Здравей Гост

Лунно затъмнение 4 юни 2012-та

• 40 Отговора
  • 7814 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Лунно затъмнение 4 юни 2012-та
« -: Май 27, 2012, 06:01:01 pm »
След слънчевото идва ред на Лунното. По принцип неговата изява е по-скоро на вътрешно ниво...Но съм забелязала, че има и събитийност...И тъй като ми е трудно в момента качването на карти...ще помоля някой да качи карта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Лунно затъмнение 4 юни 2012-та
« Отговор #1 -: Май 27, 2012, 06:10:47 pm »
При мен се случва по остта 4-10домове,тригон Юпитер(У5).
Поствам и картата на затъмнението. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 27, 2012, 06:18:48 pm »
В моята карта пълнолунието е в/у Слънцето...Засегнати са кардиналните оси...Абе както винаги в последните няколко години....Интересно е , че Юпитер е в/у ДСЦ.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3 -: Май 27, 2012, 09:35:10 pm »
на мен ми се пада по оста 5-11 дом като Луната прави съвпад с Уран, секстил с Юпитер, а Слънцето съответно тригон........надявам се творчески период да ме налегне, да има любов, красота, вълнение.....а пък на вътрешно ниво ако е само пак ще съм много доволна....

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4 -: Май 27, 2012, 09:36:50 pm »
Леле, и това затъмнение е върху/опозе прогресивното ми новолуние, демек върху/опозе наталния ми Нептун.  :o И стана ясно, че и върху дирекционното Слънце и Уран. Мноог съм глупава, щом не мога да схвана смисъла на толкова аспекти към Нептуна, много.  :-[

От 11ти към 5ти е. Тригон на натален Юпитер в 3ти, квадрат на натална Венера в 8ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 27, 2012, 09:59:52 pm »
Леле, и това затъмнение е върху/опозе прогресивното ми новолуние, демек върху/опозе наталния ми Нептун.  :o И стана ясно, че и върху дирекционното Слънце и Уран. Мноог съм глупава, щом не мога да схвана смисъла на толкова аспекти към Нептуна, много.  :-[

От 11ти към 5ти е. Тригон на натален Юпитер в 3ти, квадрат на натална Венера в 8ми.

Точно това ще бъде тригера на ПР.Новолуние.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #6 -: Май 27, 2012, 10:19:52 pm »
Дано!  :-[

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7 -: Май 27, 2012, 10:26:07 pm »
сега като погледнах Лунното затъмнение ще ми е и върху дирекционните възли...... :thinking:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Май 27, 2012, 10:32:04 pm »

Рония, Нептун управлява твоя втори дом. Как си материално? Може да откриеш нов начин за доходи, чрез нептунова професия или допълнителен начин за печелене на пари през свободното си време (11дом)...не ме слушай, фантазирам си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #9 -: Май 27, 2012, 10:34:48 pm »
Зле съм. И с Уран през 2ри от не знам кога вече, никак не съм стабилна финансово... И аз го мислих това заради Нептун У2 и пробвам всякакви варианти, някои откровено щури.  :-[ Ако взема да стана публикувана и успешна писателка, ей това ще е една наистина сбъдната мечта! По Нептун и по 11ти дом!  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Май 27, 2012, 11:02:31 pm »
Зле съм. И с Уран през 2ри от не знам кога вече, никак не съм стабилна финансово... И аз го мислих това заради Нептун У2 и пробвам всякакви варианти, някои откровено щури.  :-[ Ако взема да стана публикувана и успешна писателка, ей това ще е една наистина сбъдната мечта! По Нептун и по 11ти дом!  :-[

Уран във втори иска да ти каже нещо, замисляла ли си се? Защо не помислиш как да използваш предимствата на интернет и на електронните технологии, да поговориш с някой специалист, който разбира от тези неща. Една от потребителките на форума - eagle, спомена, че откакто е открила електронната книга, се чудела защо се мъчели по-рано с мъжа си. Аз не разбирам от този вид електронна търговия, само знам, че може да използваш енергията на Уран. А и на Нептун, който ще си дойде на трон, понеже следва Уран.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #11 -: Май 27, 2012, 11:27:11 pm »
При мен ще е в 9-ти дом.

А по принцип удачно ли е да се пътува ден след Лунно затъмнение :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Май 27, 2012, 11:30:11 pm »
При мен ще е в 9-ти дом.

Късите пътувания са по  луната...и меркурий...
Ако имаш хубави аспекти към к3 и к9...няма проблем.

« Отговор #13 -: Май 27, 2012, 11:36:51 pm »
ок, ще погледна; благодаря ти :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #14 -: Май 28, 2012, 08:06:17 am »
Stella, и там действам, да. С интернет имам предвид.

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Май 28, 2012, 09:55:10 am »
При мен ще е в 9-ти дом.

Категорично не е добре да се пътува при пълнолуние. повечето, които идват при нас в РЗИ за разрешение за пренасяне на тленни останки, са катастрофирали или удавени по пълнолуние, ден преди и ли след това. В акта за смърт е отбелязана датата, проверявала съм.

*

Grace

• 2257
« Отговор #16 -: Май 28, 2012, 10:00:16 am »
Стела, много апокалиптично.  :blink:
по друго време не издавате ли такъв документ? има ли по пълнолуние отчетлива тенденция за повече катастрофи?

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Май 28, 2012, 10:20:53 am »
Стела, много апокалиптично.  :blink:
по друго време не издавате ли такъв документ? има ли по пълнолуние отчетлива тенденция за повече катастрофи?

Има отчетлива тенденция при катастрофите и удавянията. Стават повече катастрофи по пълнолуние.
Що да не издаваме "по друго време"? - по всяко време издаваме за инфаркти, инсулти, естествени смърти, починали след тежко боледуване от диагнозите си и т.н.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 28, 2012, 10:51:29 am »
При мен ще е в 9-ти дом.

Категорично не е добре да се пътува при пълнолуние. повечето, които идват при нас в РЗИ за разрешение за пренасяне на тленни останки, са катастрофирали или удавени по пълнолуние, ден преди и ли след това. В акта за смърт е отбелязана датата, проверявала съм.

:rolf:..Милиони хора пътуват....Що за изказване?! :-\ :rolleyes:
Ти как ходиш на работа в дните в които има пълнолуние? ;D ;D
Стига с тези сублимации...Или просто трябва да ме апострофираш.... ;D Смешно е...и Уран наскоро ти направи забележка...Недей така, тук влизат и четат доста хора.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Май 28, 2012, 10:53:38 am »
Я си овладей нервите.  Ходя предпазливо, как да ходя. Дори ми се е налагало да пътувам в окръга. В никакъв случай не бива да се предприема дълго пътуване и трябва да се внимава. Разбира се, че споделям проверени факти, иначе няма да го напиша. Големи хора сме, не сме деца.

ПП. научи значението на думата "сублимация"