Здравей Гост

Секс и Гуми-Интервю с НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

• 4 Отговора
  • 2922 Прегледи
Екипът на онлайн-магазина http://Gumiaha имаше изключителното удоволствие да се срещне с известната сексоложка и семеен терапевт Наталия Кобилкина и да й зададе няколко въпроса:

1.Защо според Вас световно известният производител на гуми Пирели използува за календарите си голи актриси и манекенки?

Не е тайна, че сексът винаги  продава добре- особено при мъжете. Мъжете искат да правят секс с красиви и сексапилни жени. Ако се обърнем към философията, според индийските учители мъжката енергия е агресивна и нападателна. Те обичат да действат и да побеждават. Женската енергия е изчакваща и спокойна. Дамите обичат да се показват и да предизвикват възхищение в мъжете. По тази причина обикновено жените танцуват еротични танци, а мъжете ги наблюдават. И в това няма нищо лошо. Стига и на двете страни да им харесва.  Дамите обичат да участват в снимки,а  мъжете ги гледат с удоволствие.

2.Има ли връзка между либидото на мъжа и високите скорости, бързите автомобили, високоскоростните гуми?

Понеже често пътувам и тъкмо вчера пътувайки забелязах няколко младежи с мотори, които се прибират към София.  Замислих се какво кара тези млади мъже да рискуват собствения живот и да карат мотор. Когато попитах приятели, които карат мотори, те ми отговориха: адреналина! Усещането за страх и риск е толкова предизвикателно.  И живот без адреналин не е истински живот!

Има един хубав филм, където мъжът притежава спортно Порше, обаче живее в малък град и не може да си позволи да кара повече от 50 км/ч.  Той постоянно си търси адреналин на други места: риск с работа, любовници. И когато няма адреналин той казва: това не е живот. Това е съществуване. Искам да живея. Накрая той има много проблеми и след време оценява, че спокойният и щастлив семеен живот също може да те кара да се чувстваш щастлив.

Но от гледна точка на психолога мисля, че много зависи и от възрастта. Колкото е по-млад човек, толкова повече безумни постъпки той прави и толкова по-малко мисли за последствия.

Аз карам кола от 6 години и първите 2 години карах като луда, за което изобщо не се гордея, но бях малка и глупава. И често карах до морето със скорост 180 км/ч! И имах един много близък приятел, който също обичаше скоростта и един ден неговият брат ми се обади и каза, че той катастрафирал и умрял на място. Той беше само на 21 година. От този момент спрях да карам опасно. И сега винаги карам по правила и мисля не само за себе си, но и за близките си и за хора, които са на пътя заедно с мен.

Още от интервюто на: http://gumiaha.com

*

kris

• 2298
  • (:
Re: Секс и Гуми-Интервю с НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА
« Отговор #1 -: Май 19, 2012, 01:59:24 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 09:24:17 pm от kris »

« Отговор #2 -: Май 19, 2012, 09:19:15 am »
Моето мнение е, че гумите на Пирели, с които снабдяват отборите от Ф1, не струват. ;D Като ще говорим за гуми.

Крис, практикуват с банан. Не се надявай да те вземат за пробен манекен. ;D
« Последна редакция: Май 19, 2012, 09:52:50 am от Mirabella »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3 -: Май 19, 2012, 09:57:43 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 09:24:28 pm от kris »

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Май 24, 2012, 04:57:33 pm »
Тази Кобила е много проста, но е надушила слабостите на мъжа...и поради това, че ги използва, е добила популярност сред някои типове мъже, най-вече сред такива със сексуални проблеми... На останалите просто не е интересна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥