Здравей Гост

Мъже-Везни

• 80 Отговора
  • 15625 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Мъже-Везни
« Отговор #20 -: Май 21, 2012, 04:32:19 pm »
мне..моята е фирма е с по-голяма структура е и е малко по- сложно ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Май 21, 2012, 05:30:46 pm »
..в  трудовия ти  договор  не му ли го пише ЕГН то...това си е важно за нас-подчинените- носи информация.....аз мога и за часа да питам,ама ще стане доста подозрително  :P

hahhaah  ;D правилно, тази информация, може да е живото-спасяваща.

Обичат наистина красотата в общуването и комуникацията. Имах преди колега Везни, с Луна в риби - освен, че заради водната Луна беше свръхчувствителен, беше единственото момче, което забелязваше на коя девойка и се е поизтрил лака и задължително намираше време и начин тактично да и каже, "не можеш да си позволиш да ходиш като перачка"...  :P ;)
« Последна редакция: Май 21, 2012, 06:13:00 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #22 -: Май 21, 2012, 07:02:55 pm »
..да..и нашия е естет/ Венера в дева/- понеже работим с униформи  и ако види по някоя от нас нещо излишно- моментално подаваме  молба за напускане,поради неспазване на установения във фирмата ред/ и това сериозно ни се казва/.....ние си пишем молбите и той ги хвърля в коша след това/ама си  действа стряскащо това-колкото и да знаем ,че е проформа някаква/....какво ли се почесва тук-таме той сега :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #23 -: Май 21, 2012, 07:13:35 pm »
Да!

И моя шеф- разбира от лакове за нокти, обувки женски, дрехи - всичччкоооо, а е човек на години. С една колежка решихме да го тестваме- подадохме си ръцете- едната си беше нанесла лак сама, другата беше ходила на маникюр.Попитахме шефа, коя е била на маникюр.

Позна ;D ;D ;D

......

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #24 -: Май 22, 2012, 10:28:51 am »
моят любим е със скорпионско Слънце, но иначе има стелиум във Везни....Сатурн, Меркурий, Юпитер и Плутон......
май Слънцата Везни са ми малко смотани за мъжете говоря......нещо не се разбирам с тях.....
ами лщбимия много държи на красотата, на изрядността, има много добър усет за подаръци, подарява ми бижута все неща с, които да съм красива....или самите неща винаги са много красиви о добре подбрани.....
юрист е......много държи на контактите си с приятелите си и деловите партньорства...
Венерата му е в Стрелец в съвпад с Нептун.....
обича да е коректен с хората, да радва другите, да им помага.....  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #25 -: Май 22, 2012, 01:29:55 pm »
много държи на контактите си с приятелите си и деловите партньорства...

Венерата му е в Стрелец в съвпад с Нептун.....

обича да е коректен с хората, да радва другите, да им помага.....  :blink:

да, това и аз го наблюдавам при всичките си познати везни. Понякога водата в мен, крещи, че няма много смисъл да сме културни, когато душите ни се мразят (коворя за колеги, познати, хора, с които ми се налага да съществувам), но въздушните знаци не ги разбират така нещата.

Венера при съвпад с Нептун задължително ще даде някакви способности - интуиция, по-силна сетивност/чувствителност. В мъжка карта това е много интересен аспект. Мисля, че би бил страхотен разказвач на приказки (и добре си е избрал професията - Юпитер и Венера са си диспозитори).

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #26 -: Май 22, 2012, 06:37:02 pm »

Понякога водата в мен, крещи, че няма много смисъл да сме културни, когато душите ни се мразят (коворя за колеги, познати, хора, с които ми се налага да съществувам)
[/quote]
водата в мен винаги крещи  :-[, даже той постоянно ме критикува, когато не съм културна и не се държа според стандартите и нормите на обществото.....
Цитат
Венера при съвпад с Нептун задължително ще даде някакви способности - интуиция, по-силна сетивност/чувствителност. В мъжка карта това е много интересен аспект. Мисля, че би бил страхотен разказвач на приказки (и добре си е избрал професията - Юпитер и Венера са си диспозитори).
много добър разказвач, умее да забавлява хората много добре и много добре си защитава тезите.....има интуиция, много добре се справя с римите на freestyle....езика, начина по който говори, комуникацията му, начинът му въобще са много добри....... :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #27 -: Май 24, 2012, 06:03:30 am »
Момичета! Ето карта на един типичен мъж везна според мен.  ;)

Да коментираме?

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #28 -: Май 26, 2012, 07:29:50 am »
Имам връзка с един мъж с асцендент везни-изключитено педантичен по отношение на хигиената, суетен страшно но без да е дразнещо. Същото изискване има и за хората около себе си, много наблюдателен е-може да види такива подробности от външния вид на човек,  които аз не бих забелязала никога. Венерата му е в дева, според мен и тя помага за горните неща и слънце в лъв-светът трябва да се върти около него.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Май 26, 2012, 09:34:34 am »
Момичета! Ето карта на един типичен мъж везна според мен.  ;)

Да коментираме?

При него има стелиум във Везни и освен това и светилата и асцендентът са в мъжки зодии, което допълнително засилва звученето на знака Везни, и самата му личност се чувства комфортно със себе си при този тригон между светилата. Юпитер на трон на асцендента ще му осигури един добър живот спрямо разбиранията на западния свят, което ще се подсили и от стелиума в 10 дом и Сатурн в 11 дом.

Венера в интерес на истината му е в падение в дева (все пак е упр на Слънце и Везнишки стелиум), но от личните си наблюдения съм забелязала, че по-добре Венера в падение, заточение, отколкото изгорена дори на трон или екзалте. Изгорена ли е Венера, човекът няма да има нужда от красота в отношенията си с другите, всичките и качества ще се "сублимират" (да използвам един хубав термин, който Стела скоро ми припомни,) от Слънцето. Той ще е Венера. Познавам две - три артистки с тази позиция, никакъв шанс нямат за връзка, те са обсебени от себе си.

Може и да изневерява с този квадрат между Венера и Юпитер (Юпитер обича да си "разширява", иска множество), но секстилът между Венера и Сатурн все пак ще му дава много отговорност и честност в отношенията с "основната" му избраница. 

Обаче с този Плутон на Слънцето, ще има и Скорпионски маниакални прояви, може би рядко, все пак е Везна, но това е "тежко" величие в съвпад с лична планета.  ;)  :P

« Отговор #30 -: Май 26, 2012, 11:23:24 pm »
Абе, тези с везнишките стелиуми не са ли ви много леки? Гледам, че повечето девойки им се радвате, а аз нещо не мога да ги оценя. Мен все ме влече към разни дълбоки, мътни и тежки индивиди.
А за да е добър в едни определени неща според мен трябва рачешка Луна и съвпад на Марс със Слънцето, т.е. силно подчертан Марс. Не е задължително да е със Слънцето, но това е възможен вариант. Може да е на асц. или в Овен.

Мъжете с лични планети във Везни не ми допадат и защото съм свикнала аз да се оглеждам във витрините, а не обичам да ми засенчват отражението  :haha:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #31 -: Май 26, 2012, 11:26:51 pm »

Мъжете с лични планети във Везни не ми допадат и защото съм свикнала аз да се оглеждам във витрините, а не обичам да ми засенчват отражението  :haha:

М' че той е ако е висок кинта и двайсе, няма 'що да се притесняваш  ;D .

Аз пък имам доста приятели Везни и не съм останал с впечатлението да са толкова суетни .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #32 -: Май 26, 2012, 11:34:04 pm »

М' че той е ако е висок кинта и двайсе, няма 'що да се притесняваш  ;D .

Аз пък имам доста приятели Везни и не съм останал с впечатлението да са толкова суетни .

Да, само да не поиска да го нося на конче  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #33 -: Май 27, 2012, 12:44:14 am »
Ехее,и си намери кочияш  :P .

сори' за неблагоразумния ми офтопик  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #34 -: Май 27, 2012, 09:53:15 am »
Здравейте, тъй като става въпрос за мъже-Везни, прикачвам една карта.. Ако някой има желание да я погледне....

« Отговор #35 -: Май 27, 2012, 10:04:28 am »
Абе, тези с везнишките стелиуми не са ли ви много леки? Гледам, че повечето девойки им се радвате, а аз нещо не мога да ги оценя. Мен все ме влече към разни дълбоки, мътни и тежки индивиди.
А за да е добър в едни определени неща според мен трябва рачешка Луна и съвпад на Марс със Слънцето, т.е. силно подчертан Марс. Не е задължително да е със Слънцето, но това е възможен вариант. Може да е на асц. или в Овен.

Туй казвам и аз. Един скорпионски стелиум е друга работа. ;D

« Отговор #36 -: Май 27, 2012, 10:28:45 am »
По картата, публикувана от Дес. Мисля, че този мъж много държи на усещането за сигурност (и по-специално, финансова и материална). Трудно се доверява на околните, въпреки че всеки би казал за него, че е общителен. Енергичен, силен, умее да работи здраво за тази сигурност и материална стабилност. Работата му може да е свързана с финансови или юридически взаимоотношения. В личните си взаимоотношения е много взискателен към жената до себе си, желае тя изцяло да бъде негова, да бъде погълната от него, както той изцяло бива погълнат от нея (въпреки че може би не дава външен израз на бурните си страсти). Физическата красота е важна, но мисля, че още по-важно за него е да му бъде вярна опора в тежки моменти, в които той очаква тя интуитивно да разбира какво му е и от какво има нужда. Извинявам се, ако греша, погледнах доста набързо.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #37 -: Май 27, 2012, 01:30:27 pm »
това, което казва Мирабела и аз го подкрепям, само, че ще добавя, че опозицията Луна - Сатурн, го прави изключително "опасен" за партньорите си, без той да го осъзнава. Той просто носи усещането, че властта, авторитетите, са срещу него и това задължително ще се проявява в личните му отношения с хората (споделяла съм аз имам квадрат между Сатурна и Луната и имам дългогодишни наблюдения върху мъже с тежки аспекти между тези две планети).

Може да предпочете да свърже живота си с посредствена жена, но СИГУРНА, която да му е под ръка винаги (допълнително засилено от Луна в Скорпион и Плутон в съвпад с Венера). Мирабела добре го обясни точно този момент.

Един съвет - прави каквото усещаш, но му давай някакво рационално обяснение, винаги, за да усеща контрол (да се отъждествява със Сатурна), и колкото и да си му ядосана и т.н., не го обиждай лично, това може и да не го прости и да го възприеме като "предателство".  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #38 -: Май 27, 2012, 01:34:52 pm »

:P :P The_One, нали знаеш правилата - зависи от твоя личен натал. Моята везна няма как да е лека с 4 планети в скорпион на асцендента (барабар със Сатурн там :P). Но има всякакви натали. Това, което наистина ми липсва при него е по-силно акцентиран Козирог.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #39 -: Май 27, 2012, 03:01:27 pm »
Благодаря, че погледнахте картата. Става въпрос за моя брат, а не за приятел.  Мога да потвърдя, че наистина е енергичен, лесно влиза в контакт с други хора.... Работа му е отговорна, финансово никога не е бил стабилен. Относно личния му живот не бих казала, че държи на външния вид на жените и не мисля, че е точно твърдението "сигурна", тъй като като гледам втората му жена... всичко друго има, но не и сигурност и стабилност... Любвеобвилен и грижовен баща е, не обича конфликтите и рядко влиза в такива, освен ако много не му е "прикипяло", държи на думата си.. Но има един порок, който винаги обърква живота му - страстта към хазартните игри. Искрено се надявам да го преодолее. Започнах да се замисля, дали майка ми не е сбъркала часът на раждане..