на което залага.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #94 -: Май 27, 2012, 08:28:18 pm »
Марая,а може ли да кажем,че с така разположената Венера,търси стабилно партньорство? :-\

Точно! Винаги съм казвала, че Венера в кози рог освен , че  е ценителка...търси трайните и стойностни неща...Стабилитет , перспектива , яснота....Сатурнова Венера..на която може да се разчита- винаги!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #95 -: Май 27, 2012, 08:29:18 pm »
Moonchilddd,наскоро тр.сев.възел е бил в съвпад със Сатурн(У9) в 7дом-какво му донесе този транзит?Нещо във връзка с партньорствата? :-\ Като включвам и бизнес взаимоотношенията по 7дом.

« Отговор #96 -: Май 27, 2012, 08:30:37 pm »

Точно! Винаги съм казвала, че Венера в кози рог освен , че  е ценителка...търси трайните и стойностни неща...Стабилитет , перспектива , яснота....Сатурнова Венера..на която може да се разчита- винаги!

Благодаря,Марая,за отговора. :blink:

« Отговор #97 -: Май 27, 2012, 08:32:34 pm »
абе ще накареате човека да повярва истински в тези неща...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #98 -: Май 27, 2012, 10:33:08 pm »
Тук Венера е в казими, малко по-сложна е ситуацията, но определено с тези силни 7 и 8 дом, партньорствата от всякакъв вид са на преден план.

Аз съм имала 7 годишна връзка с момче с Луна в Телец и Венера в Козирог и наистина търсят СТОЙНОСТНОТО. Но аз съм със Слънце в Козирог и ми е ясно какво е стойностно за Козирога, ама за други натали не мога да коментирам.

И момчето е МНОГО ревниво и обсебващо - Марс в скорпи в съвпад с Плутон....препоръчвам да се ожени, когато е по-зрял, и знае какво иска, и то за жена, която е наясно със себе си, защото иначе ще има драми.

« Отговор #99 -: Май 27, 2012, 10:56:06 pm »
момчето призна да в ревниво,нещо,което не очаквах от сдържан човек като него...какво още можете да видите за партньорствата му?