Здравей Гост

Натална карта...

• 45 Отговора
  • 8296 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Натална карта...
« Отговор #20 -: Юни 01, 2012, 07:12:15 pm »
Ми ссъвсем реално аз никога не съм сваляла мъж в живота си и не бих. Независимо колко много го харесвам. За мен жената избира - с поглед, с движение, с походка, с жест. Но дотам. И отминава. Оттам нататък, моят тип мъж е на ход. Ако не направи ход, значи не е за мен. Аз харесвам мъжкари, ловци.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #21 -: Юни 04, 2012, 06:10:11 pm »
За мен лично флиртът е стадий, в който вече активно участват и двамата. А сега говорех за момента, в който жената избира на кого да си спре погледа и показва, че е забелязала обекта. Дали ще има изобщо флирт или не, зависи от това дали мъжът ще гони или не (това в моя случай). Но астрологично ми се струва, че много зависи от какъв типаж е Венерата, защото може да го тръшне Марса от пръв поглед и изобщо да не се занимава с подробности.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #22 -: Юни 04, 2012, 08:10:23 pm »
Защо да се налага да се учи? Аз не искам да се уча. Изобщо. Венера в 8ми дом, в Дева, взаимна рецепция с Меркурий в 8ми във Везни, иначе е мажорно неаспектирана. Аз държа да ме свалят. Ако не ще, и аз не го ща.  ;D В аномалии не вярвам, когато става дума за лични избори. Всеки личен избор, който прави човека щастлив и не вреди на другите, е правилен. Независимо дали е общоприет или не. Аз съм "за" свободата. И не ми влиза в работата кой с кого и как си е легнал или как е стигнал дотам. Както и не допускам да си врат носа в моя креват. На моите партньори не съм им разглеждала Венерите, на последния е силна, тронова. И е ловец определено.

« Отговор #23 -: Юни 04, 2012, 11:49:04 pm »
Изключително малко жени умеят да провокират. При всяка възможност с огромен интерес съм наблюдавала общуване между мъже и жени в различни възрасти и ситуации. Психологията и анализа на околните са ми почти страст. Е, когато жените решат да провокират често се случва да го правят с банални реплики, или с такива, които ги карат някак да...простеят. А жестовете им са меко казано неделикатни и лишени от всякакъв финес и чувство за мярка. Изкуството се състои в беглия поглед за секунди. Нищо друго. Но не беглия празен поглед, а онзи, който има заряд. Има ток. Това или го носиш у себе си, или не. Този поглед създава у мъжа напрежение - "сега тя гледа ли ме, не ме ли гледа. ама дали изобщо ме погледна? защо го направи? защо ме гледа така". И започват да те изследват. В този момента трябва да бъдеш непринудена, а повечето жени точно тогава започват да маниерничат. Обикновено го правят нескопосано и вкарват една смешна, театрална интонация. Изобщо загадката, нюха към играта, към изтънчения лов у българската жена клонят около и под нулата. Особено при момичетата от моето поколение. Те не са, не могат и никога няма да бъдат дами.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Юни 04, 2012, 11:52:16 pm »
Мда, да си дама е много трудна работа
Аз лично никога няма да бъда
Добре е, че има мъже и за недамите  :blink:

« Отговор #25 -: Юни 04, 2012, 11:59:12 pm »
Ама то едни мъже остават за тях... :blink:
Критериите гарантират качество. Пък за да си позволиш да имаш критерии първо трябва да си покрил собствените си изисквания. Ако нямаш критерии, то това говори за самия теб.
Аз съпрузи лорд и перачка не съм виждала, но както се казва в стара английска поговорка: Таванът на едни е под за други.

Важното е да се радват хората  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Юни 05, 2012, 12:08:41 am »
Е-не така крайно
Има си просто обикновени хора, които се събират с други обикновени хора и всичко е ок

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #27 -: Юни 05, 2012, 12:12:57 am »
Според мен, една жена трябва да държи на себе си, няма нужда да е необикновена. Всъщност, защо "дама" да е равно на необикновена? Мисля, че това е проява на уважение към самите нас, жените. Как да са кавалери мъжете, ако ние не държим на себе си. Аз не виждам у младите момичета много себеуважение, а после се сърдят, че ги третират така и онака. Нищо необикновено няма в това да бъдем дами. Но по някакви непонятни за мен причини, от едно известно време се вманиачават по други тенденции и после се чудят къде отишли мъжете. Никъде не са ходили. Аз не познавам сред приятелите ми мъж, който да не се израдва на жена, която умее да е жена.

« Отговор #28 -: Юни 05, 2012, 12:17:01 am »
Папи, това с обикновените хора не е ли тъжно? Потиска ме представата за обикновен живот макар и уютен и добре устроен. Ако нещо може да ме накара да си прережа вените, това е еднообразното ежедневие. Предполагам това си е мое изкривяване - какво да се очаква от шемет с Уран на асцендента  ;D
Рония, напълно съм съгласна. В общи линии това имах предвид въпреки че повече се съсредоточих не върху умението на жената да бъде жена, а да бъде Жената. Отново като максималист подходих към въпроса.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #29 -: Юни 05, 2012, 12:27:33 am »
Тя ще е Жената за един, двама, петима, но през останалото време също не е лошо да умее да бъде жена. Аз държа и приятелите ми да са кавалери. Нищо, че не съм Жената. Освен това им се отразява благотворно на отношенията с Жената, като имат тренинг с приятелки. Да не се отпускат.  ;D Колегите - също. Не харесвам еманципацията в крайните й прояви и категорично не държа да си отварям сама вратата в офиса. Такива, ежедневни неща, но за мен са важни. И мисля за мъжете - също.

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Юни 05, 2012, 12:37:46 am »
Аз не държа на вратата-имам си ръце, но ако ми я държат-благодаря
Приятелите-те са ми приятели, няма нужда да са ми кавалери
Виж ако нося тежка чанта...

Хмм-за какво се сетих...
Преди години изхвърлях нещо много тежко и голямо
Един циганин ли беше, бродяга ли, ме видя, и дойде да ми помогне
Аз му благодарих и му предложих 5лв да пие едно кафе
Той така ме изгкеда, че ми стана супер неудобно, и каза нещо от сорта-исках да ви помогна, не ви искам парите
Та...толкова за дамите

« Отговор #31 -: Юни 05, 2012, 12:38:57 am »
Рония, под Жената имам предвид не единствената жена за някой мъж, а жената в съвършената й същност. Най-добрата. Иначе да - и за другото си права. Безполовото общуване е вредно.

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Юни 05, 2012, 12:32:40 pm »
Пешън, венера наистина ми е в козирог, слагала съм карта някъде из форума
Но...къде е контрола в поста ми

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #33 -: Юни 05, 2012, 12:54:32 pm »
Аз пък къде критикувам? Аз по принцип не съм съгласна с тази интерпретация на Девата, като цяло (имала съм дългогодишна връзка с мъж Дева). Аз казвам какъв мъж може да бъде интересен за мен, ако не е такъв, просто отминавам, не бих се ангажирала да го критикувам, какъв е смисълът да критикувам нещо/някой, който просто няма да е част от живота ми? Безсмислено е.

А по втората част на поста ти, не знам какво я задушава, но моята е осмодомна и ако реша, че някой ми е интересен, превключвам на скорпионска вълна. И тъй като съм Скорпионка по Слънце, не ми трябва много, един поглед или жест обикновено стига, за да поеме той накъдето трябва.  ;D

« Отговор #34 -: Юни 05, 2012, 12:57:44 pm »
Венера в Козирог е традиционалистка в любовта, особено ако е и в аспект със Сатурн. Нея традиционното разпределение на ролите в свалката я устройва напълно. Марс (мъжът) е мъжествен, силен, смел, но в никакъв случай досаден, властен или пък мазен, а Венера (жената) е нежна и малко свенлива (колкото да поддържа загадката в образа си).

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #35 -: Юни 05, 2012, 01:05:27 pm »
Toва също е много вярно, да. Аз съм с Асц Козирог и като цяло съм традиционалист. Сатурн в Лъв - искам партньора да е по-силният, галантен, малко старата школа.

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Юни 05, 2012, 01:14:52 pm »
Венера в Козирог е традиционалистка в любовта, особено ако е и в аспект със Сатурн. Нея традиционното разпределение на ролите в свалката я устройва напълно. Марс (мъжът) е мъжествен, силен, смел, но в никакъв случай досаден, властен или пък мазен, а Венера (жената) е нежна и малко свенлива (колкото да поддържа загадката в образа си).

Мерси, Мирабела  :blink: Много си права-както обикновено  :blink:
Наистина досадните мъже ме дразнят много, независимо как се изразява тази досадност-в настойчивост, бъбривост, самовлюбеност. А пък мазните...отврат
Иначе венера е в куинкос със сатурн-орбис 3*, квадрат плутон, секстил уран и съвпад луна в стрелец. Не мога да кажа, че съм от лесните в любовта и съжителството, но се намира кой да ме трае, а и смотан партньор за сега не съм имала  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #37 -: Юни 05, 2012, 05:09:16 pm »
Доказателства трябват за подобни твърдения. Вадиш кой какво е написал и си подкрепяш твърдението. Иначе е просто нещо, извадено от книжките.

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Юни 05, 2012, 05:48:19 pm »
Мда, пешън, и аз разпознавам моите си неща по-лесно в другите. Факт е, че във форума има хора с голяма интуиция, има и хора с много астрологични познания, има и с двете, а има и просто наблюдателни и паметливи

Та...ти като позна, по кой начин позна  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Юни 05, 2012, 06:13:47 pm »
имам Венера оцветена от Сатурн и ми е познато как се проявява ,а  ти го доказа с поста си. ;)

Как

Цитат
А според теб,защо разпознаваме  по-лесно много наши черти от характера ни в другите и при кои хора това проявление е по-силно-астрологично? :blink:
При всички, които освен себе си, наблюдават и другите
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 06:28:11 pm от Papy »