Здравей Гост

Транзит на Плутон към натална Луна

• 66 Отговора
  • 15252 Прегледи
Re: Транзит на Плутон към натална Луна
« Отговор #40 -: Септември 06, 2012, 11:17:43 am »
Когато Плутон навлезе в 5дом, направи секстил на Луната ми, в 7дом - забременях и родих. Плутон е У4.

« Отговор #41 -: Януари 13, 2013, 11:56:30 am »
Предстои ми тригон на тр. Плутон с нат. Луна в 11гр. в Дева, а след това и с Асцендента в 13гр и Венера в 13гр. пак в Дева
Имам огромна нужда от промяна на всякакво ниво - в светогледа, в мислите, в начина на общуване, във външния вид... във всичко.. Възнамерявам да си поставя брекети на зъбите, замислям се дори за съвсем лека хирургична намеса, как смятате.. мислите ли, че по принцип тригона на тр. Плутон към изброените ще доведе този ми замисъл до положителна и адекватна промяна? Да вметна само, че в момента и тр. Сатурн е в съвпад с нат. Плутон (12гр Скорп), и тр. Плутон излиза от съвпад с нат. Сатурн (8гр. козирог)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Ноември 12, 2013, 01:31:28 pm »
при всякакви транзити на Плутон към Луна, започнете с посещение при гинеколог за профилактичен преглед

:o :o :o О,не!Пак ли?
Грейс,според теб как ще се отрази тр.Плутон(У4-3нат.)-транзита е в 5дом,секстил Луна(У12-3нат.)?

трудно е без да се види картата ти, така че това, което казвам е относително - преместване, промяна свързана с дом/семейство,  майчинство - доста вероятно  :blink: защо не и нова връзка/любов - ако има и др.показатели, все пак транзита е в 5-и.

Благодаря ти,Грейс! :wub:

Нещо за споделяне по темата.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #43 -: Ноември 12, 2013, 02:04:46 pm »
Аз имам опозиция на Плутон към наталната Луна и имам от няколко години по-изострени отношения с майка ми, но от това по-скоро страда тя.

« Отговор #44 -: Ноември 12, 2013, 02:21:22 pm »
Аз имам опозиция на Плутон към наталната Луна и имам от няколко години по-изострени отношения с майка ми, но от това по-скоро страда тя.
И аз ще имам след няколко години такъв транзит-Плутон опозиция натална Луна  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #45 -: Ноември 12, 2013, 03:28:46 pm »
Преживяла съм квадрат към натална Луна.Нищо,ама нищо страшно и негативно не ме е споходило на никакво ниво.Без болести,депресии стрес,,смърт и др.астроклишета.По-скоро положителен период,а при точния квадрат съм започнала най-продължителната си връзка.Добре,че тогава не съм разбирала от астро,щото луната ми е У8,а Плутон и У12 и предварително да се наплаша.

« Отговор #46 -: Ноември 12, 2013, 04:32:57 pm »
Аз имам натална опозиция Плутон (12-ти)-Луна (6-ти). Непрекъснато се сблъсквам със смърт на животни, което дълбоко ме измъчва, съпреживявам го силно психически и изпитвам чувство на остра вина, че нищо не съм направила. Нямам проблеми с родител (майка), напротив, имам силна връзка с нея, понякога дори съм емоционално зависима, не мога да си представя живота си без нея. Има и тенденция винаги да бъда доминантна фигура в семейството и да налагам своето, но за това има и други показатели.

Пролетта на 2014 Плутон ще направи едновременно квадрат към натална Луна и тригон към натално Слънце. Едната ми котка е с напреднал стадий на рак, може би ще я загубя при квадрата :'(
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #47 -: Ноември 12, 2013, 05:06:00 pm »
Преживяля съм тригон на транзитен Плутон с натална Луна - натална Луна в Телец в 6-и дом, Плутон се движеше през 2-и още е там. Генерален ремонт на дома, но тогава и Юпитер участваше в конфигурацията - съвпад с натална Луна. Подобрих отношенията с майка си - преди това все не беше доволна от мен, сега отношенията ни са различни. Промяната първо започна на вътрешно ниво - промених си отношението към майка ми, към дъщеря ми и съответно  и те към мен - положителна промяна. Мислех си, че е това, но когато аспектът стана разходящ, но все още действащ, започнах ремонта у нас - стара стена не остана,  всичко построих отново и обзаведох. И да, имах проблеми с цикъла - като дойдеше, забравяше да спре, искаха да ми правят кюртаж, но отказах и с най-елементарни лекарства се оправих, вече повече от година съм ОК! Но е много трансформиращ период, после не си същият човек, при мен беше за добро! Но задължително се гледат и другите транзити и натала!
« Последна редакция: Ноември 13, 2013, 05:15:39 pm от Asya »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #48 -: Ноември 12, 2013, 06:32:59 pm »
Хубава история! Замислих се, че никога няма да преживея тригон на плутон с луната ми...сигурно няма нищо случайно в това, че само определени знаци преживяват дадени аспекти на транзитен плутон превид бавният му цикъл.

« Отговор #49 -: Ноември 13, 2013, 08:11:57 am »
Хм тази тема определен е интересна! На мен в момента транзитен плутон ми прави съвпад с натална луна в 6ти дом, какво ли да очаквам не знам, някой ако може да даде впечатления ще съм благодарен.
Луната ми прави квинконс със Слънце в 1ви, квадрат с натален Плутон в 4ти и секстил с натален Сатурн във 2ри.
Благодаря, предварително..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #50 -: Ноември 13, 2013, 08:23:32 am »
при всякакви транзити на Плутон към Луна, започнете с посещение при гинеколог за профилактичен преглед

:o :o :o О,не!Пак ли?
Грейс,според теб как ще се отрази тр.Плутон(У4-3нат.)-транзита е в 5дом,секстил Луна(У12-3нат.)?

трудно е без да се види картата ти, така че това, което казвам е относително - преместване, промяна свързана с дом/семейство,  майчинство - доста вероятно  :blink: защо не и нова връзка/любов - ако има и др.показатели, все пак транзита е в 5-и.

Благодаря ти,Грейс! :wub:

Нещо за споделяне по темата.... :rolleyes:

Имах сериозни гинекологични проблеми,които ми създадоха доста главоболия.Но този транзит се отрази най-вече на майка ми.Въпреки,че е секстил тя преживява "болезнени" моменти с близките си,и продължителни здравословни проблеми на сестра ми.Не знам как намери сили да се справи с всичко това. :'(

« Отговор #51 -: Ноември 13, 2013, 02:22:29 pm »
при мен предстои тр.Плутон секстил Луна.

И да, имах проблеми с цикъла - като дойдеше, забравяше да спре, искаха да ми правят кюртаж, но отказах и с най-елементарни лекарства се оправих, вече повече от година съм ОК! Но е много трансформиращ период, после не си същият човек, при мен беше за добро!

Първото ми посещение при гинеколог беше горе-долу за същия проблем. Само където за 5 месеца, никой специалист не разбра причината, стандартните л-ва и хормони не подействаха, и приключих с кръвоизлив и анемия в болница. От което ми остана психическа травма... Оправих се с алтернативно лечение, цикълът беше овладян за няма и седмица, насочих се сама, защото не исках операция.
И да, имаше осъзнаване, и много знаци от съдбата. Исках с конвенционална медицина да се занимавам, но съдбата ме прати да бъда пациент, за да преценя, че не е за мен точно този начин на практикуване. Впоследствие тръгнах по друг път, много по-добър и истински.
По това време съм имала тр. Плутон/У9 в 8-ми 1 гр. секстил Луна/У5 в 12-ти.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #52 -: Ноември 13, 2013, 05:12:41 pm »
Хм тази тема определен е интересна! На мен в момента транзитен плутон ми прави съвпад с натална луна в 6ти дом, какво ли да очаквам не знам, някой ако може да даде впечатления ще съм благодарен.
Луната ми прави квинконс със Слънце в 1ви, квадрат с натален Плутон в 4ти и секстил с натален Сатурн във 2ри.

Нещо по линия на дом, кариера, здраве, ежедневие  ще да е. Зная, че е много общо, но без карта -толкова. Но няма начин да не усетиш Плутон, още повече, че в натала имаш квадратура между Луната и Плутон. Всичко, което е out of date ще си замине безвъзвратно. Но според мен не би трябвало да е  болезнено или поне не много, защото си свикнал/а/ на вибраците на двете планети и на взаимодействието между тях.

« Отговор #53 -: Ноември 13, 2013, 05:17:00 pm »

Нещо по линия на дом, кариера, здраве, ежедневие  ще да е. Зная, че е много общо, но без карта -толкова. Но няма начин да не усетиш Плутон, още повече, че в натала имаш квадратура между Луната и Плутон. Всичко, което е out of date ще си замине безвъзвратно. Но според мен не би трябвало да е  болезнено или поне не много, защото си свикнал/а/ на вибраците на двете планети и на взаимодействието между тях.
В мъжки род съм..:)
Ами да свикнал съм и наистина не усещам, поне на този етап да ми действа зле, за след време не знам...Но няма никакво проявление, наистина. А натала мога да ти дам данни, ако искаш да гледаш..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #54 -: Ноември 14, 2013, 10:23:31 am »
Би трябвало да даде събитие още на 5 градуса преди точния съвпад..аз съм в този филм от 3 години и вече съм на финалната права, в момента Плутон за последен път прави точен съвпад с Луната ми, в натала също като при теб са в квадрат, домовете са 2,11,8,9. Донесе ми раждане на дете, силно фокусирането върху финансите и абсолютна липса на такива..тези 2 момента явно при теб няма да се проявят, но на псохологическо ниво минах през всякакви безумни,първични и изпепеляващи страсти, а и провокирах такива у другите. Разбира се картинката се допълваше със съвпад на тр Сатурн към Плутон. Ще го преживееш  ;)

« Отговор #55 -: Ноември 14, 2013, 10:33:31 am »
Би трябвало да даде събитие още на 5 градуса преди точния съвпад..аз съм в този филм от 3 години и вече съм на финалната права, в момента Плутон за последен път прави точен съвпад с Луната ми, в натала също като при теб са в квадрат, домовете са 2,11,8,9. Донесе ми раждане на дете, силно фокусирането върху финансите и абсолютна липса на такива..тези 2 момента явно при теб няма да се проявят, но на псохологическо ниво минах през всякакви безумни,първични и изпепеляващи страсти, а и провокирах такива у другите. Разбира се картинката се допълваше със съвпад на тр Сатурн към Плутон. Ще го преживееш  ;)
Напротив преживял съм транзитен Сатурн съвпад с плутон на ИЦ..Беше ад, единственото положително бе че се поспрях с много неща, но си платих за това определено!

« Отговор #56 -: Ноември 14, 2013, 10:39:44 am »
На мен съвпада на транзитен Сатурн с натален Плутон не ми се отрази по никакъв начин,освен с един здравословен проблем,който се беше обострил през периода.Чак ми е странно,че толкова проблеми е донесъл на другите хора този аспект.Но явно енергията на някоя от тези 2-те планети при мен е усвоена и отработена и затова не ми се е отразил аспекта.

« Отговор #57 -: Ноември 14, 2013, 10:44:19 am »
На мен съвпада на транзитен Сатурн с натален Плутон не ми се отрази по никакъв начин,освен с един здравословен проблем,който се беше обострил през периода.Чак ми е странно,че толкова проблеми е донесъл на другите хора този аспект.Но явно енергията на някоя от тези 2-те планети при мен е усвоена и отработена и затова не ми се е отразил аспекта.
Направо ме изряза през крачите тоя Сатурн в съвпад с Плутото...Плутон на мен ми е много силен все пак ми е на ИЦто...:)

« Отговор #58 -: Ноември 14, 2013, 10:46:18 am »
Направо ме изряза през крачите тоя Сатурн в съвпад с Плутото...Плутон на мен ми е много силен все пак ми е на ИЦто...:)
Направо съм шокирана! При мен съвпада беше във 2-ри дом.А самия ми Плутон там е в съвпад с ЮЛВ.Отделно освен съвпада имах и квадратура на тр Сатурн към Меркурий,Слънце и Венера представи си-отново проявление никакво!
« Последна редакция: Ноември 14, 2013, 11:46:36 am от Just_a_Dream »

« Отговор #59 -: Ноември 14, 2013, 10:48:42 am »
Направо съм шокирана! При мен съвпада беше във 2-ри дом.А самия ми Плутон там е в съвпад с ЮЛВ.Отделно освен съвпада имах и квадратура на тр Сатурн към Меркурий,Слънце и Венера представи-отново проявление никакво!
Истински благородно ти завиждам наистина, че не ти се е отразило. Сигурно си праведна и не се бъзикам. Поне при мен в положителната насока при отразяването бе, че спрях много неща и то глупости да правя...