Първо, не съм го прочела в жълта медия. От друга страна, с изключение на 3-4 строго специализирани седмични и месечни издания, не смятам, че има медия в България, която не е жълта. Това важи най-вече за ежедневниците.
Второ, това е форум и когато публикувам във форум не виждам нужда да проверявам. Трето, форумът не е медия затова думата "тиражирам" в случая е безкрайно неуместна. "Тиражирам" идва от "тираж". Какъв тираж и каква масова читателска аудитория би могъл да има форум, при това профилиран?
Четвърто, къде се вписвам и къде влизам?...нещо не разбрах?!
Пето, помисли повече над това какво означава емоционална реакция. И дали, когато човек прояви емоция, в която е спонтанен, е способен да анализира и проверява.
И шесто, отново ще повторя - не си прехвърляй проблема с медиите към мен. В тази ситуация аз съм обикновен читател, който очевидно дори е останал излъган и с това е пострадал от изкривените ни медии. Аз нито съм издател, нито съм медиен магнат. Един ден, когато стана, ще ти се обадя, за да ми отправиш своите забележки.
П.П. Вероятно никой нямаше да прочете темата и тихо щяха да изтрият грешката, която вече поправих в първия си пост. Но ти се погрижи да не остане някой неразбрал. Е, според твоите собствени критерии кой сега "тиражира"?