Здравей Гост

Големите успехи и големите прецаквания

• 26 Отговора
  • 2944 Прегледи
Какво в картата показва огромни възможности за бизнес и печалби, които после по нелеп начин са прецакани? Какво показва партньор, който ще провали възможностите ни?

Повода да създам такава тема е мой познат, за който се сетих. След промените у нас той се разбира с един руснак да му внедри специален софтуер. Отива до Русия, за да договорят цената - три дни запой, прекрасни отношения и цена от 2 милиона рубли. Връща се в България и с партньора му започват работа по софтуера. След месец идва руснака да финализират сделката. Излизат вечерта и партньора и най-добър приятел на моя познат се напива като кирка. Започва да говори цинизми на руснака. Онзи както уж също е пиян за секунди изтрезнява, събира си хората и веднага напускат ресторанта. Всичко приключва до там. След това моя човек прави производствен бизнес, открива магазини. Дневния му оборот е огромна сума. Идва инфлацията и той за дни губи всичко. Друг случай - поканен е да разработи софтуер за едно българско министерство. Прави го. Всичко е екстра, но преди да си получи комисионната и да въведат системата министъра е сменен. В момента негов партньор пак го е прецакал с пари - дължи му стотици хиляди.

Ето картата на човека, за съжаление нямам представа какъв е часът. Допускам воден асцендент.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

Re: Големите успехи и големите прецаквания
« Отговор #1 -: Май 18, 2012, 09:36:04 pm »
Заинтригува ме, The One. Аспект между Юпитер и Уран казват, че е един от аспектите на късмета (като че паднал от небето). Но при него не е падане от небето само. Шансът му е бил предоставен, но не е получил пари наготово (като от лотария), трябвало е да приложи уменията си, да се потруди, за да ги получи (Слънце в опозиция със Сатурн). Съвпадът Юпитер/Уран балансира опозицията с хармонични аспекти - малко услилия водят до големи резултати. Прецакването е от Нептун и Венера в тау с Юпитер/Уран. Не си знае мярката, а и алкохолът е лош съветник. Руснаците носят повече на пиене отколкото нашенци. Това е една от поуките - нИ моИШ (над)напи руснак. ;D Другото наистина е малшанс и трябва да помисля върху него по-обстойно.

Днес гълтам сричките. ;D
« Последна редакция: Май 18, 2012, 09:46:31 pm от Mirabella »

« Отговор #2 -: Май 18, 2012, 09:39:37 pm »
Само да подчертая, че той не пие. Никога не си е падал по алкохола. Тук ключова роля имат партньорствата. Охх, така ме е яд, че не знам часа. И той едва ли си го знае. Когато го видя ще пробвам финно да го подпитам за часа. Наистина като от небето му падат възможностите...ама после нещо се обърква.

А братушките са много свирепи - такива неща ми е разказвал за тях...  ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Май 18, 2012, 09:42:54 pm »
Какво в картата показва огромни възможности за бизнес и печалби, които после по нелеп начин са прецакани?

;

Виж тука. може да намериш някои отговори. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3744.0.html
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Май 18, 2012, 09:44:08 pm »
Много интересно

Венера и юпитер за пари
Юпитер в рак-супер, съвпад с уран-късмет
Венера-плутон -бизнес и пари

Венера квадрат юп/уран-загуба

И все пак-този е реализиран, въпреки загубите...

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Май 18, 2012, 09:47:49 pm »
Мирабела, познавам един морски капитан-всичко надпива

« Отговор #6 -: Май 18, 2012, 09:48:25 pm »
Стела, благодаря, но в тази тема не става дума за успели хора. Става въпрос за хора, които са щели да бъдат успели, но в последния момент са прецакани.

Papy, не бих казала, че е реализиран. Поне в момента не живее добре, но не спира да опитва, работи по доста проекти. Дано му се получи.
Но имам съмнения, че изобщо ще си получи дължимите парите докато е жив.

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Май 18, 2012, 09:50:14 pm »
В смисъл-реализирал си е хороскопа, никой не е казал за добро или лошо
И хитлер си го е реализирал :)

« Отговор #8 -: Май 18, 2012, 09:51:24 pm »
Казват, че Плутон е една от планетите, които отговарят за външни фактори, обстоятелства, независещи от индивида. Ако Слънцето е личността, а Сатурн - реализацията (като мунданен У10), Плутон в напрегнати аспекти с тях може да дава индикация тъкмо за това - външни пречки пред индивида да получи добри резултати. Но също тауто Слънце/Сатурн/Плутон във фиксирани знаци би трябвало да дава силна воля за борба с всякакви пречки, вдига глава и продължава напред, възражда силите си за нова битка.
Радвам се, че не пие. Човек, който не умее да пие, не трябва да пие. ;)

« Отговор #9 -: Май 18, 2012, 09:52:04 pm »
Мирабела, познавам един морски капитан-всичко надпива
Има тренинг. Йохохо и 3 бутилки ром. ;D 3 ли бяха или повече?!

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Май 18, 2012, 09:53:39 pm »
...и бутилка ром  ;D

« Отговор #11 -: Май 18, 2012, 09:57:40 pm »
Значи аз съм по по пиячката от капитана. С другите 2 ще го черпя. ;D Сори за спама.

*

Papy

• 4343
« Отговор #12 -: Май 18, 2012, 10:03:55 pm »
И аз сори за спама, но един въпрос-ако беше плутон-оп юпитер съотв в тригон и секстил слънце-какво щеше да стане?

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Май 18, 2012, 10:04:10 pm »
Стела, благодаря, но в тази тема не става дума за успели хора. Става въпрос за хора, които са щели да бъдат успели, но в последния момент са прецакани.

Ако имаше търпението, щеше да прочетеш за така наречените "аспекти, отнемащи богатството".

И за това, че богатите хора, които правят удари, често притежават и лоши аспекти, които ги карат да рискуват. Това не са аспекти на систематично натрупване на богатството, а на печалби и загуби.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Май 18, 2012, 10:08:41 pm »
Нищо не мога да кажа по тази карта без домовете, но като му гледам тао-квадрата на Венера и Юпитер с Нептун, много е податлив към измама - самият той е чаровник, но е разсеян и може да влезе лесно в нечия капан. А с този Уран в съвпад с финансовите планети, финансовото му положение ще е много нестабилно - внезапни успехи и внезапни загуби. Няма ли Сатурн, който да внася стабилност, цял живот ще бъде така.

« Отговор #15 -: Май 18, 2012, 10:10:05 pm »
Стела, извинявай. Търпението не ми е силната страна - тоя овчи стелиум все иска да рипа, иска сега и веднага. Сега установявам, че дори когато слушам музика нямам търпението да изслушам всяка песен докрай и към средата й си пускам следваща.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Май 18, 2012, 10:11:14 pm »
Стела, извинявай. Търпението не ми е силната страна - тоя овчи стелиум все иска да рипа, иска сега и веднага. Сега установявам, че дори когато слушам музика нямам търпението да изслушам всяка песен докрай и към средата й си пускам следваща.  :blink:

Познато ми е. Не ми се сърди.   :-[
Уран допълнително ви препира и стресира вас в момента.

« Отговор #17 -: Май 18, 2012, 10:15:49 pm »
И аз сори за спама, но един въпрос-ако беше плутон-оп юпитер съотв в тригон и секстил слънце-какво щеше да стане?

Тригон на Слънце с Плутон съм го чела на доста места. Дават го като умение да се излиза от трудни обстоятелства невредим. В крайна сметка индивидът оцелява. Но да го мислим като цяло. Плутон е в опозиция с Юпитер, а Слънцето балансира с хармонични аспекти, така ли? Напрегната връзка между Юпитер и Плутон ми изглежда като жажда за власт, популярност, слава, пари. Грандомания. Но щом Слънцето е в хармонични аспекти с тях, на човека не би трябвало да му личи много или да му отива да бъде такъв. Слънце/Юпитер е комбинацията на щедростта и доброто настроение. Може да има желанието да споделя благата си с околните и напр., заради това да не му се сърдят, че все иска да има още и още. Слънце/Плутон е естествен лидер, при хармоничен аспект дори не изявява директно лидерския си стремеж. Може дори да не желае да бъде водач, но обстоятелствата го поставят в тази роля и общо-взето се справя добре (особено при добре поставен Сатурн, каквото и да означава това). Та, Слънце/Юпитер/Плутон според мен е корпоративен магнат, политик или бизнесмен, който поне мечтае за разширяване на дейността си.

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Май 18, 2012, 10:16:41 pm »
Пак ще се опитам

Правилата не работят винаги за всички

Имам у2 и у8-венера-секстил уран във 2-ри в скорпион, квадрат плутон в 1-ви
Не съм никакъв крупен предприемач :)

*

Papy

• 4343