Здравей Гост

Страх

• 42 Отговора
  • 5841 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Страх
« -: Май 14, 2012, 01:40:05 am »
От какво имате страх?

Посочете в кой дом и знак се намират луната Ви, Сатурн и Лилит.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Страх
« Отговор #1 -: Май 14, 2012, 02:10:07 am »
Пропуснах да кажа- тревожност или по-скоро истински вледеняващ  страх от само от мисълта за евентуална  смърт и то на най- скъпото ми същество..( Даже не мога да го напиша...)
« Последна редакция: Май 14, 2012, 02:14:20 am от Херлок Шолмс »

« Отговор #2 -: Май 14, 2012, 02:20:36 am »
Ха - първият ми пост не е излязал. Страх както страх или с елемент на фобия/ Страх ,но здрвословен  от високо 9 вярно ,че както гледам сцени с алпинисти и подобни, чак ходилата ми се изпотяват,но мился че е овладяем). Страх  , почти фобия ( но не е делириум  ;D ) от мишки и змии . Луна в 6ти дом в рИБИ, лИЛИТ В 2 В вЕЗНИ, сТУРН В 5 В вОДОЛЕЙ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Май 14, 2012, 08:05:17 am »
Ха - първият ми пост не е излязал. Страх както страх или с елемент на фобия/ Страх ,но здрвословен  от високо 9 вярно ,че както гледам сцени с алпинисти и подобни, чак ходилата ми се изпотяват,но мился че е овладяем). Страх  , почти фобия ( но не е делириум  ;D ) от мишки и змии . Луна в 6ти дом в рИБИ, лИЛИТ В 2 В вЕЗНИ, сТУРН В 5 В вОДОЛЕЙ...

Има значение кои домове управляват.
(Без Лилит за нея не е сигурно).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #4 -: Май 14, 2012, 08:44:42 am »
Страхувам се, че не мога да бъда толкова добра майка колкото другите майки и децата ми са ощетени, но се налага, а и искам да работя, за да им предоставям финансова сигурност, а и да бъда независима като жена. Луна в стрелец в 3 дом, управляваща 11 дом и сатурн в рак в 10 дом, управляващ 5 дом  :blink: Преди децата се страхувах да пиша и обмислях много внимателно всяка дума  :blink:
The only distance is that which we create!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5 -: Май 14, 2012, 01:23:24 pm »
Страх от прекалено висока скорост с автомобил.
Първоначален страх от високо, който се преодолява и превръща в наслаждение.
Фобия от змии.

Луна 10 Козирог
Сатурн 8 Скорпион
Лилит 12 Риби
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Май 14, 2012, 01:53:27 pm »
Зикову, къде ти е уран и какви аспекти прави със слънце/луна?

Единствения ми страх, но в никакъв случай фобия, е свързан с вода, и то ако е много и съм вътре в нея и съм сама  :blink:-с една дума след шамандурата не плувам, иначе съм се возила на лодки, водни колела, катамарани, джетове, плувам в басейни без проблем, обичам морето.
Неприятни са ми змиите, но веднъж съсякох една с мотиката :). Не обичам много и крави и бикове-тия дето нападат на червено, не съм фен и на всички кучета, особено бездомни

С повечето от тия животни имам някакъв опит, не бих казала, че ме е страх, но имам едно наум

Луна в стрелец 3-ти

Сатурн в рак 10-ти
Лилит в овен 7-ми

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #7 -: Май 14, 2012, 01:54:58 pm »
От какво имате страх?

Да не си решила да ни плашиш базирайки се на доброволно подадената информация  :P?

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #8 -: Май 14, 2012, 02:12:56 pm »
Зикову, къде ти е уран и какви аспекти прави със слънце/луна?

Единствения ми страх, но в никакъв случай фобия, е свързан с вода, и то ако е много и съм вътре в нея и съм сама  :blink:-с една дума след шамандурата не плувам, иначе съм се возила на лодки, водни колела, катамарани, джетове, плувам в басейни без проблем, обичам морето.
Неприятни са ми змиите, но веднъж съсякох една с мотиката :). Не обичам много и крави и бикове-тия дето нападат на червено, не съм фен и на всички кучета, особено бездомни

С повечето от тия животни имам някакъв опит, не бих казала, че ме е страх, но имам едно наум

Луна в стрелец 3-ти

Сатурн в рак 10-ти
Лилит в овен 7-ми

Този страх и аз го имам - стъпвам на пръсти във водата, когато е над гърдите ми. Не са ми приятни и тесните пространства - завирането под легло, примерно.
The only distance is that which we create!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9 -: Май 14, 2012, 02:35:28 pm »
Страх от прекалено висока скорост с автомобил.
Първоначален страх от високо, който се преодолява и превръща в наслаждение.
Фобия от змии.

Луна 10 Козирог
Сатурн 8 Скорпион
Лилит 12 Риби

Интересно..и при мен от скоро... :rolleyes: Лилит 3-ти водолей , Луна телец, Сатурн-риби

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #10 -: Май 14, 2012, 06:06:50 pm »
 Имам страх от височина,страх от много тесни пространства и от вода а също страх от змии
При мен Луна и Лилит са в 3 дом а Сатурн е в 10 дом 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #11 -: Май 14, 2012, 10:54:58 pm »
Фобия от паяци, страх от зъболекари и големи машини и метални постройки.

Лилит и Луна в Близнаци, 9-ти дом, Сатурн в Риби, 6-ти дом.

« Отговор #12 -: Май 14, 2012, 11:12:21 pm »
От какво имате страх?

Страх ме е от всякакви видове влечуги и от плъхове - изпитвам неимоверен ужас примесен с отвращение. Цялата изтръпвам, ако видя нещо такова. Почти фобия е.
От тесни и/или препълнени с хора пространства като асансьор например или градски транспорт.
Най-големия ми страх е живота ми да не мине посредствено - да не бъда заобиколена с посредствени хора, да не върша посредствени неща, да нямам посредствени успехи и посредствено семейство. Обикновеността в прозаичната й, битова форма ме плаши.

Лилит е в 8 дом, в Лъв, Луна в Овен и Сатурн в Козирог.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Май 14, 2012, 11:14:35 pm »

Най-големия ми страх е живота ми да не мине посредствено - да не бъда заобиколена с посредствени хора, да не върша посредствени неща, да нямам посредствени успехи и посредствено семейство. Обикновеността в прозаичната й, битова форма ме плаши.

Лилит е в 8 дом, в Лъв, Луна в Овен и Сатурн в Козирог.

като видиш, че става посредствено- хвърляш всичко и почваш наново- аз така правя  :blink:

« Отговор #14 -: Май 14, 2012, 11:19:58 pm »
Аз се уча това да го правя, но имам стремежа да задържам. Започнах да разбирам, че ще имам, когато не задържам. Когато можеш без нещо, ти си достатъчно свободен от него, за да му се радваш. На теория съм добре, остава и да наваксам с практиката :blink:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Май 14, 2012, 11:25:44 pm »
Ами...не е лесно-при мен слв е в скорпион, ама...пак става

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #16 -: Май 15, 2012, 09:26:41 am »
Ммм, страхове  - много. Като почнем от обичайния страх от отхвърляне, от природни бедствия, от излагане и унижение, както и от падания, наранявания, счупвания. Често само като си седя някъде и след минути трябва да се изправя, да се качвам или слизам по стълби, си представям как се спъвам, падам, чупя си носа или нещо друго...ъъъ...  :-X  Имам някакъв необичаен страх от това да бъда обвинена несправедливо.  :unsure:

Луна във Везни - 1 дом
Лилит във Везни - 2 дом
Сатурн в Козирог - 4 дом
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #17 -: Май 15, 2012, 11:09:44 am »
Фобия от паяци, страх от зъболекари и големи машини и метални постройки.

Лилит и Луна в Близнаци, 9-ти дом, Сатурн в Риби, 6-ти дом.

Пропуснала съм и страха от електричество.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #18 -: Май 22, 2012, 10:05:14 am »
Сатурн в Скорпион в 10-ти дом
Луна в 9-ти дом в Скорпион
Лилит в 3-ти дом Телец....(прави опозиция на съвпада Луна/Плутон)
страх ме е от смъртта и всички други страхове...примерно от водата(не мога да плувам), от високо, от болести са свързани с първия......
иначе имам някакъв страх от буболечки, не мога да си го обясня........на този му се чудя доста.... :-\
високите скорости май ми харесват, но пак ме е страх и то е за живота ми.....
страх ме е за хората, които обичам.....

« Отговор #19 -: Май 22, 2012, 01:25:10 pm »
Сатурн се свързва със страховете и според мен трябва да се разглежда предимно той.От там нататък гледаме с кои планети има аспекти ( бих гледала дори и минорните) и кой какво управлява и къде се намира.Само разсъждавам.Не знам дали съм права.Напр. Сатурн в 1дом или в съвпад с упр. на к6 - страх за здравето. Във връзка с Нептун-неоправдани страхове,вода, дрога. С Плутон- страх от вампири,от буболечки(  хлебарки,скорпиони и т .н. сродни) от властта,от секса и т. н.Много може да се изброява според принципите на планетата.
   Мен лично ме е страх за детето ми-Сатурн е упр.5 дом.Страх от тъмното(Слънце-Сатурн),Страх от високите скорости(връзка между Сатурн,Марс и Уран).Страх ме е и от дълбокото  а много обичам водата,морето .
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак