Здравей Гост

Мъже-Везни

• 80 Отговора
  • 15591 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Мъже-Везни
« Отговор #40 -: Май 27, 2012, 03:14:30 pm »
под сигурна твърдях, под контрол, той трябва да я контролира при опозицята Луна - Сатурн. И да няма да се учудя, ако си избере жена с по-скромна външност, дори по - скромни възможности (интелектуални, финансови), стига да се чувства самият той сигурен с нея - да се отъждествява той със Сатурн, а не с луната. 

За хазарта - възможно е да идва от Юпитер в съвпад със Слънце - вечния оптимист и Уран участващ в този съвпат - неординарни действия. Дори може и да спечели от хазарт с тази позиция. Въпреки, че УПР на 5 дом, отговарящ за хазарта - Луна е в падение в Скорпи, Марс, който е много силен е в 11 дом. Асц. в риби дава добра интуиция, ако не залитне към лоши компании, наркотици, алкохол.

Хубаво е да се отчете, че скоро транзитният Уран ще направи опозиция с целия му стелиум във Везни. Може да донесе и голяма печалба, защото тогава Сатурн вече ще е влезнал в 8 дом - на чуждите финанси и ще наближава Луната (У5 дом).

А и октомври тази години и транзитният Юпитер ще направи тригон от близнаци и със Слънцето му и с Уран и с Юпитер - наистина има шансове да спечели.
« Последна редакция: Май 27, 2012, 03:19:20 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #41 -: Май 27, 2012, 03:55:25 pm »
Сори, Дес. Хем не съм експерт, хем погледнах набързо.
А може би, както казваш, тази опозиция Луна/Сатурн евентуално минава по друга ос. :thinking:

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #42 -: Май 27, 2012, 04:33:30 pm »
Първата му съпруга беше скромна и добра, ама втората е същински бяс... въобще разгулен живот.... , въпреки, че е с по-големи интелектуални способности и от него и амбиции, но тя си е негова, той си я е избрал. Слава Богу поне за наркотици до този момент е взимал. Дано Анабела си права и да оправи финансовото състояние.

Мирабела, няма за какво да се извиняваш, важното е желанието. Винаги си толкова мила и отзивчива за прищявките и въпросите на всички тук.  :blink:

Още веднъж благодаря, момичета. В крайна сметка какъвто и да е, колкото и перипетии и проблеми да съм имала с него си го обичам.  :rolleyes:

*

Grace

• 2257
« Отговор #43 -: Май 27, 2012, 04:47:08 pm »
под сигурна твърдях, под контрол, той трябва да я контролира при опозицята Луна - Сатурн. И да няма да се учудя, ако си избере жена с по-скромна външност, дори по - скромни възможности (интелектуални, финансови), стига да се чувства самият той сигурен с нея - да се отъждествява той със Сатурн, а не с луната. 

За хазарта - възможно е да идва от Юпитер в съвпад със Слънце - вечния оптимист и Уран участващ в този съвпат - неординарни действия. Дори може и да спечели от хазарт с тази позиция. Въпреки, че УПР на 5 дом, отговарящ за хазарта - Луна е в падение в Скорпи, Марс, който е много силен е в 11 дом. Асц. в риби дава добра интуиция, ако не залитне към лоши компании, наркотици, алкохол.

Хубаво е да се отчете, че скоро транзитният Уран ще направи опозиция с целия му стелиум във Везни. Може да донесе и голяма печалба, защото тогава Сатурн вече ще е влезнал в 8 дом - на чуждите финанси и ще наближава Луната (У5 дом).

А и октомври тази години и транзитният Юпитер ще направи тригон от близнаци и със Слънцето му и с Уран и с Юпитер - наистина има шансове да спечели.

в натала няма заложена печалба от хазарт, тъй че ако ще очаква пари, да насочи усилия в друга посока.

« Отговор #44 -: Май 27, 2012, 05:50:49 pm »

в натала няма заложена печалба от хазарт, тъй че ако ще очаква пари, да насочи усилия в друга посока.

Grace, какви са аспектите за печалба от хазарт?

*

Grace

• 2257
« Отговор #45 -: Май 27, 2012, 06:06:17 pm »
разглежда се 5-и дом, планети в него, управител и аспектите към него. планетите на късмета и парите Юпитер, Венера в добри аспекти към 5-и дом или неговия управител.

« Отговор #46 -: Май 27, 2012, 06:07:10 pm »
разглежда се 5-и дом, планети в него, управител и аспектите към него. планетите на късмета и парите Юпитер, Венера в добри аспекти към 5-и дом или неговия управител.

:08: :08: Мерси

*

Grace

• 2257
« Отговор #47 -: Май 27, 2012, 06:11:23 pm »
много се радваш  :blink:  да не би да ги откри в натала си  :P

« Отговор #48 -: Май 27, 2012, 06:14:37 pm »
много се радваш  :blink:  да не би да ги откри в натала си  :P

Аа, аспекти има, ама я квадрати, я полуквадрати. Имам известен афинитет към хазарта, но вътрешно винаги съм усещал, че май не е за мен. Сега и аспектите го потвърждават.

*

Grace

• 2257
« Отговор #49 -: Май 27, 2012, 06:16:30 pm »
нещо Лъвско в картата си имаш ли?
 и как е аспектирано Слънцето?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #50 -: Май 27, 2012, 06:18:35 pm »
Грейс не е точно така - съвпада на Слънцето с Юпитер и Уран + силен 8 дом (чуждите пари, ресурси) + силен 11 дом - могат да означават печалби. 11 дом винаги дава.

5 дом - означава преди всичко любов към хазарта, игрите и любовните авантюри.

ИЗЯВЕН ЮПИТЕР - в случая управител на асцендента и в съвпад със слънцето е предпоставка за печалби. Аз самта имам падение на Юпитер в Козирог, но е в съвпад със Слънцето ми - печелила съм стипендии, конкурси, и имам национални награди, така, че в картата на този мъж ИМА потенциал за печалба. В женска карта Юпитер в съвпад със Слънцето означава и връзка с чужденец и аз съм имала възможност да се омъжа за чужденец.

« Отговор #51 -: Май 27, 2012, 06:20:34 pm »
нещо Лъвско в картата си имаш ли?
 и как е аспектирано Слънцето?

Сатурн в лъв, слънце - стрелец, полуквадрат с венера, тригон с юпитер.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #52 -: Май 27, 2012, 06:22:00 pm »
Освен това още нещо - Венера е в съвпад с Плутон, това може да означават МНОГО пари. Венера е в падение, но е в кардинален дом, диспозитор на стелиума във Везни. Акциденталните и качества са много.

*

Grace

• 2257
« Отговор #53 -: Май 27, 2012, 06:27:42 pm »
Анабел, в един натал има много и различни предпоставки за пари и печалби. Не оспорвам ролята на това, което си изброила. НО, ако търсим възможността за печалба ОТ ХАЗАРТ - гледаме силен 5-и дом. При силен 8-и дом - не играем ние, а играем на борсата чрез инвестицонен посредник. Печелим чрез някой друг. Това са много важни нюанси, ако искаме да сме точни в това, как точно и откъде можем да печелим.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #54 -: Май 27, 2012, 06:30:41 pm »
И гледаме силен Юпитер и Стрелец, те са изключително важни при печалбите от хазарт. Дядо ми е печелил два пъти добри суми от тото (вторият път преди месец) и има Луна в падение в Скорпион в съвпад с Юпитер някъде около 12-1-2 дом (не се знае точен час на раждане).  ;)

А в дадения натал Стрелец е и упр на 10 дом. Юпитер управлява двата най-важни кардинални домове и е в съвпад с Уран.

« Отговор #55 -: Май 27, 2012, 06:35:48 pm »
И гледаме силен Юпитер и Стрелец, те са изключително важни при печалбите от хазарт. Дядо ми е печелил два пъти добри суми от тото (вторият път преди месец) и има Луна в падение в Скорпион в съвпад с Юпитер някъде около 12-1-2 дом (не се знае точен час на раждане).  ;)

Печелил съм дребни суми от тото (не е съвсем хазарт),бинго, еврофутбол (пак не е съвсем хазарт, но може и да мине)
Имам плутон опозиция юпитер ( големите пари, ама пък опозиция  ;)) Тях чакам  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #56 -: Май 27, 2012, 07:17:56 pm »
 :rolf: :rolf: :clap:

е не може всички да са губещи, все някой ще спечели. Аз познавам няколко доста заможни личности (ДОСТА) и винаги съм отдавала този факт на Плутон в тригон към Венерата ми.  ;) Наистина много рядко играя хазартни игри. Може би трябва да си потърся някой с Юпитер в Риби (в точен съвпад с моята Венера) и да тръгнем заедно по казината  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #57 -: Май 27, 2012, 07:29:11 pm »
Анабел, в един натал има много и различни предпоставки за пари и печалби. Не оспорвам ролята на това, което си изброила. НО, ако търсим възможността за печалба ОТ ХАЗАРТ - гледаме силен 5-и дом. При силен 8-и дом - не играем ние, а играем на борсата чрез инвестицонен посредник. Печелим чрез някой друг. Това са много важни нюанси, ако искаме да сме точни в това, как точно и откъде можем да печелим.

За хазарт се гледа не само 5-ти... ;) А и 2-ри нашите пари и 8-ми парите на другите....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #58 -: Май 27, 2012, 08:03:29 pm »

За хазарт се гледа не само 5-ти... ;) А и 2-ри нашите пари и 8-ми парите на другите....
моето мнение е различно, както вече съм го написала по-горе. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #59 -: Май 27, 2012, 08:18:34 pm »

моето мнение е различно, както вече съм го написала по-горе.

Подкрепям Grace. :08:
За хазарт само 5-ти дом,Юпитер и Венера също може в аспект с него,евентуално Уран за да даде шанс.

В астрологията не е важна подкрепата... :blink:, а правилния прочит.... ;)
Аз мога да се обоснова..,но видно е излишно...,а и когато му дойде времето на който  му е речено да разбере...ще разбере.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците