Здравей Гост

Големите успехи и големите прецаквания

• 26 Отговора
  • 2933 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Големите успехи и големите прецаквания
« Отговор #20 -: Май 18, 2012, 10:23:25 pm »
Тази тема е за мен...на мен е посветена... ;D...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Май 18, 2012, 10:27:49 pm »
Тъкмо това трябваше да напиша, че без знаци, а още повече, без домове, написаното от мен не струва. Ако опозицията Юпитер/Плутон е по оста 2/8 дом, ще е много финансово ориентирана (те и без друго са финансови планети, поне Пултон) - банкер, застрахователен агент, не всеки е петролен магнат или в класията на "Форбс". Ако е 4/10 дом, мисля, че акцентът ще падне върху популярността и общественото положение, слава, престиж. Уви, за другите оси не ми хрумва много. 3/9 може да желае да има влияние над другите чрез думите си, преподавател (особено с Юпитер в 9-ти), писател, журналист (който разкрива крупни финансови измами или политически задкулисни "игрички").

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Май 18, 2012, 10:30:05 pm »
Супер  ;D

Останаха още 2...оси  :blink:

Всъщност...трябва да вземем и юпитер-плутон или плутон-юпитер, но да кажем, че като намесим домовете би било по-ясно

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Май 18, 2012, 10:46:29 pm »
А, мирабела, ето цитат от линка на стела-не знам оригинала чий е:
Цитат
Особено интересно изглежда аспектното взаимодействие между Юпитер и Плутон. Всеки мажорен аспект се нарича „аспект на милионера”. Бил Гейтс има съединение на Юпитер с Плутон. Но ако аспекта е напрегнат тогава е висока вероятността от банкрут.  Може за едно денонощие да загубиш всичко до последната стотинка.
[\quote]

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #24 -: Май 20, 2012, 09:45:33 am »
Винаги ще има шансове, освен съвпада на Юпитер и Уран (Юпитер в рак, и дори си мисля, че е в 7 дом - успешни партньорства, които се разпадат от само себе си, изведнъж - Уран), Сатурн ги тригонира - връзката Юпитер-Сатурн винаги дава множество възможности.

Аз бих му сложила асц Козирог и Луна в 12 дом (12 дом - загубите), а и Сатурн в 10 - 11, показва връзките му с администрацията.

Плутон да се появи в 8 дом, Венера в 4 - тогава всичките домове на "разрухата/разпада" ще са засегнати. Но те дават много духовна енергия, така, че все е за добро.  :P ;) 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #25 -: Май 20, 2012, 09:50:11 am »
А и Слънце опозе Сатурн, винаги обществото (и тук могат да се правят и интерпретации по темата "глас народен - глас божий") ще е срещу неговата индивидуална воля и креативност.

Венера също в падение, а и Сатурн в марсов знак, ми говори, че този човек има МНОГО да учи за хармонията, баланса, връзките. Има нещо по темата в кармичната му програма, защото си има сериозни опозиции (Слънце - Сатурн, Луна - Марс, Венера - Нептун) в натала, а и Нептун е във Везни.

;)

« Последна редакция: Май 20, 2012, 09:54:50 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #26 -: Май 20, 2012, 05:10:43 pm »
при неизвестен час,ако сложим Слънцето на Асц.,интересни неща изкачат- опозето по оста 1-7,Сати в Скорпи,в тау с диспозитора си -Плутон Лъв, партньорите в бизнеса са крупни но ,трудно дашни, Луна/СЛВ в 8 дом чуждите пари, са с непостоянен поток,Сатурн е фокус на бумеранг
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...