Здравей Гост

Лунно затъмнение 4 юни 2012-та

• 40 Отговора
  • 7822 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Лунно затъмнение 4 юни 2012-та
« Отговор #20 -: Май 28, 2012, 11:07:01 am »
Я си овладей нервите. Ходя предпазливо, как да ходя. Дори ми се е налагало да пътувам в окръга. В никакъв случай не бива да се предприема дълго пътуване и трябва да се внимава. Разбира се, че споделям проверени факти, иначе няма да го напиша. Големи хора сме, не сме деца.

ПП. научи значението на думата "сублимация"

Аз или ти? ;D :rolleyes:
Нерви не съм показала...щото нямам. При теб обаче са ....видими.
Проекциите които правиш ме наведоха на мисълта...за сублимация. А и в последно време показваш точно това.  ;D

Просто спри да правиш проекции и да внушаваш ужаси на хората! :blink:

П.П. И още нещо се сетих и ще си позволя да те попитам.... :blink:
Видно от страниците на форума...,ти казваш , че се занимаваш с екология...Да не би случайно на мъртавците да им издавате екологични сертификати? ;D
« Последна редакция: Май 28, 2012, 11:51:24 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #21 -: Май 28, 2012, 01:35:46 pm »
Лунното затъмнение при мен се пада на по- малко от градус разстояние от ретрогр Уран, на 6 градуса след ретрогр Юпитер и на два градуса след транз Северен възел в 4 дом/ Стрелец...

Представа нямам дали тези аспекти показват нещо. При слънчевото нищо не се случи- освен, че вечерта закъснях за всички срещи и бях много раздразнителна....но нали пък казават, че се наблюдават събития месеци след затъмнението...?

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Юни 03, 2012, 11:56:45 pm »
При мен ще е в 9-ти дом.

А по принцип удачно ли е да се пътува ден след Лунно затъмнение :rolleyes:

И аз това се чудех преди няколко седмици, само че заради Слънчевото затъмнение! Точно на 20-ти май пропътувах три часа с кола и след това имах деветчасов полет! По време на затъмнението съм била някъде из облаците...и то буквално ;D Всичко мина ок, даже лошо не ми стана както обикновено се случва! Но все пак тук става въпрос за Лунно затъмнение, различно е предполагам.

Да за пълнолуние, което е опозиция на светилата, а когато е близо до единия от възлите е лунно затъмнение. новолунието и пълнолунието действат по различен начин на човешката психика и реакции.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Юни 04, 2012, 12:29:03 am »
ЛЕТЕТЕ МОМИЧЕТА...ВАЖНО Е ДА ЛЕТИТЕ...ДАЛИ СЪС САМОЛЕТ ИЛИ В МЕЧТИТЕ СИ... :blink:НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!  ПРОСТО ЛЕТЕТЕ!  :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #24 -: Юни 04, 2012, 01:22:01 am »
Хм, аз имам рожден ден на 4 юни и при това затъмнение луната си застава пак върху себе си в трети дом, а и слънцето и то... Някой наблюдавал ли е лунното затъмнение спрямо картата на слънчевата революция, да обръщам ли внимание на това?
The only distance is that which we create!

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Юни 04, 2012, 02:04:47 am »
Хм, аз имам рожден ден на 4 юни и при това затъмнение луната си застава пак върху себе си в трети дом, а и слънцето и то... Някой наблюдавал ли е лунното затъмнение спрямо картата на слънчевата революция, да обръщам ли внимание на това?

Задължително! Това ще бъде преломна година в живота ти..за добро или за зло...Вярвам в първото! :blink:
И ЧРД! Да си жива и здрава...и дай боже повече светлина...по пътя ти! :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Юни 04, 2012, 07:59:57 am »
Цяла нощ не спах, заспала съм на сутринта, най-много за 2 часа. Затъмнението ми се падна по оста 6-12, близо до хоризонталните оси - асц/десц. Много зле го чувствам това затъмнение-отключва венерини въпроси в сферите на домовете, които Венера управлява. При мене това са въпросите, свързани с 5-ти и 10-ти дом. Едни, ретроспекции, едни чудеса, изживяване наново на минали събития. Ретро Венерата е засегната при това затъмнение - съвпад със Слънце и това потенцира нейното въздействие. Нямам нищо против да се връщам към минали събития и да ги преразглеждам отново, обаче ми пречи на работата - Венерката навлиза от 7-ми в 6-ти дом. Не можах да си почина изобщо събота и неделя, като изцедена съм.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #27 -: Юни 04, 2012, 08:38:53 am »
При мен активира оста 3-9 по натал, а по солар оста 2-8 - министерството на външните работи спуснаха безумни изисквания, свързани с харченето на много излишни пари и за да остана под слънцето на преводаческите агенции се иска да назнача двама филолози на трудов договор и какво ли още не  ;D Не съм спала цяла нощ, обмисляйки какво да правя, ако останат изискванията. Иначе искам да съм преводач със свой печат и да няма агенция посредник - така е в ЕС, не и у нас  ;D Мисля да сменям гражданството заради това, за да се сдобия с печатче и да действам, обаче едната държава не допуска двойно гражданство, мисля и да се явявам на изпит в чужбина - и това, ако не е активирана ос  :57:
The only distance is that which we create!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #28 -: Юни 04, 2012, 09:16:23 am »
МИ на мен нали ми е върху прогресивното новолуние (съвпад с Нептун, опозе Нептун в 11ти), снощи ми беше хубава вечер, успешна и имаше доза Нептунов блясък (прожектори, ала бала), но се надявам да се прояви и по-сериозно, 5 към 11ти е, Венера среща Слънцето също в 5ти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Юни 04, 2012, 10:06:30 am »
При мен активира оста 3-9 по натал, а по солар оста 2-8 - министерството на външните работи спуснаха безумни изисквания, свързани с харченето на много излишни пари и за да остана под слънцето на преводаческите агенции се иска да назнача двама филолози на трудов договор и какво ли още не  ;D Не съм спала цяла нощ, обмисляйки какво да правя, ако останат изискванията. Иначе искам да съм преводач със свой печат и да няма агенция посредник - така е в ЕС, не и у нас  ;D Мисля да сменям гражданството заради това, за да се сдобия с печатче и да действам, обаче едната държава не допуска двойно гражданство, мисля и да се явявам на изпит в чужбина - и това, ако не е активирана ос  :57:

направо си е като по учебник  ;D
Успех, Орле!  :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #30 -: Юни 05, 2012, 12:36:08 am »
Не знам за вас, но мен сън не ме лови днес изобщо.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Юни 05, 2012, 12:38:49 am »
И мен, ама аз изядох половин шоколад преди малко  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Юни 05, 2012, 06:52:12 pm »
БРАТ МИ ГО УХАПА КУЧЕ - ПИТБУЛ.
току-що се прибирам от болницата.  :o Той е зодия Стрелец
Не само на самия ден, но и на следващия ден трябва да се пазите, ако пълнолунието ви засяга светилата, особено ако е затъмнение. Продължавам да предупреждавам хората да се пазят.
Лунното затъмнение от 4.06. беше в точен съвпад с рожденото му Слънце.  :-\
За съжаление не зная часа на раждане, за да видя домовете, но това си е инцидент.  :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Юни 05, 2012, 10:07:24 pm »
БРАТ МИ ГО УХАПА КУЧЕ - ПИТБУЛ.
току-що се прибирам от болницата.  :o Той е зодия Стрелец
Не само на самия ден, но и на следващия ден трябва да се пазите, ако пълнолунието ви засяга светилата, особено ако е затъмнение. Продължавам да предупреждавам хората да се пазят.
Лунното затъмнение от 4.06. беше в точен съвпад с рожденото му Слънце.  :-\
За съжаление не зная часа на раждане, за да видя домовете, но това си е инцидент.  :(
И мъжа ми е по същия начин.Без, да не дава Господ,да му се е случило нещо.
Лунното на 4ти в точен съвпад слънце.
Само това,че от земетресенията е много травмиран и не може да спи :-\

« Отговор #34 -: Юни 14, 2012, 11:19:28 am »
Цитат
При мен се случва по остта 4-10домове,тригон Юпитер(У5).

От другата седмица детенцето ми ще започне да посещава детска градина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Ноември 28, 2012, 06:10:20 pm »
Как сте днес? От около 20 мин. сме полузатъмнени лунно, та как го усетихте по оста Близнаци-Стрелец? http://www.timeanddate.com/eclipse/lunar-eclipse-november-2012.html

Днес на главата ми се изсипа един тон меркуриева информация, след дълго затишие. Нали и Меркурий тръгна директно, обикновено около и непосредствено след стационарните му фази става по-напрегнато.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #36 -: Ноември 28, 2012, 08:33:31 pm »
Зле, зле, много зле...
Тръгнах по важни задачи - пълен провал, никаква не я свърших. Трябваше ми един документ от GP-то, първо го бяха викнали в касата, после на връщане катастрофирал. На него нищо му няма, ама изкривили ламарините и чакали КАТ и замина работния му ден. После трябваше да си взема друг документ, взех го, ама без печат, администраторката с печата била до 4 :(. Та утре пак по същите задачи. Освен затъмнението, още ме тресе и ретро Меркурият.
Отделно ме дразнят всякакви двуноги простаци и за малко да убия един от тях. Подтиснато и криво ми е. Това затъмнение ми се отразява крайно трагично по оста 5/9.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Ноември 28, 2012, 10:40:18 pm »
Ако се прибави втория случай от днес,свързано със случая описан в темата за слънчевото,вечерта бе по-спокойна.
Даже прекалено.

И както казва Арктур "успешен отскок  в по-висока сфера на осъзнаване, където противоположните сили се обединяват, за да създадат живот, да родят ново трето състояние на нещата."- при мен се случи по-скоро това.

Видях се с моят близък човек,с когото не сме излизали отдавна.Вечеряхме и най-вече говорихме относно скандала ,който ми се случи в работата.Сега след като са улегнали страстите,защото той направи така,че да ги охлади,аз вече не изпитвам това силно привличане към него.Даже мисля,че вече не съм и влюбена.Просто това което изпитвам е силно уважение,респект,сродна душа,човек на когото мога да разчитам,психотерапевт....и мн.др. ;D
Силната влюбеност ,която изпитвах към него се изпари,но останаха тези прекрасни чувства.
Друг е въпроса дали му харесва това или не ;D Това вече няма значение.
Та днешното лунно ми се случва в 11ти опозиция нептун в 5ти.
А това на 4ти 2012 ми се случи в 5ти.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #38 -: Ноември 29, 2012, 06:27:31 am »

печалбата е участие в тв играта,  жребият като ме изтегли ще ме гледате по телевизията как печеля големите пари  ;D ;D

Честито! Да кажеш кога да те гледаме! И да спечелиш големите милиони!

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Ноември 29, 2012, 11:07:39 am »
"Ще е печеливш ли билетът ми?" картата
печалбата е участие в тв играта,  жребият като ме изтегли ще ме гледате по телевизията как печеля големите пари  ;D ;D

Пети дом се управлява от заточена Венера. Луната няма достойнства в Скорпион, нито Венера в Близнаци. По-скоро отговор според хорара "няма да е печеливш билета".