За мен са важни подкрепата,прочита и разбирането.
Когато човек участва в дискусия и изказва мнение по темата ,го доказва( обосновава) с нужните факти и знания,които притежава .Иначе е безсмислено участието . 
Аз съм хазартна личност,защото имам натоварен 5-ти дом + Юпитер съвпад Уран .И винаги когато Юпитер е правил аспект с 5-ти дом съм печелила от хазарт. 
Но за "времето" си права...трябва да ти "дойде". 
5-ти дом е самата игра. С този дом е свързан хазарта. Но когато става дума за печалба...тогава се гледат материалните домове...,а те нямат нищо общо с огнения тригон 1-ви, 5-ти, 10-ти...
И за да ти стане ясно...,можеш когато искаш да провериш какви аспекти си имала към К2 ,К8 и към управителите на тези домове. Наред с това УРАН НЕ Е ШАНС И НЕ НОСИ ШАНС....
Планетата, която се свързва със шанса е Юпитер и Слънце....
Как мислиш , че може да се изрази празен 5-ти дом при игри на късмета? :rolleyes:
"Яснотата" не я познавам заради Нептун. 
Ами то ако го няма Слънцето ,ние по принцип нямаме никакъв шанс по рождение. :57:
А ,и има разлика между шанс ,късмет ,успех. :blink:
Разбира се , че има....разлика в думите
шанс ,късмет ,успех..Според тълковния речник това по-долу е значението на думата....
шансът, шанса, мн. шансове, (два) шанса, м.
1. Надежда, вероятност, възможност за успех. Ще пропуснете шанса си, ако не попълните фиш.
2. Щастие, късмет, сполука. Той рискува, защото има шанс.
Според синонимния речник:
(същ.) вероятност, изглед, надежда
(същ.) сполука, щастие, късмет, случай, удобен случай
(същ.) възможност
В този смисъл шансовете на Уран не винаги носят късмет....

Уран се свързва с рушенето..,той не гради!
Шанса по Юпитер е друго нещо...и се свързва с пари и печалби. Според античната астрология Юпитер е голямото добро. 5-ти дом е мунданен дом на Слънцето....
Така, че...изводите са за теб!