Здравей Гост

Огнена Луна

• 141 Отговора
  • 17102 Прегледи
Re: Огнена Луна
« Отговор #60 -: Юни 10, 2012, 08:11:27 pm »
аргументирай се.

Наблюденията ми показват, че Луна на трон, екзалте, манипулира емоционално колектива (още от малка започва със съученици), като изисква МНОГО дълбоки връзки, което не е нормално обществено поведение (нормално е за интимните връзки). И проблемът в БГ е че обществото е слабо мобилно и аз съм стояла на един чин 12 години с Луна на трон, знам за какво говоря. И нямаше как да се отърва, не беше позволено аз да избирам до кой да стоя. И най-мразя да ми реват, защото не могат да си решат задачите по математика ... и после с еднакви дипломи всички.  ;)

Есенциалното достойнство е ориентир как една планета ще си реализира естествения потенциал, даден й от природата, колко ефективна ще бъде и как ще си търси баланса /наречен урок/. Луната има нужда от влага, за да съществува балансирано и в съответствие със себе си. Затова несъзнателно търси всякакви източници, за да си набавя влага. Ако не предизвикаш никаква емоционална реакция у онзи, който има силна Луна, ти няма да можеш да пиеш. Това е смисъла на цялото реване, което получаваш от средата. Все пак силите между хората са разпределени балансирано от всевишния - за всеки храст има необходимото количество водичка -:))

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #61 -: Юни 10, 2012, 08:15:42 pm »
не става,  :P ;D

аз имам изключително силна водна стихия (марс, венера, сатурн, плутон на трон, асц), и НИКОГА аз не съм я търсела.

Направих си експеримент последните 2 години, нито веднъж, аз не съм и се обадила (дори за рождения ден, нарочно), за да проверя именно кой от кого пие. 

Аз имам нужда от въздух, това липсва в картата ми това го признавам. Но мисля, се разбирам с тях прекрасно, защото до сега проблеми не сме имали (МНОГО ценя въздушната стихия и винаги се вслушвам в мнението им, което е ОБЕКТИВНО).
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 08:20:47 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Юни 10, 2012, 08:16:22 pm »
И така...общото за ОГНЕНИТЕ ЛУНИ  ;D  е...действие ..онова което ги прави индивидуални и различни са диспозиторите СЛЪНЦЕ, МАРС,ЮПИТЕР...
Стрелчешката Луна идва с натрупан опит и умения..Тя не е тесногръда и не търси отражението си ..защото го има...
Лъвската Луна...вечно търси признанието и блясъка....Никога не е сигурна в себе си...
Овнешката Луна е млада..динамична...бърза...тя иска винаги да бъде начело.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #63 -: Юни 10, 2012, 08:24:44 pm »
И така...общото за ОГНЕНИТЕ ЛУНИ  ;D  е...действие ..онова което ги прави индивидуални и различни са диспозиторите СЛЪНЦЕ, МАРС,ЮПИТЕР...
Стрелчешката Луна идва с натрупан опит и умения..Тя не е тесногръда и не търси отражението си ..защото го има...
Лъвската Луна...вечно търси признанието и блясъка....Никога не е сигурна в себе си...
Овнешката Луна е млада..динамична...бърза...тя иска винаги да бъде начело.... ;D

:72:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #64 -: Юни 10, 2012, 08:30:31 pm »
Лъвската Луна е сигурна в себе си, просто и се налага да си пише във форум с лелки, които са по - опитни в обидите  ;), а не в астрологията. А Лъвът все пак е обективен и не понася, когато субективно се тълкува очеваден астрологичен постулат, само, за да се докаже, че един коя си мадама е права.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #65 -: Юни 10, 2012, 08:34:14 pm »
Но ме наведохте на една друга мисъл, че квадратът на моята Луна със Сатурн (висок професионализъм, аз съм в почти изцяло мъжка среда, с която се разбирам мн добре, а и жените около мен са "разумни" - повечето с въздушни Луни, че кой друг ще работи на ПОНЕ 5 професионални програми отвъд office) всъщност ме е спасил от възможността да прекарам живота си в женски колектив.  :P

така, че Марая благодаря ти за темата.  :58: Ето, че взаимният тригон на твоя Луна, мое Слънце и обратното, отново проработи  :P ;)
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 08:38:25 pm от Anabell »

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Юни 10, 2012, 08:37:41 pm »
Лъвската Луна е сигурна в себе си, просто и се налага да си пише във форум с лелки, които са по - опитни в обидите  ;), а не в астрологията. А Лъвът все пак е обективен и не понася, когато субективно се тълкува очеваден астрологичен постулат, само, за да се докаже, че един коя си мадама е права.  ;)

:clap: :wink2: е...Недей така...Лъва е великодушен...Но само в определени декади....Иначе е ЕГО-ЦЕНТРИК! :P
А и КЪДЕ ВИДЯ ОБИДАТА? :rolleyes: Къде я разпозна... :-\ С претенции за астрологични познания , би следвало да не приемаш лично нещата...дори и собствените си слабости... ;D ;)
И понеже става дума за астрология.. ;D..,а не за по-по-най ;D да ти кажа нещо...постарай се да го запомниш...
Луната е тъмната страна , а Слънцето светлата....Трудно е за Луната да показва светлината , а за слънцето да живее сред мрак. В този ред на мисли ...Лъвската Луна не се чувства комфортно , ако не е балансирана...и ако има слабо Слънце.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #67 -: Юни 10, 2012, 08:41:26 pm »

:clap: :wink2: е...Недей така...Лъва е великодушен...Но само в определени декади....Иначе е ЕГО-ЦЕНТРИК! :P
А и КЪДЕ ВИДЯ ОБИДАТА? :rolleyes: Къде я разпозна... :-\ С претенции за астрологични познания , би следвало да не приемаш лично нещата...дори и собствените си слабости... ;D ;)
И понеже става дума за астрология.. ;D..,а не за по-по-най ;D да ти кажа нещо...постарай се да го запомниш...
Луната е тъмната страна , а Слънцето светлата....Трудно е за Луната да показва светлината , а за слънцето да живее сред мрак. В този ред на мисли ...Лъвската Луна не се чувства комфортно , ако не е балансирана...и ако има слабо Слънце.... ;D

какъв сладък коментар, съвсем за десерт на днешния ден.  :P ;) Но забравяш едно - аз имам стелиум в Козирог и Сатурн е на асц, така, че можем да спорим къде отива слабото Слънце, но пък Телешката ти Луна нагледно се отрази в темата, което ми харесва. Все пак това доказва, моята теория, че Луните в женски знаци в женските карти винаги гледат да захапят ЛИЧНО някой.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Юни 10, 2012, 08:44:12 pm »
Но ме наведохте на една друга мисъл, че квадратът на моята Луна със Сатурн (висок професионализъм, аз съм в почти изцяло мъжка среда, с която се разбирам мн добре, а и жените около мен са "разумни" - повечето с въздушни Луни, че кой друг ще работи на ПОНЕ 5 професионални програми отвъд office) всъщност ме е спасил от възможността да прекарам живота си в женски колектив.  :P

така, че Марая благодаря ти за темата.  :58: Ето, че взаимният тригон на твоя Луна, мое Слънце и обратното, отново проработи  :P ;)

Анабел...виж се как реагира Луната ти в предишния пост... ;D Ти буквално "изтрещя" с думичката 'ЛЕЛКИ'... ;D
Обаче..,защо постоянно повтаряш едни и същи неща...Афирмации са нужни- убедена съм...,но се замисли защо се чувстваш НЕСИГУРНА...Карето Луна-Сатурн като начало... ;)

Нищо лично..просто астологично.... :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #69 -: Юни 10, 2012, 08:47:17 pm »
Марайче, лелки не е състояние на възрастта, а на духа. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Юни 10, 2012, 08:48:16 pm »

какъв сладък коментар, съвсем за десерт на днешния ден.  :P ;) Но забравяш едно - аз имам стелиум в Козирог и Сатурн е на асц, така, че можем да спорим къде отива слабото Слънце, но пък Телешката ти Луна нагледно се отрази в темата, което ми харесва. Все пак това доказва, моята теория, че Луните в женски знаци в женските карти винаги гледат да захапят ЛИЧНО някой.

Мнеее...ЛъФската Луна захапа...-преекспонираш...Наричайки ЛЕЛКИ СПИСВАЩИТЕ ТУК... ;D
Няма как ДА КАЖЕШ , ЧЕ ТРОНОВА , ЕКЗАЛТИРАНА, ЗАТОЧЕНА И ПАДНАЛА ЛУНА...ИМАТ ПО-СЛАБИ ДОСТОЙНСТВА от една обикновена Луница...та дори и ЛъФска... :wub: :P ;D

И..има лъФчета...с миши опашки...
Сатурн на АСЦ...-След 29 г. го търси...или след първия възврат.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #71 -: Юни 10, 2012, 08:52:33 pm »
Марая има един момент, в който е по-добре човек да си замълчи, предпочитам да съм с миша опашка или каквото и да е друго, отколкото да продължа този "диалог".

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Юни 10, 2012, 09:01:17 pm »
Марая има един момент, в който е по-добре човек да си замълчи, предпочитам да съм с миша опашка или каквото и да е друго, отколкото да продължа този "диалог".

Ето..пак реагираш лично... :blink:
Замисли се... :blink: Това е нещо...което ти пречи. Може би с годините ще го превъзмогнеш...Не се опитвай с Луната да превземаш света и да прокарваш собствените си желания...,цели..,намерения...Нека другите видят блясъка ти , не го парадирай...защото блясъка няма необходимост от показност. :blink: Той свети и изгаря очите...
Заложи на КОЗИРОГА..и сидералния Стрелец...- ЩЕ УСПЕЕШ там... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Юни 10, 2012, 09:04:46 pm »
Те и лъФските Луни се различават според накшатрата - Пушйа мяучи, Ашлеша от време на време посъсква, Магха обича да я чешат по коремчето.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #74 -: Юни 10, 2012, 09:05:54 pm »
:rolf: :rolf: :rolf:

Със сигурност имаш много качества (надявам се), но интуиция не  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #75 -: Юни 10, 2012, 09:08:35 pm »

Замисли се... :blink: Това е нещо...което ти пречи. Може би с годините ще го превъзмогнеш...Не се опитвай с Луната да превземаш света и да прокарваш собствените си желания...,цели..,намерения...Нека другите видят блясъка ти , не го парадирай...защото блясъка няма необходимост от показност. :blink: Той свети и изгаря очите...

сори, но просто не можах да се стърпя, наистина ме разсмя.  :08: :rolf: :rolf:

защо реши, че ми трябват съвети за успех? И някак ми звучат като съвети за успех в професионалната сфера. Интересно ми е наистина.  ;) Лично аз считам, че имам проблем с майка си (което съм споделяла ХИЛЯДИ пъти) и емоционалното насилие, което се шири около мен в държавата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Юни 10, 2012, 09:09:02 pm »
Те и лъФските Луни се различават според накшатрата - Пушйа мяучи, Ашлеша от време на време посъсква, Магха обича да я чешат по коремчето.  :P

:haha: Добре , че не е по хоботчето... ;D :P , че , ако е някое по-голямо...бая чесане ще пада... :haha: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Юни 10, 2012, 09:12:09 pm »
:haha: Добре , че не е по хоботчето... ;D :P , че , ако е някое по-голямо...бая чесане ще пада... :haha: :rolf:

Кой знае, отвъд мишата опашка може голямо хоботче да се крие, ще има чес-почес...  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Юни 10, 2012, 09:13:08 pm »

сори, но просто не можах да се стърпя, наистина ме разсмя.  :08: :rolf: :rolf:

защо реши, че ми трябват съвети за успех? И някак ми звучат като съвети за успех в професионалната сфера. Интересно ми е наистина.  ;) Лично аз считам, че имам проблем с майка си (което съм споделяла ХИЛЯДИ пъти) и емоционалното насилие, което се шири около мен в държавата.

Е този път ме ПРОВОКИРА...
Готова ли си да чуеш всичко..,което мисля и съм готова да ти кажа...
ако си готова...дай знак... :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #79 -: Юни 10, 2012, 09:14:32 pm »
давай, давай, сега ти е паднало, да чуя МЕЧТИТЕ си от твоя уста (клавиатура  ;)).