Здравей Гост

Огнена Луна

• 141 Отговора
  • 17109 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Огнена Луна
« Отговор #80 -: Юни 10, 2012, 09:16:30 pm »

Ето..пак реагираш лично... :blink:
Замисли се... :blink: Това е нещо...което ти пречи. Може би с годините ще го превъзмогнеш...Не се опитвай с Луната да превземаш света и да прокарваш собствените си желания...,цели..,намерения...Нека другите видят блясъка ти , не го парадирай...защото блясъка няма необходимост от показност. :blink: Той свети и изгаря очите...
Заложи на КОЗИРОГА..и сидералния Стрелец...- ЩЕ УСПЕЕШ там... ;)
:08:

То и аз се опитвам да помогна, но не ме разбират нещо
опит ми липсва, опииит в подхода :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #81 -: Юни 10, 2012, 09:19:09 pm »

Ето..пак реагираш лично... :blink:
Замисли се... :blink: Това е нещо...което ти пречи. Може би с годините ще го превъзмогнеш...Не се опитвай с Луната да превземаш света и да прокарваш собствените си желания...,цели..,намерения...Нека другите видят блясъка ти , не го парадирай...защото блясъка няма необходимост от показност. :blink: Той свети и изгаря очите...
Заложи на КОЗИРОГА..и сидералния Стрелец...- ЩЕ УСПЕЕШ там... ;)
:08:

То и аз се опитвам да помогна, но не ме разбират нещо
опит ми липсва, опииит в подхода :blink:

не бе Papy, не ти е проблемът подхода, а в липсата на информация. Това дето ми го говориш не върши работа на сцената на реалния живот.  :P ;) Върши работа само за моята конкуренция. Така, че учи си децата не да се подчиняват и да са скромни, а да са агресивни и уверени - the new world order... 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #82 -: Юни 10, 2012, 09:23:36 pm »

не бе Papy, не ти е проблемът подхода, а в липсата на информация. Това дето ми го говориш не върши работа на сцената на реалния живот.  :P ;) Върши работа само за моята конкуренция. Така, че учи си децата не да се подчиняват и да са скромни, а да са агресивни и уверени - the new world order...

Наистина ми е смешно вече, тука в тоя форум дали има 3-4 човека с технически специалности и аз съм една от тях
Не просто се конкурирам, а се конкурирам предимно с мъже
Нали не си помисли, че работя като доячка (не че е лошо)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Юни 10, 2012, 09:25:12 pm »
давай, давай, сега ти е паднало, да чуя МЕЧТИТЕ си от твоя уста (клавиатура  ;)).

Липсва ти реална и обективна преценка...Силните си страни превръщаш в слаби..,а слабите в силни. Проблема се крие някъде в детството...Липсата на адмирации и възхищение от страна на другите е пречка...По този начин КОЗИРОЖКИЯ ЕЛЕМЕНТ В КАРТАТА ТИ ...търси сигурност...,доказателства и ОЦЕНКА...От друга страна АСЦ- СКОРПИОН...оказва сериозно влияние в/у изявата на всички онези неща...които ти пречат да покажеш реализацията си...
ЗАПОМНИ-НЯМА НЕРЕАЛИЗИРАН СКОРПИОН...,НО ПО СКОРПИОНСКИ! НЕ ПО ЛЪфСКИ...

Картат ти има потенциал- намери ключа...-отключи го! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #84 -: Юни 10, 2012, 09:28:53 pm »
давай, давай, сега ти е паднало, да чуя МЕЧТИТЕ си от твоя уста (клавиатура  ;)).

Липсва ти реална и обективна преценка...Силните си страни превръщаш в слаби..,а слабите в силни. Проблема се крие някъде в детството...Липсата на адмирации и възхищение от страна на другите е пречка...По този начин КОЗИРОЖКИЯ ЕЛЕМЕНТ В КАРТАТА ТИ ...търси сигурност...,доказателства и ОЦЕНКА...От друга страна АСЦ- СКОРПИОН...оказва сериозно влияние в/у изявата на всички онези неща...които ти пречат да покажеш реализацията си...

Марая, нищо конкретно, общи приказки, разочарова ме, аз с такова нетърпение чаках да чета за себе си (по БЛЯСКАВАТА  :P :rolf: Луна в Лъв).............

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Юни 10, 2012, 09:30:59 pm »

Марая, нищо конкретно, общи приказки, разочарова ме, аз с такова нетърпение чаках да чета за себе си (по БЛЯСКАВАТА  :P :rolf: Луна в Лъв).............

Съжалявам... ;D
Може би ,ако поставиш картата ще бъда по-ОЧАРОВАТЕЛНА.... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Юни 10, 2012, 09:36:23 pm »
Общото при огнените Луни е ,че се чувстват СПЕЦИАЛНИ и реагират ( а не действат ;D ) като "Его".
Луна в Овен реагира ,емоционално -агресивно,в Лъв-емоциално- драматично,в Стрелец емоционално-универсално.
Чувствителни са към собствените си чувства,което ги прави самодоволни,но и лидери.

В момента цялото внимание е съсредоточено върху тях ,техните нужди са задоволени -чувстват се като звезди.А това го умее интуитивно само една огнена Луна -да" БЛЕСТИ" като звезда. :wink2:

Основен принцип в астрологията... ;D ЛУНАТА НЕ БЛЕСТИ-О Т Р А З Я В А! ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Юни 10, 2012, 09:58:27 pm »
Не напразно написах ,че го умеят само огнените Луни-факт! ;)
Вродено е-инстинкт,няма принцип и закон.
Не убеждавам ,не доказвам ,не спазвам-реагирам с "блясък" на звезда-ще ми обориш инстинкта с твои принципи или на  някой друг или ще ме арестуваш ,че не спазвам основния принцип/закон в астрологията?!? ;D

Ето ти един примерен прочит на основния принцип в астролгията за "отражението" :
Луна в огнен знак -отразява блясъка
Луна в земен знак -отразява значимостта
Луна във въздушен знак -отразява хармонията
Луна във воден знак-отразява загрижеността   ;)

Луната е подсъзнанието...с него изчерпва всичко...Липсата на интеграция...Тук е основния проблем на всяка луна.... ;D :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #88 -: Юни 10, 2012, 10:01:00 pm »
то само съзнание и подсъзнание ли има?  ;)

всъщност подсъзнанието е тотално интегрирано в човешката личност, до такава степен, че действа без да го осъзнаваме  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #89 -: Юни 10, 2012, 10:02:47 pm »

всъщност подсъзнанието е тотално интегрирано в човешката личност, до такава степен, че действа без да го осъзнаваме  ;)
;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Юни 10, 2012, 10:06:19 pm »

Тц...
Не си права... ;D Ако беше така...ехее...и този форум нямаше да го има...Всичко щеше да е 6!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #91 -: Юни 10, 2012, 10:08:14 pm »
 ;D :blink:

не казвам, че ни харесва какво сътворява подсъзнанието... а може би ни харесва, защото е част от нас самите, но някой ни е научил, да не ни харесва (защото на него не му е удобно ;)).

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Юни 10, 2012, 10:16:46 pm »
;D :blink:

не казвам, че ни харесва какво сътворява подсъзнанието... а може би ни харесва, защото е част от нас самите, но някой ни е научил, да не ни харесва (защото на него не му е удобно ;)).

Част..,която е тъмна..и малцина стигат до нея..,за да я освети слънцето и интегрира ..,да я изведе на светлина.... ;D Иначе..остава заровено в скритите чекмеджета..потънало в спомени...

*

Papy

• 4343
« Отговор #93 -: Юни 10, 2012, 10:17:44 pm »

Започваш да си противоречиш.

Не може Луната да има проблеми ,защото Тя само ги отразява-къде отидоха сега основните принципи?!?  ;D ;D ;D

Няма противоречие
Отговорът е очевиден-изкривено отражение
Нали ти говореше наскоро за някакво огледало по повод венера май
Принципът е аналогичен

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Юни 10, 2012, 10:17:51 pm »
:haha: Добре , че не е по хоботчето... ;D :P , че , ако е някое по-голямо...бая чесане ще пада... :haha: :rolf:

Кой знае, отвъд мишата опашка може голямо хоботче да се крие, ще има чес-почес...  ;D ;D

Сърби...,боли...драго ми е.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Юни 10, 2012, 10:22:24 pm »
Не напразно написах ,че го умеят само огнените Луни-факт! ;)
Вродено е-инстинкт,няма принцип и закон.
Не убеждавам ,не доказвам ,не спазвам-реагирам с "блясък" на звезда-ще ми обориш инстинкта с твои принципи или на  някой друг или ще ме арестуваш ,че не спазвам основния принцип/закон в астрологията?!? ;D

Ето ти един примерен прочит на основния принцип в астролгията за "отражението" :
Луна в огнен знак -отразява блясъка
Луна в земен знак -отразява значимостта
Луна във въздушен знак -отразява хармонията
Луна във воден знак-отразява загрижеността   ;)

Луната е подсъзнанието...с него изчерпва всичко...Липсата на интеграция...Тук е основния проблем на всяка луна.... ;D :P

Започваш да си противоречиш.

Не може Луната да има проблеми ,защото Тя само ги отразява-къде отидоха сега основните принципи?!?  ;D ;D ;D

Къде е противоречието? :rolleyes:

Луната отразява подсъзнанието...Слънцето е съзнанието...Когато двете светила имат проблеми помежду си..или всяко от тях проблеми със себе си....за какви принципи става дума... ;D
Противоречието е в теб...и го разбирам... :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #96 -: Юни 10, 2012, 10:28:33 pm »

И при огъня,и при водата ,и при въздуха винаги отражението е "изкривено" ,само при земята истинската форма е запазена-истинско ,но скучно. ;)

Възможно е...нямам наблюдения за съжаление....
Можеш ли да обясниш или да дадеш някакъв дори и фиктивен пример?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #97 -: Юни 10, 2012, 10:35:17 pm »

Не знам дали се усещате от страни, но никой от тази тема по гръб няма да падне.
Сякаш спорите с радиото - всеки казва едно и също, но с различни думи само за да се чуе неговата приказка  ;D И няма да си признае, че другия казва същото като него, защото това значи да признае, че другия е прав. Дори и да са на едно мнение.....

Е т`ва е нашата огнена Луна.... Дали отразява или блести, дали блести с отражение или заради него, да ви кажа, обичаме да сме център на внимание.....  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Юни 10, 2012, 10:35:20 pm »
Противоречието...каквото и да е то..,не е проблем на другите. То си е наше...справяйки се с него...,ще се справим и с околния свят.... :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #99 -: Юни 10, 2012, 10:39:32 pm »

Понеже включи преди малко Венера в темата :blink:,ти какво виждаш когато се оглеждаш в огледалото?
И след това ще ти кажа и аз какво виждам като се оглеждам.О.К.?  ;)

Нали си наясно, че втори път тази игра няма да я играя, понеже 1-я път ти не беше коректна  :blink:

Говорихме за луните, да оставим венерите
Въпросът беше защо според теб земната луна не изкривява и как напрактика се вижда това