Здравей Гост

Транзит на Плутон към натална Луна

• 66 Отговора
  • 15281 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Преживяното и споделеното...ме вълнува... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Транзит на Плутон към натална Луна
« Отговор #1 -: Май 28, 2012, 07:23:43 am »
Поздравления за темата,Марая. :blink: Ще я следя с интерес,защото при мен предстои тр.Плутон секстил Луна.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2 -: Май 28, 2012, 09:01:35 am »
при всякакви транзити на Плутон към Луна, започнете с посещение при гинеколог за профилактичен преглед

« Отговор #3 -: Май 28, 2012, 09:20:59 am »
при всякакви транзити на Плутон към Луна, започнете с посещение при гинеколог за профилактичен преглед

:o :o :o О,не!Пак ли?
Грейс,според теб как ще се отрази тр.Плутон(У4-3нат.)-транзита е в 5дом,секстил Луна(У12-3нат.)?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Май 28, 2012, 09:41:41 am »

Грейс,според теб как ще се отрази тр.Плутон(У4-3нат.)-транзита е в 5дом,секстил Луна(У12-3нат.)?

Абсолютно вярно. Аз - бременност и раждане при квадрат на Плутон с Луна (луната управлява 8 дом) и се намира във втори.
Дъщеря ми - диагностика и лечение на ерозио на шийката на матката при съвпад на Плутон с натална Луна (луната управлява асцендента и се намира в 6/7 дом)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Май 28, 2012, 09:47:21 am »

трудно е без да се види картата ти, така че това, което казвам е относително - преместване, промяна свързана с дом/семейство,  майчинство - доста вероятно  :blink: защо не и нова връзка/любов - ако има и др.показатели, все пак транзита е в 5-и. 

« Отговор #6 -: Май 28, 2012, 09:49:10 am »

трудно е без да се види картата ти, така че това, което казвам е относително - преместване, промяна свързана с дом/семейство,  майчинство - доста вероятно  :blink: защо не и нова връзка/любов - ако има и др.показатели, все пак транзита е в 5-и.

Благодаря ти,Грейс! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 28, 2012, 11:00:48 am »
Поздравления за темата,Марая. :blink: Ще я следя с интерес,защото при мен предстои тр.Плутон секстил Луна.

Кога очакваш този аспект? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8 -: Май 28, 2012, 11:38:44 am »

Когато Плутон достигне 6гр. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Май 28, 2012, 11:43:06 am »

Плутон и сега би трябвало да действа.Обикновено дава събития 5* преди точния аспект...

« Отговор #10 -: Май 28, 2012, 12:41:13 pm »

Плутон и сега би трябвало да действа.Обикновено дава събития 5* преди точния аспект...

Като се замисля,този транзитен аспект е засегнал емоционалният ми свят.(за сега)Коренна промяна в отношението и държанието към околните.Станала съм по-нервна,по-нетърпелива и "открита" във всяко едно отношение. ;D Плутон изчиства предишните плахост и съобразителност.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #11 -: Май 28, 2012, 12:55:48 pm »
При Плутон в съвпад с луна се отдалечих от майка си - в емоционално отношение. Точно тогава тя реши, че иска да препишат жилището на брат ми, понеже моето висше струвало колкото един апартамент, а и аз съм била оправна и ще си купя. Плутон управлява трети дом, а луната ми е в съвпад с нептун пак в трети дом. Луната и Плутон са в секстил по натал, но преживяването ми не беше положително, освен, че осъзнах, че съм "чуждото" дете и че съм "оправна".

В момента дъщеря ми има транзитен Плутон в съвпад с натална луна в седми дом - все ми се иска това събитие да ознаменува едното просто идване на цикъла й за първи път и това да е, но едва ли  :blink: Ще споделя  :blink:

The only distance is that which we create!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #12 -: Май 28, 2012, 01:01:44 pm »
Ми квадрат съм преживяла, 1-2 клас, нямам някакви особени спомени, освен че аз трудно се вписах в училище като цяло. Квадратът е от 9ти към 7ми. По време на тригона от 10ти към 7ми съм завършила училище, после влязох да следвам... Нищо съществено.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #13 -: Май 28, 2012, 04:29:47 pm »
Луна е У5 от 10 дом. От доста време отгоре й е застанал тр. плутон.
Плутон идва от 8ми дом/ Скорпион.

Някакви трансформации по отношение на схващанията ми за любовта... От както съм започнала да усещам действието на съвпада започнах да мисля, че без хубав секс и най- хубавата любов с най- голямата роматика да е- няма смисъл.  ;D ;D ;D

В това време започнах да се интересувам и от астрология- при много хора съм чувала се получава.  :rolleyes:
(при мен плутон управлява 9ти дом, макар, че стои в 8)

« Последна редакция: Май 28, 2012, 09:38:09 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #14 -: Май 28, 2012, 06:19:11 pm »
Натална Луна на 14 в скорпион .Плутон ще задейства секстил или като се има впредвид ,че действа 5 градуса преди точния аспект ще очакваме събития..
Луна-У11-намира се в 3 дом
Плутон -У3-намира се в 1 дом
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #15 -: Май 28, 2012, 09:24:27 pm »
Транзитен Плутон (упр. 2 и се намира в 1 дом) квадрат натална Луна (упр.10 и се намира в 1 дом). По натал двете планети са в широк съвпад.
Труден период е за мен, осъзнах, че това което работя не е моето призвание, да не говорим за здравословните проблеми. В такъв капан не съм се чувствала никога, но при мен действат и други тежки транзити - уран опозиция нат.луна, нептун квадарт венера и не мога да определя от къде точно ми идват ударите. :(

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #16 -: Май 29, 2012, 09:36:24 am »
Транзитен Плутон в 5 дом (упр. 4 и се намира в 3 дом) тригон натална Луна (упр.11 и се намира в 2 дом).....този 5 дом......

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #17 -: Май 29, 2012, 02:27:33 pm »
Транзитен Плутон в 5 дом (упр. 4 и се намира в 3 дом) тригон натална Луна (упр.11 и се намира в 2 дом).....този 5 дом......

Според мен няма пряко значение, че транзита е в 5ти дом. Според мен транзита ще се отрази на 11 дом по причини свързани с 3,4 (общуване, близки, дом, семейство, кратки пътища образование и т.н) може и да е свързано с някакви имоти или пари след като луната е във втори дом...връзката с 5 дом може да е печалба, която пада отгоре и води до промяна в социалната сфера..

Нали така е по логиката на транзитните решетки?

За сатурн съм убедена, че действа директно на дома през който преминава, за другите тежки планети не знам..но събития мисля, че се търсят по транзитни решетки...и по ДИРЕКЦИИ (повтарят ми го много това ;D)

Простете ме ако не съм права в разсъжденията си.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #18 -: Май 29, 2012, 04:49:33 pm »
Натална Луна на 14 в скорпион .Плутон ще задейства секстил или като се има впредвид ,че действа 5 градуса преди точния аспект ще очакваме събития..
Луна-У11-намира се в 3 дом
Плутон -У3-намира се в 1 дом
Много ми е интересно  при мен е  така, а транзита го очаквам през следващите 2 години и по-малко да започне да действа -в смисъл транзита през 5 дом 
« Последна редакция: Януари 23, 2013, 07:05:32 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #19 -: Май 29, 2012, 05:40:18 pm »

Транзитът на Плутон през 5-ти дом ще те накара да "живееш" по Скорпионски-ще се влюбваш по скорпионски ,ще привличаш скорпионови типове,ще се забавляваш по скорпионски и въобще всичко свързано с 5 -ти дом ,ще е оцветено от страстта,интезитета,манията,обсебването ,манипулацията,силата ,властта на Плутон. ;)
Иначе транзитът като цяло ще засегна ,освен домовете ,които си споменала в това число 8-ми дом и планети в аспект с Луната.Разрешаване на проблеми по делата в 3-ти дом -там е резултатът.

А ти може сега да споделиш как се чувстваш емоционално и как реагираш при този транзит. ;)

Интересно, при мен Плутон също транзитира през 5 дом и е реторграден. Не виждам да прави аспекти с нат Луна (тя е в 6-ти). В 5-ти ми е само нат. Нептун на 10-на град от транзитния реторгр Плутон. Действително се чувствам обсебена, задълбавам се, трудно ми е да оставя отношения в миналото...Чувствам се подтинсата, днес особено...Липсват ми стари неща, често се сещам за хора, с които не поддържам връзка (от скоро е така...) Не знам обаче кога Плутон е влязъл в 5-ти дом...вманиачавам се...и всичко това съчетано със Сатурнов възврат....