Здравей Гост

Транзит на Плутон към натален Сатурн

• 10 Отговора
  • 2473 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Без значение е аспекта...тригон, опозе...,секстил ,каре. Интересува ме опита и събитията последвали транзита.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
Re: Транзит на Плутон към натален Сатурн
« Отговор #1 -: Май 28, 2012, 09:05:24 am »
срив, криза, разрушение ... и изграждане на наново  :blink:  / от опит /

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Май 28, 2012, 10:44:27 am »
Е, няма как? При родените с Плутон в Дева, транзитът съвпадна с голямата икономическа криза по "оста на икономическите кризи", която започна при Плутон в Стрелец. Веднъж преживяхме Плутонова квадратура, втори път и квадратът към Сатурн в Риби - мощен тао-квадрат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 28, 2012, 10:47:31 am »
срив, криза, разрушение ... и изграждане на наново  :blink:  / от опит /

При какъв аспект?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Май 28, 2012, 10:49:14 am »
квадрат

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 28, 2012, 10:58:01 am »
квадрат

Мерси Грейс. :blink:

Аз имам много тежки спомени от този период ,когато Плутон направи каре с нат.Сатурн....Или време в което нямах избор!

« Отговор #6 -: Май 28, 2012, 06:19:41 pm »
При мен Сатурн е точно на остта на асц. в Козирог в точен съвпад с Марс и Уран. Плутон е направил съвпад през септември 2009 г. Всичко започна с някаква дупка - нямах желание за нищо, нямах цели, нямах мечти, дори не се грижех за себе си. На датата на точния съвпад до минути на Плутон с асц. и  планетите на него останах без работа. Това продължи една година и беше изключително мъчително, защото аз не мога да бездействам. Първите месец-два бяха поносими - почивах си, имах време за разни занимания. После напълно се изолирах, дори имаше дни, в които не ставах от леглото. Агония. Имаше едни моменти, когато мислех, че от емоционалната болка ще умра. Част от мен наистина изтръпна и умря. Сега не мога да отговоря защо се чувствах по този начин. Вероятно липсата на изход беше това, което ме смазваше. Постоянно мислех какво да правя и се чувствах притисната от всякъде. Използвах многото свободно време, за да изчета всичко от Достоевски. Четях и доста философия, разсъждавах над темите за живота, за смъртта, за хората.
Сега нямам нищо общо с човека, който бях преди този период. От септември 2009 до октомври 2010 г. преживях невероятна метаморфоза. Научих се да разбирам другите и да не ги съдя прибързано. От провокациите ми в сайта едва ли сте останали с такова впечатление, но всъщност съм доста търпелива и деликатна в отношението си към околните.
След като Плутон мина в 3-4 градус на Козирог и се разпадна аспекта със Сатурн се чувствах и продължавам да се чувствам преродена - всяко действие във всяка минута ми доставя удоволствие. Няма апатия. Постоянно съм в добро настроение, усмихната, енергична. Вече не се скофтвам без причина. А когато ми е гадно си го изживявам вкъщи сама с доста рев за 1-2 дни и после пак съм шест  ;D
Преди да ме удари Плутон насила си дълбаех в проблемите и все за нещо ми беше криво.
Ако трябва да обобщя - годината, в която Плутон беше в съвпад със Сатурн и асц., беше най-ползотворната година в живота ми досега. Всичко неприятно, което ми се случи тогава ме доведе до по-добри неща, от които продължавам да бера плодовете. Помъдрях. Пораснах с поне 15 години. Мисленето ми стана далеч по-задълбочено - мога да предвиждам глобални и социални процеси доста преди изобщо да са се случили или да има индикации за тях, мога да си обясня мотивите и двигателите на хората. Често първото, което виждам у някой е това за какво го боли, какво го мъчи.
През този период срещнах двама мъже - и двамата абсолютни плутонианци. И двамата ми дадоха страшно много - научиха ме да мисля, отвориха ми очите за света във всичките му пластове.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #7 -: Май 28, 2012, 06:38:51 pm »
Когато ми се е случил този съвпад от най-прилежния и добър ученик станах един от най-големите безхаберници в целия клас/съвпада се е случил в 10 дом/ .

Някакви впечатления за обратният транзит да имате ?
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #8 -: Май 28, 2012, 06:51:07 pm »
Когато ми се е случил този съвпад от най-прилежния и добър ученик станах един от най-големите безхаберници в целия клас/съвпада се е случил в 10 дом/ .

Изолация и вглъбяване в дейността ,с която се занимавам -в 10 -ти дом е бил съвпадът. :blink:

При мен в 8-ми дом, но викам да не е изолация стига толкова  :blink: .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Май 28, 2012, 08:04:28 pm »

При мене също се прояви като изолация и в известен смисъл аскетизъм.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #10 -: Юни 06, 2012, 07:27:51 am »
При мен се влачи един тригон тр Плутон с нат Сатурн Скорп е на К4 а Козирог интерсептиран 5 дом.На фона на този транзит има много други стресиращи неща като съвпад на тр Сатурн с нат.Слънце но по птношение на връзките и комуникациите с близки и роднини започнах да прозрявам много неща ,жертвата се превърна в "диктатор" нещо,което не искам да го правя ,но ми се налага.Нали когато е намесен Плутон в сцената винаги има нож независимо в чии ръце е .Прозрях също така много от скритите мотиви на близките ми хора ,които са причина за тяхното действие или бездействие,което доста ме отвращава но по добре да знаеш и да ти е гадно отколкото да не знаеш и да си жертва.Дълго време ще се точи този аспект дори не мога и да предположа какво ще се натвори докато финишира.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent