Луна/СЛВ,дава известност , но каква светец или престъпник,дава непредвидими хора
луна/слв +сатурн или марс - жестокост ,егоизъм,
при Ескобар е налице жестокостта- луна/слв с упр.марс съвпад сатурн дева
при Майка Тереза липсва -луна/слв +сатурн в същият знак-телец
Стреличка, ще се включа в темата по въпроса за Луна в аспект със Сатурн - при мен са в квадрат, при най-близките ми приятели (и от двата пола) са в опозиция и квадрат, при единствените мъже, в които наистина съм била влюбена - опозиция и съвпад (като за сегашния си приятел,
без колебание бих се омъжила, и знам, че ще имам прекрасен живот с него).
Може да бъдем изключително жестоки, но не за
собствени цели и най-важното - имаме невероятна дисциплина. Засега и всичките сме някакъв тип шефове, преподаватели (но във ВУЗ-ове, или частна практика - примерно учител по рисуване - пак учи на някакъв контрол над материята) или хора, които имат достатъчно дисциплина да изискват и водят другите.
Жестокостта се проявява, когато другите не правят това, което според нас е правилно - и то винаги се свежда до принципите на Сатурн - да са организирани и
РАЗУМНИ.
Винаги правим компромис, когато другият, дойде и разумно ти обясни, защо не си е свършил работата или не е изпълнил поетата отговорност.
И мога да потвърдя, че аз проблеми с държавата, ЕС, институциите, в които съм била, нямам, аз ги разбирам. Когато стане проблем, си чета законите, наредбите, правилниците, говоря,с който трябва да се говори и всичко ВИНАГИ до сега се е нареждало по благоприятен и за двете страни начин.
Колко гуши могат да станат в 3 през нощта, и до 8 сутринта да са прехвърлили половината АПК, да са извадили информацията, която им е нужна (да са я разпознали) и сами да отидат да си говорят с ректора на ВУЗ-а си? На мен ми се наложи, когато трябваше да заминавам за специализацията в чужбина. Точно 20 минутки разговор и бях "освободена" да правя каквото си искам в
РАМКИТЕ на общоприетите, социални правила, на институцията, която тогава се грижеше за мен.
Така, че никой за нищо не съжалявам, системата е съвършена, само от теб зависи, да
осъзнаеш правилата и.
И тук говоря за всякакъв тип система. И в "частната " си практика съм се оправяла винаги, защото знам какво се иска от мен, и то винаги е било, за
доброто на обществото, в защита на публичния интерес. Публичният интерес е интересът на системата, който често действа срещу личните интереси на всеки един индивид (да се наспи, да се наяде) - кой иска да се мъчи по цял ден, за да се образова и да си развие съзнанието? Малко хора, го разбират това.
Ето картата на създателят на Facebook Цукенберг - Луна в съвпад със Сатурн, в скорпион - обслужва публичният интерес, да има мрежа/система, която да свързва хората и да не се чувстват "емоционално" сами.