Здравей Гост

Хороскоп

• 6 Отговора
  • 1294 Прегледи
Хороскоп
« -: Май 12, 2012, 12:51:13 pm »
Някой би ли се хванал за изготвянето на личен хороскоп?
Ако не му се занимава (приятелски), да каже г/д някаква цена.
Също така и какви данни трябва да оставя, благодаря!

Re: Хороскоп
« Отговор #1 -: Май 12, 2012, 01:04:52 pm »
Оферта с цена може да ти предложи само лице с регистрирана фирма, която извършва търговска дейност, има касов апарат и т.н.
Сложи си картата и задавай конкретни въпроси. Ако някой има желание и знания, ще откликне.
Влизаш в astro.com, правиш си натална карта от Extended Chart Selection, съхраняваш я от уеб-браузера си (като .gif файл) и я прикачваш в поста си от опцията "Прикачени файлове и допълнителни опции" под полето за писане на постове във форума.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2 -: Май 12, 2012, 07:45:50 pm »
Абе, ако на човека с фирма му се плати по банков път - може и да е без касов апарат  ;D

Браво за съветите как се прави карта в astro.com :)
The only distance is that which we create!

« Отговор #3 -: Май 12, 2012, 08:46:49 pm »
Грам не разбирам от астрология, но пък за сметка на това - много вярвам.
Та мисълта ми е такава, че ако можех да си направя карта - щях..

Интересува ме личен хороскоп за годината (любов,кариера,постижения,здраве), ако има човек на който му се занимава, много ще съм благодарен!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4 -: Май 12, 2012, 11:02:22 pm »
не вярвай много-много, защото малко са хората с интелектуалните способности, със знанията и с практиката, които могат наистина да са ти полезни.

Питах мой приятел астролог, какво ще каже, кой професионален астролог ще препоръча, ако си готов да плащаш (щом ми отговори ще ти пиша). От опит - това, което искаш са много изчисления и писане, за да е качествен резултата, затова по - добре си отиди при професионалист. Другото са общи приказки....  ;)

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #5 -: Май 13, 2012, 06:24:01 pm »
Ростислав, не те познавам, нито наталната ти карта, нито бих си правила изводи за личността ти по наталната ти карта. Но по постовете ти ми се струва, че си твърде податлив на външни влияния. Внимавай да не попаднеш в ръцете на някой манипулативен недоброжелател. Вярвай само на здравия си разум.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 13, 2012, 06:32:01 pm »
Някой би ли се хванал за изготвянето на личен хороскоп?
Ако не му се занимава (приятелски), да каже г/д някаква цена.
Също така и какви данни трябва да оставя, благодаря!

Можеш да пробваш тук: http://www.galyastro.com/bg/uslugi/

Има и други добри астролози, но за тази колежка мога да гарантирам лично.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.