Здравей Гост

Огнена Луна

• 141 Отговора
  • 17202 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Огнена Луна
« Отговор #40 -: Юни 10, 2012, 01:47:51 pm »
Папи, благодаря ти. Като теб съм - Водолей с Луна в Стрелец.

За нищо  :blink: -не съм правила комлименти, просто споделям впечатления :)

А ... От къде тая скромност, как така кротък нрав с огнена луна?
Къде са меркурий и марс, ако не е нахално?

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Юни 10, 2012, 01:51:26 pm »
Та, анабел, уменията и качествата ти могат да те направят достатъчно добре котирана, и без да се вее байракът  :blink:

« Отговор #42 -: Юни 10, 2012, 02:06:23 pm »
Не е нахално. Меркурий е във Водолей, в 12-ти дом (може от това да е), но в съвпад с АС. Марс е във Везни, тежко детрониран и в съвпад със Сатурн в 8-ми дом. Нямат аспект с Меркурий, в тригонални знаци са.

*

Papy

• 4343
« Отговор #43 -: Юни 10, 2012, 02:19:09 pm »
Не е нахално. Меркурий е във Водолей, в 12-ти дом (може от това да е), но в съвпад с АС. Марс е във Везни, тежко детрониран и в съвпад със Сатурн в 8-ми дом. Нямат аспект с Меркурий, в тригонални знаци са.

Мерси  :blink:
Трябваше да се сетя, хем го знам тоя съвпад
То тогава слънцето и то в 12-ти, или?

« Отговор #44 -: Юни 10, 2012, 02:51:31 pm »
В 1-ви дом ми е Слънцето, но нещо не е много напористо. ;D
Виж, може такъв да ми е периодът - сатурнов възврат плюс прогресивна Луна в Козирог в съвпад с Плутон в края на 11-тия дом.

*

Papy

• 4343
« Отговор #45 -: Юни 10, 2012, 02:59:18 pm »
В 1-ви дом ми е Слънцето, но нещо не е много напористо. ;D
Виж, може такъв да ми е периодът - сатурнов възврат плюс прогресивна Луна в Козирог в съвпад с Плутон в края на 11-тия дом.

Сега ми се изясниха нещата  ;)
Значи меркурий ти е в съвпад с мойто слънце, луната ти-с мойта, моя меркурий е в съвп с твоя плутон, марса и сатурн са ми в първи дом, възможен съвпад с моя плутон

Какво ще кажеш са тази синастрия  :P

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #46 -: Юни 10, 2012, 06:07:46 pm »
Та, анабел, уменията и качествата ти могат да те направят достатъчно добре котирана, и без да се вее байракът  :blink:

ей умирате си да давате акъл, на други без да е ИСКАН (има разлика) в този форум. Нека го кажа така, в моята професия, ТРЯБВА да ти се вее байрякЪТ. А и след като ми е забавно и не нарушавам обществения ред, защо да спирам. Само, защото дразня теб ли? Да тровя себе си, за да не тровя теб. Не е честно.

Аз НИКОЙ не нападам, винаги се намесвам, когато съм била помолена или е по тема, която ми е интересна (и ПАК НЕ ОБИЖДАМ НИКОЙ ЛИЧНО) и НАПАДАМ само в защитна реакция, както е в момента.

Разбираш ли Papy, аз не искам да съм харесвана или обичана от другите. Мнението ти за мен не ме интересува и не те моля да го споделяш - НЕКУЛТУРНО е. Някакъв криворазбран провинциален манталитет да възпитаваш. За какво ме възпитаваш, толкова ли си успешна, щастлива и т.н., че си тръгнала да ми даваш АКЪЛ (без да е искан).
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Юни 10, 2012, 06:25:30 pm »
Две огнени луни.... ;D Едната в стрелец...другата в лъв/не ме бърка паметта - нали Анабел? :rolleyes:

ей умирате си да давате акъл, на други без да е ИСКАН (има разлика) в този форум. Нека го кажа така, в моята професия, ТРЯБВА да ти се вее байрякЪТ. А и след като ми е забавно и не нарушавам обществения ред, защо да спирам. Само, защото дразня теб ли? Да тровя себе си, за да не тровя теб. Не е честно.

Аз НИКОЙ не нападам, винаги се намесвам, когато съм била помолена или е по тема, която ми е интересна (и ПАК НЕ ОБИЖДАМ НИКОЙ ЛИЧНО) и НАПАДАМ само в защитна реакция, както е в момента.

Разбираш ли Papy, аз не искам да съм харесвана или обичана от другите. Мнението ти за мен не ме интересува и не те моля да го споделяш - НЕКУЛТУРНО е. Някакъв криворазбран провинциален манталитет да възпитаваш. За какво ме възпитаваш, толкова ли си успешна, щастлива и т.н., че си тръгнала да ми даваш АКЪЛ (без да е искан).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #48 -: Юни 10, 2012, 06:47:43 pm »
дам, конфликтът е правилната тема - по Луна, възпитание и контрол, само дето този номер - да те наранят лично (като завоалирано ти казват, че друг е ПО-ПРАВИЯ, по - правият в какво, как се реши това, как се оцени, какви индикатори използваха.... никой не знае) и да си мислят, че ти показват нещо е толкова примитивен метод... да ти дават друг за пример - ниво детска градина (рефлексия, имитация, внушение - точно по Луна).

Всеки е себе си, до момента, до който не нарушава обществения ред. И тогава се намесват институциите, а не други личности, защото личностите са обречени винаги да считат себе си за прави и безгрешни (ЛУНА).

Дори точната дума е индивид, защото според социологията личност е осъзнат, възпитан от обществото човек (Луна - Слънце).
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 06:52:22 pm от Anabell »

*

Papy

• 4343
« Отговор #49 -: Юни 10, 2012, 06:53:53 pm »
Анабел, нещо не си ме разбрала. Нито те нападам, нито се опитвам да те възпитавам. По принцип дори смятам, че особено в бг самочуствието на жените е много ниско и трябва да са по-напористи.
Единственото, което наистина се опитвам да разбера, е мотивът :)
Относно културата - ти нали си в техническата свера, не в културната, или бъркам?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #50 -: Юни 10, 2012, 07:01:28 pm »
не знам аз какво съм разбрала или не разбрала, не ми се губи повече време да коментирам по темата.

Има десетки професии - архитектура, индустриален дизайн, управление на територията, градски мениджмънт, интериорен дизайн, печатна графика, и т.н. които включват и културни направления (учи се социология, антропология, психология, културология) и чисто технически познания (пък и получаваш титла - инженер и т.н.)... е аз съм в една от тези професии... което няма никакво значение в случая....   

« Отговор #51 -: Юни 10, 2012, 07:31:11 pm »
Ех колко сте забавни -:)))

Оставете жената да си вее байрака щом й е професионално изкривяване. Когато имаш масова професия и стотици се борят за едно място, трябва да се пъчиш, за да те видят и наемат. В противен случай стоиш гладен и бос.

Ако си с рядка професия, това не е наложително. Работодателите те търсят и те намират, дори и да си се скрил в миша дупка. На работодателите се налага да веят байраци, за да се преборят с конкурентите, които също ти висят на вратата -:))))

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Юни 10, 2012, 07:32:12 pm »
Не давам никой за пример; прави ми впечатление огромната разлика в поведението (поне тук) на огнените луни. И ми стана интересно защо е така. Нищо лично към никой, имаше известна доза провокация, признавам, но единственото, което съм целяла, е отговор на въпроса защо е разликата
Друго също ми е интересно-и в живота ли си такава? The_one веднъж писа, че не е.

П.п. Тези във форума, към които съм проявила лично отношение, си го знаят недвусмислено.

« Отговор #53 -: Юни 10, 2012, 07:33:27 pm »

Всеки е себе си, до момента, до който не нарушава обществения ред. И тогава се намесват институциите, а не други личности, защото личностите са обречени винаги да считат себе си за прави и безгрешни (ЛУНА).

На коя институция да се обадя ако нарушаваш виртуалния обществен ред? -:))) Не се сещам за нито една, в която да не работят личности със собствено мнение.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #54 -: Юни 10, 2012, 07:40:55 pm »

На коя институция да се обадя ако нарушаваш виртуалния обществен ред? -:))) Не се сещам за нито една, в която да не работят личности със собствено мнение.

:P ;D
Няма виртуален обществен ред, Сатурн тук не играе, само Уран. Модераторите действат - личности по Уран-Слънце, мъжки знаци, обективни, рационални, Луната - Сатурн, нямат власт тук.  :P

Модераторите действат, когато започнем да използваме цветист език! Иначе Уран не се меси, за да задава МОДЕЛ на поведение - всеки си избира сам какво да бъде и кого да следва.  :P 
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 07:50:21 pm от Anabell »

« Отговор #55 -: Юни 10, 2012, 07:41:35 pm »

Лично за мен, нещото, което ВСЯКА огнена ЖЕНСКА - в женски хороскоп Луна трябва да научи, за да оцелее в съвременното БЪЛГАРСКО общество - да не се поддава на емоционални манипулации. Докато на Запад от малки са ги оттренирали да работят, да си плащат за всичко, да са дисциплинирани, да не се оплакват и мрънкат публично, в БГ една силна Луна може да изпие душичката на една огнена или въздушна Луна, която е перегрин и няма някакви отчетливи достойнства.  ;)

Съгласен съм, че огнена Луна при жена е сериозна компликация. Но няма да се съглася, че силна есенциално Луна пие от перегринеста. Точно обратното е. При мъж е друга бира работата с огнена Луна - ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #56 -: Юни 10, 2012, 07:46:59 pm »
аргументирай се.

Наблюденията ми показват, че Луна на трон, екзалте, манипулира емоционално колектива (още от малка започва със съученици), като изисква МНОГО дълбоки връзки, което не е нормално обществено поведение (нормално е за интимните връзки). И проблемът в БГ е че обществото е слабо мобилно и аз съм стояла на един чин 12 години с Луна на трон, знам за какво говоря. И нямаше как да се отърва, не беше позволено аз да избирам до кой да стоя. И най-мразя да ми реват, защото не могат да си решат задачите по математика ... и после с еднакви дипломи всички.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Юни 10, 2012, 08:05:13 pm »
Аз пък съм стояла години до една скромна рачка :) пак преписваше задачите чат-пат, ама никога не е ревала
Другите две рачки бяха пълни отличнички, макар че разказвателните им се отдаваха повече

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #58 -: Юни 10, 2012, 08:08:07 pm »

Лично за мен, нещото, което ВСЯКА огнена ЖЕНСКА - в женски хороскоп Луна трябва да научи, за да оцелее в съвременното БЪЛГАРСКО общество - да не се поддава на емоционални манипулации. Докато на Запад от малки са ги оттренирали да работят, да си плащат за всичко, да са дисциплинирани, да не се оплакват и мрънкат публично, в БГ една силна Луна може да изпие душичката на една огнена или въздушна Луна, която е перегрин и няма някакви отчетливи достойнства.  ;)

Съгласен съм, че огнена Луна при жена е сериозна компликация. Но няма да се съглася, че силна есенциално Луна пие от перегринеста. Точно обратното е. При мъж е друга бира работата с огнена Луна - ;)

АДМИРАЦИИ...И благо-даря за включването по темата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #59 -: Юни 10, 2012, 08:10:37 pm »
аз бях в тежка "елитна" гимназия, където наистина най-добре се справяше девойка с Луна във Водолей и друга с Луна във Везни.

Моята "скромна рачка" и до днес НИКОГА не е работила (хвана си момче Рак с Луна в Стрелец) и сега след 9 години връзка той иска деца, семейство (като не работи, някак не е оправдано да не ражда, ЯВНО от мъжка гледна точка) и тя започна да се "разболява".  ;) ;D

Но това съм го наблюдавала и при други силни Луни, и при мъже и при жени в моето обкръжение. Моята сфера се управлява от Сатурн и Уран по всички правила на астрологията (и до някъде Марс и Слънце).