Здравей Гост

Мъже-Везни

• 80 Отговора
  • 15587 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Мъже-Везни
« -: Май 20, 2012, 03:42:42 pm »
Айде една по-лека тема, повече от типа клюкарник.

Сега излизам с момче Везни, нещо, което до сега не ми се беше случвало, и Слънцата ни в квадрат просто се усещат от всякъде. Аз съм решителна, пряма, откровена, той докато ми каже нещо, обикновено вече съм си тръгнала. Обича да получава подаръци (каквито и да са, просто да му се обърне внимание), и винаги е абсолютно убеден, че ги заслужава.
Харесва се, ама наистина, не съм виждала мъж, който да се оглежда постоянно във всяко стъкло, огледало, около нас. Дори в 80% от случаите не мисля, че той самият го осъзнава това. Постоянно прави неща за другите (които не му създават много напрежение).

Ако някой друг е на вълна мъже Везни, може да сподели опит.  ;)

Всичко, което съм написала, го споделям абсолютно позитивно, защото много си го харесвам.
When One Door Closes Another Door Opens

Re: Мъже-Везни
« Отговор #1 -: Май 20, 2012, 03:46:51 pm »
А... щом е клюкарник, само със слънчевия знак няма да се разминеш. Луна, Венера, АС? ;D

Стелиумна Везна? АС Лъв? Или Слънце в 1-ви дом?

Виж го как се обожава. Това е едно ъглово (добре аспектирано от Юпитер) Слънце в съвпад с Венера, може би.
« Последна редакция: Май 20, 2012, 03:58:49 pm от Mirabella »

*

Grace

• 2257
« Отговор #2 -: Май 20, 2012, 03:53:17 pm »
това момче има ли нещо в Овен??

« Отговор #3 -: Май 20, 2012, 03:58:23 pm »
ами аз живях 19г с такъв мъж...това ,с оглеждането по стъклата и чувството му за величие не ще да е по Слънцето му,мисля....нещо в лъв ще да е ...Моя бивш съпруг е перфектен за компания,търси хармонията в общуването/не,че поставя всеки,който не му е удобен- на мястото му -  има АЦ в лъв,все пак/...и вечна колебливост в решенията...мисли много...изискан в поведение и маниери,естет ,  сравнително рафиинран , роден дипломат- често е в позиция да сплотява скарали се за нещо хора в обкръжението си ..абе- Венерианец....а, и в секса също е доста стремящ се да задоволи другия-прави го с кеф това..и умее  :P...желая ти успех с него- не е толкова труден/нищо,че слънцата ви са в квадрат.../..само му гъделичкай егото- силничко е ,не забравяй това....Желая ти незабравими мигове с него-убедена съм,че ще ги имаш там..... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4 -: Май 20, 2012, 07:46:01 pm »
Ех, тез Везничковци! Винаги много съм ги харесвала, а и бързо ги усещам, че "сме от една порода", опитвала съм да създам стабилни отношения, но никога не ми се получава. Не знам защо бягат така от мен.  :( А пък са точно моя типаж, заради Слънце и Марс във Везни, как искам да си хвана някой и да си се люлеем заедно.   :libras:  След сблъсъка ми с няколко такива представители мога да обобщя, че мъжете Везни са доста по-уравновесени от жените от зодията, или поне такъв вид си дават. Изглеждат хладнокръвни и в същото време с някаква особена мекота в очите  :-[, можеш да разчиташ на тях за услуги, приятелска подкрепа, компетентен отговор по някоя тема и изпитан съвет, но не знам колко верни и моногамни могат да бъдат. Да, някои от тях са и бисексуални - това съм го чела някъде специално за Везните - че имаме подобни наклонности.  ;D

Ако пък видя трапчинки, ох, разтапям се... :>> Обожавам Мат Деймън, той ми е любимият актьор и типичен Везничко! :>

« Последна редакция: Май 20, 2012, 07:50:48 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5 -: Май 20, 2012, 08:50:26 pm »
Ех, тез Везничковци!....., но не знам колко верни и моногамни могат да бъдат.

...не могат да бъдат моногамни - поли- са.....много поли-  :-\......верни са -докато са влюбени,след това спират да са и верни....но те повечето мъже принципно са си така...

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Май 20, 2012, 08:54:21 pm »
...но те повечето мъже принципно са си така...

Не не неее
Това, че заглеждат, флиртуват и т.н., не значи, че си лягат с всяка втора...
Даже и като има квадрати и опозиции към венерата, пак не е сигурно, както видяхме

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Май 20, 2012, 08:56:20 pm »
Нямам интимни наблюдения...в/у този знак. И някак си е неуместно да ги коментирам :blink:...Но ми се иска , след като темата е лежерна...да му видим карта на тоз момък ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8 -: Май 20, 2012, 09:07:58 pm »
О, Везни! Мои големи несбъднати любови, невъзможни! ;D

И най- добрите ми приятели.

Везни е на върха на 8ми дом при мен, като обаче целият знак почти е в 7ми..което може би до някъде обяснява влечението ми.

Така. Какво е съсипвало отношенията ми с тях, макар, че 90% от тях съм ги усещала като духовни събратя: колебливостта им- това е най- страшният им враг. Обичат да държат под контрол положението- страстни натури с мнение- ИНДИВИДУАЛИСТИ, но в любовните отношения имат нужда от нежна и в същото време самоуверена жена, която да не ги оставя много, много да се чудят. Имат нужда от фин натиск.
Много чувствени и интелигентни хора.
Естети.

Много слънца Везни познавам- за всички мога да кажа горните думи. Нюанси винаги има.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Май 20, 2012, 09:09:53 pm »
Не ги познавам отблизо, но по принцип рядко ми харесва някоя везна-мъж/жена

Мъжете ми изглеждат прекалено пасивни, без да са ми загадъчни, може и да имат доза забавност, но не като стрелеца, може да са остроумни, но не като близнака...а бе-не са ми провокация
Това всичко-от моите скромни наблюдения-наистина познавам много малко мъже-везни. Пък и асц ми е такъв-може и това да влияе

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Май 20, 2012, 09:11:46 pm »
Миналата година се бях захласнала по един мъж везни и ме държа 10 месеца.
Но не са за мен.Пасваме си емоционално,но са ми много въздушни....не са  задълбочени.
« Последна редакция: Май 20, 2012, 09:22:25 pm от Milkyway »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #11 -: Май 20, 2012, 09:25:56 pm »
Единствените любовници, с които съм усещала, че наистина мога да експериментирам, без да се чувстваме като на състезание. От А, та до Я, по всички правила на флирта, играта, очакването, предусещането и т.н. та до кулминацията. И не се натискат да виснат на врата ми.  ;D Макар че този, последният, с когото сме вс еоще във фазата на играта, има един осмодомен интензитет, който отразява моя и... там не е ясно кой кого и как ще излизаме, ако веднъж влезем. Но пък ми дава надежда, че може би най-накрая съм срещнала мъж, който да може да усети това, което аз усещам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #12 -: Май 20, 2012, 09:43:31 pm »
"Фин млечен шоколад " ...но разтопен  ;)

mmmmm...много ми хареса това определение... :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Май 20, 2012, 10:03:55 pm »
Много добри приятели, галантни, с културни обноски, изискани маниери и стремеж към красотата.
Любовници - не съм имала, макар Марс да ми е във Везни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #14 -: Май 20, 2012, 10:10:36 pm »
Везни е на върха на 8ми дом при мен, като обаче целият знак почти е в 7ми..което може би до някъде обяснява влечението ми......
Много слънца Везни познавам- за всички мога да кажа горните думи. Нюанси винаги има.

ами щом 7д ти е във везни  това обяснява многото везни около теб...дано не е там СЛВ /щото при мен моя 7д е в риби,където е и СЛВ- не се спогаждаме с риби и това е..а те са болшинство около мен- ирония на съдбата някаква :( /  :blink:
« Последна редакция: Май 20, 2012, 10:49:22 pm от марсин »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #15 -: Май 21, 2012, 11:35:28 am »
aaa, няма да качвам карти :) идеята беше да си поговорим не точно за него, а за мъжете Везни, по принцип.

Иначе има скорпионски и девешки стелиум, ако се чудите какво ни свързва, не е лъвското.  :P

When One Door Closes Another Door Opens

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #16 -: Май 21, 2012, 03:37:22 pm »
Везни е на върха на 8ми дом при мен, като обаче целият знак почти е в 7ми..което може би до някъде обяснява влечението ми......

ами щом 7д ти е във везни  това обяснява многото везни около теб...дано не е там СЛВ /щото при мен моя 7д е в риби,където е и СЛВ- не се спогаждаме с риби и това е..а те са болшинство около мен- ирония на съдбата някаква :( /  :blink:

Да..даже сегашния ми шеф е везни- много е крив и с малко хора се спогажда, но имаме някаква особена форма на разбирателство с него, макар и понякога да ме ядосва.
Аз с Везните много се карам и влизам в истински, открити спорове, които винаги завършват с приятелски тон- това му е хубавото. :mellow:

Иначе ЮЛВ ми е в Близнак.

« Отговор #17 -: Май 21, 2012, 03:44:20 pm »
.... и моя шеф е везни,но с Луна в съвпад с Уран....луда работа....трябва да го гледаме в какво настроение е в момента и така да преценяме дали има смисъл,или не да говорим с него/при нужда,естествено/...иначе си е справедлив, като обиди някого/което е безкрайно често,до посотянно  :(/ - привиква го горе и по някакъв заобиколен/не директен-как сега ;)/ начин му се извинява....държи на етиката в общуването и поддържането  на приятна атмосфера в службата/нищо,че "мамчи" наляво и надясно /.......

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #18 -: Май 21, 2012, 03:53:21 pm »
моя е същия - да. ;D

не мога да му погледна хороскопа- не знам коя година е роден..поне за основните неща. Но държи да си изчиства отношенията и да няма сръдни. Гони си интереса много...и гледа никога да не се овътри и да не остане изненадан. Но ако разбере, че е постъпил прибързано или несправеливо- няма да си замълчи или да го остави без коментар- така е. ;)

« Отговор #19 -: Май 21, 2012, 04:18:55 pm »
..в  трудовия ти  договор  не му ли го пише ЕГН то...това си е важно за нас-подчинените- носи информация.....аз мога и за часа да питам,ама ще стане доста подозрително  :P