Здравей Гост

Дирекционни аспекти

• 107 Отговора
  • 27609 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Дирекционни аспекти
« -: Май 27, 2012, 03:59:33 pm »
Каква дирекция е актуална в картата Ви и с каква събитийност се проявява?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Дирекционни аспекти
« Отговор #1 -: Май 27, 2012, 04:19:51 pm »
Ще заминеш на околосветско пътешествие?

*

Grace

• 2257
« Отговор #2 -: Май 27, 2012, 04:22:06 pm »
Ще заминеш на околосветско пътешествие?

Ха - ха, ако знаеш как ми се иска, но ... надали ще е това  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 27, 2012, 04:30:31 pm »
дирекционен Юпитер съвпад Асц. - точен и актуален в момента.
познай как ще се прояви  :P

Леко с килцата и Его-то... ;D ;) А ..,може и да донесе нови партньорства...с Юпитерянци. Сключване на граждански брак...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Май 27, 2012, 04:34:22 pm »
ще ви държа в течение  ;D  в името на астрологията  :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Май 27, 2012, 04:46:33 pm »
Нямам аспекти, като се има предвид тясната орбиса. Дирекционната луна е сменила знак миналия октомври - на 0 градуса и нещо си в Овен е.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #6 -: Май 27, 2012, 05:15:21 pm »
Аз така и не открих дирекции в Астрото, поне не са под това име, и си карам само с прогресии.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Май 27, 2012, 05:21:05 pm »
Аз така и не открих дирекции в Астрото, поне не са под това име, и си карам само с прогресии.  :-[

Няма да ги намериш самостоятелно. не са толкова добър прогностичен метод. ползват се в съчетание с други методи, демек може и без тях. Търси ги заедно с транзити и прогресии в комбинирана карта под названието "солар арк" - дирекция на слънчевата дъга, но това е само един вид дирекционна карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #8 -: Май 27, 2012, 05:22:57 pm »
Благодаря ти, тази солар арк съм я гледала глуповато няколко пъти, ще ида сега да я разгледам пак.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Май 27, 2012, 06:16:51 pm »

Няма да ги намериш самостоятелно. не са толкова добър прогностичен метод. ползват се в съчетание с други методи, демек може и без тях. Търси ги заедно с транзити и прогресии в комбинирана карта под названието "солар арк" - дирекция на слънчевата дъга, но това е само един вид дирекционна карта.

Напротив! Основен прогностичен метод са... :blink: Много често транзитите създават предпоставка за събитийност...,но дирекцийте не са активирани. Тогава на дневен ред идва въпроса...защо няма събития по този транзит? Ами отговора е именно в дирекцийте...

*

Grace

• 2257
« Отговор #10 -: Май 27, 2012, 06:20:24 pm »
бих добавила - според Ноел Тил, най-надежния прогностичен метод. съгласявам се с него.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 27, 2012, 06:20:55 pm »
V solar arc predstoia6tite direkcii sa :MC sekstil Luna, MC sekstil Slance ,AC savpad Pluton, no diagramata mi e mnogo neiasna.

От изброеното това е най-важния и значим аспект... :blink:
Какво управлява и къде се намира Плутон в натала?

*

Grace

• 2257
« Отговор #12 -: Май 27, 2012, 06:28:21 pm »
при дирекции се гледат само твърди аспекти.

*

Grace

• 2257
« Отговор #13 -: Май 27, 2012, 06:50:33 pm »
благодаря  :wub:
ще ти дам обратна връзка.  :blink:

« Отговор #14 -: Май 27, 2012, 06:53:18 pm »
Има ли друга опция за гледане на дирекции в астрокома? При тях се обръща внимание на бързите или на бавните планети? Само твърдите аспекти към наталните планети ли са от значение? Изобщо - какъв е принципът на тълкуване на дирекциите. Никога не съм ги разглеждала и ще съм благодарна, ако някой простичко обясни стъпка по стъпка как се гледат. Отивам в астро.ком, избирам еди какво си и после...?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Май 27, 2012, 06:57:18 pm »
Солар арк дирекшън е най-надежният прогностичен метод сред дирекционните методи, нищо повече от това.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Май 27, 2012, 07:11:51 pm »
Има ли друга опция за гледане на дирекции в астрокома? При тях се обръща внимание на бързите или на бавните планети? Само твърдите аспекти към наталните планети ли са от значение? Изобщо - какъв е принципът на тълкуване на дирекциите. Никога не съм ги разглеждала и ще съм благодарна, ако някой простичко обясни стъпка по стъпка как се гледат. Отивам в астро.ком, избирам еди какво си и после...?

И на бързи и на бавни планети се обръща внимание. Няма да намериш "принцип" на тълкуване на дирекциите. Казва се, че те действали а външно ниво, а прогресиите на вътрешно, но за мен прогресиите си предизвикват външни събития.

« Отговор #17 -: Май 27, 2012, 07:19:12 pm »
Какво трябва да значи дирекционна Луна в квадрат с Меркурий и в опозиция с натален Плутон?
Мерси MayFlower, това избрах в астрокома и точно се чудех защо има толкова малко аспекти. Пробвах да си кача астрологична програма, но не намерих подходяща версия и повече не съм опитвала.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Май 27, 2012, 07:28:32 pm »
The_One, на мен дирекционната луна постоянно ми се движи точна опозиция на прогресивната. Така и никой не можа да ми каже каква е разликата. В крайна сметка прогресивната съм я изучила добре и нея си следя-действа си като по часовник и си ми дава събития на външно ниво. Просто избираш единия от двата метода.

*

Grace

• 2257
« Отговор #19 -: Май 27, 2012, 08:00:48 pm »
The One, имам въпрос към теб. 2007 г ли беше годината, когато стъпи на крака в професионален план и започна да изкарваш самостоятелно пари? един вид, утвърждаване.