Здравей Гост

Транзит на транссатурнови планети в аспект със Слънцето

• 35 Отговора
  • 4505 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Интересува ме какви са преживяванията ви когато сте имали едновременен транзит на две транссатурнови планети в аспект със Слънцето ви?
Замислих се след като моя близка, която в момента е под транзит на сатурн в опозиция със слънцето й ми сподели нещо изключително неприятно, през което преминава (свързано с болест, нелечима) и за това, че й предстои едновременен транзит на плутон в квадрат и уран в съвпад със слънцето й. Тези две планети едновременно са като турбуленция сигурно, без вероятност за изход....

Аз съм преживявала едновременен транзит на Сатурн в опозиция и уран в съвпад със слънцето ми и мога да кажа че сатурн победи. за съжаление...

*

Grace

• 2257
значи приятелката ти е Овен. да, предстои на доста Овни. и аз ги очаквам, Сатурн вече мина.
много зависи как са разположени Плутон и Уран в радикса и е особено важно дали имат аспект със Слънцето, как е разположено то самото, в кой дом и т.н. Плутон ме тревожи повече от Уран, а двете заедно, ....ще е ...не знам ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Плутон съвпад Слънце , Сатурн в опозиция Слънце....
Преживях го. Но тук искам да добавя, че е много важно домовете да не бъдат подценявани...

Сладурка, в кой дом се случва при твоята близка съвпада?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Имала съм много транзити на тежки планети-към слънцето, венера, луна, асц, иц
Най-тежки мога да кажа, че са тези на плутон. Например:
Тр уран съвпад слънце, тр плутон и сатурн секстил слънце-заминах в чужбина, разделих се с гаджето, изкарах пари

Тр плутон съвп нат уран и квадрат на слънце-майка влезе в болницата за операция, имаше доста здравословни проблеми и ние с баща ми гледахме сестра ми

Тр плутон съвп нат луна-у10-на майка й откриха рак, уран е на приблизително 39* от слънцето и на 79* от луна

Когато тр плутон съвпадна с иц, се разболях аз и дълго време не можех да се оправя, тр сатурн е в точен куинкос към слънцето

*

Grace

• 2257
Papy, откриваш ли връзка между събитията и дома в който се намира и управлява Плутон в радикса? конкретно за него питам. или беше по-скоро по смисъла на дома в който транзитира?

*

Papy

• 4343
Аз описах всичко, за да може всеки сам да прецени. Аз лично откривам връзка в/у какво транзитира като сигнификатор, не като дом. На мен натален плутон ми е в 1-ви-везни и управлява 2-ри, при това като втори управител. Имало е и влияние в/у лични пари и ценности, но предимно се е изявявал като сила/слабост, здраве/болест и винаги така става, че след всяка проблемна ситуация, понякога на живот и смърт, се показва новия, по-силен феникс, независимо транзитът кого е засегнал

*

Grace

• 2257
да, благодаря ти.

*

Milkyway

• 3770
Преживяла съм транзитен сатурн съвпад плутон-опозиция слънце . Транзитен уран съвпад слънце.

За този период загубих баба и баща.Тежки кармични проблеми със съседи,близки и роднини,които си продължават и до днес,но вече съм претръпнала ;D

*

Lillie

• 30532
Интересува ме какви са преживяванията ви когато сте имали едновременен транзит на две транссатурнови планети в аспект със Слънцето ви?

Определено не са много приятни преживяванията.
Плутон и Уран ми транзитират в твърд аспект със светилата, транзитът на Сатурн премина, но още се усеща влиянието му... През цялото това време съм под натиска на външни обстоятелства и ситуации, върху които нямам никакъв контрол. Поставена бях в трудна ситуация от близки хора, още не й се вижда края... Всичко това ме кара да се чувствам като изцедена, може би в случая точната дума е "използвана". Сега е моментът, в който осъзнавам, че всичко това се е случило с моето позволение и ако не го бях допуснала, нямаше да се случи, не и в този мащаб.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
Milky, звучи наистина много тежко. Всички тези транзити едновременно ли бяха ? И в кои домове беше опозицията?

*

Stella

• 7765
Гледа се аспекта на най-далечната планета - той е водещ. Всичко останало се случва на неговия фон. В случая имаме квадратура между Уран и Плутон в кардинални знаци. Плутон е интровертен и изисква работа с дълбинната психология, със скритите енергии, уединение. Уран всява хаос в личния живот, но и дава много смелост да извършим постъпки, които никога преди това не сме имали смелост да извършим, предоставя ни нови възможности за действие в екстровертен план. Може отначало да има фрустрации, докато се адаптира индивида към влиянието и на двата транзита. Ще има усещането, че докато работи с подсъзнанието (по Плутон), може да изпусне новите възможности (по Уран). Няма страшно. Наваксва се при ретроградията, т.е. има повече от един шанс. Задължително трябва да стане ЧИСТКАТА по Плутон, за да се отвори място за НОВОТО, което ще навлезе в живота на индивида по Уран. Преживяла съм ги съвместно (Плутон в квадрат, а  Уран в съвпад с У5,10-Венера и У6,7,9 - Меркурий). По Плутон изхвърляш излишния багаж, който ти пречи да се придвижиш напред, а по Уран допускаш всички нови възможности, на принципа на проба-грешка, т.е. експериментираш. Задължително виж къде се намира Сатурн в този момент, защото той е много важен като ЦЕНТЪР НА СТАБИЛНОСТ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
Milky, звучи наистина много тежко. Всички тези транзити едновременно ли бяха ? И в кои домове беше опозицията?

Грейс,наистина бе тежко.То още е тежко ,но аз го подтискам.Всъщност големите катаклизми в живота ми и обрати ,започнаха в края на 2006г.Но ударите,започнаха да валят като последствие,като обстоятелства едно след друго.
Транзитният сатурн през 3ти дом ми нанесе най-тежките удари.Там са плутон Уна 5ти и Уран У7ми и 8ми.
Управител на 3ти дом ми е меркурий.Като стъпи в 3ти дом тр сатурн,беше тежко откъм обстоятелства в които главни роли бяха-майка,баба,баща,семейство.Аз имам опозиция плутон -слънце.При съвпада с плутон загубих баба си.При един от разходящите съвпади на уран със слънцето пък,загубих татко ми.
Абе...много са транзитите,има и много други по това време,за този период от 5 години насам.
В момента имам и тр нептун през 8ми дом,натално е в 5ти.
Много фактори са...

*

Papy

• 4343
Тежките са тежки...
Още едно впечатление да споделя-ако някой от тежките е на мидпойнт между вътрешни и която и да е друга, тоест-е активиран в натала, неговите транзити са по-значими.

*

Grace

• 2257
така като чета, направо не ми се мисли. ей в такива случаи ми се иска да не разбирам нищичко от астрология  :blink:

Малко черногледо се съсредоточавате върху транссатурновите, но тежки планети. Нептун например е някак неутрален. Не се счита за злосторник. В момента е в съвпад със Слънцето ми - в първия градус на Риби. Прогресивната Луна също е върху наталното ми Слънце, а скоро и прогресивния Меркурий ще бъде там. Нептун в солара също ми е върху Слънцето.
Е, какво да кажа...само перка остава да ми порасне и може да се обръщате към мен със "скъпа русалке"  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
... перка остава да ми порасне и може да се обръщате към мен със "скъпа русалке"  ;D

ще се обръщаме към теб както си искаме  :P

Всъщност очаквам да се влюбиш

Не съм се влюбвала така, както го описват в книгите - дълбоко, безпомощно, до край, всеотдайно...така че почти да си загубя ума. Била съм доооста увлечена, но май изобщо не съм се влюбвала  :blink: Ама ще ми хареса да ми се случи и много бих се изненадала от себе си, ако престана да се контролирам и го позволя на себе си. Papy, ако се окажеш права веднага ще се похваля  :P

П.П. Вижте колко по-радушна стана темата - любов и цаца. Това е идилия  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Транзитен Плутон ми е в съвпад със Слънцето, Сатурн ми квадратира Слънцето.

Голямото осъзнаване. Имах изключително тежък професионален период, и получих някой здравословни проблеми (леки, засега), неврози, паник атаки, имаше седмици, в които не можех да спя. Хората ме разочароваха, най-вече защото не са наясно със себе си и поемат задачи, които не могат да свършат (а и вътрешно не искат да свършат), в последствие, това ми костваше лични средства (пари, време, здраве). Вече на никой не вярвам. Защото масово хората не се познават, не познават истинските си мотиви, желания и приоритети, и когато трябва да отреагират, както са обещали - "декларирали", всъщност отреагират както им е най-лесно. Наложи ми се да се проявявам като "контролен фактор" - по Сатурн. 

Емоциите ми, никога не бяха подходящи и съм ги довела до минимум.

В направление мъже, също изживях една много тежка връзка, и отново не можех по никакъв начин да действам на инстинкти и сега съм в подобна връзка отново (пак мъж със доминантни Сатурн, Скорпион и Везни) и всеки път, когато ми идва да го убия (буквално), знам, че резултатът ще е провал на бъдещето ни заедно, защото мъжете Скорпиони не търпят такова поведение, отреагират моментално и те със защита и става страшно и болезнено и за двамата. Той се опитва да ме третира, така както на него му е най-удобно, да поема колкото се може по-малко отговорност, и т.н. и са безкрайни войни на светове.  ;) :blink:

Честно казано ми писна да съм жена, ПРИЗНАВАМ си! :P :-[
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343

Честно казано ми писна да съм жена, ПРИЗНАВАМ си! :P :-[

А на мен още не е започнало да ми харесва  :rolf:

Много мога да изпиша по твоя пост, но няма...каквото човек сам си научи, никой не може да му го разкаже

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Защото масово хората не се познават, не познават истинските си мотиви, желания и приоритети, и когато трябва да отреагират, както са обещали - "декларирали", всъщност отреагират както им е най-лесно. Наложи ми се да се проявявам като "контролен фактор" - по Сатурн. 

Всички се движат по линията на най-малкото съпротивление.
Като плюенето по тези, които "драпат" да постигнат нещо е национален спорт.
Да поемеш отговорност за нещо, дори и за собствените си постъпки е изключение, права си, че принципът на Сатурн въобще не се приема в нашето общество.