Здравей Гост

Развод

• 158 Отговора
  • 22395 Прегледи
Re: Развод
« Отговор #140 -: Юни 22, 2012, 11:08:59 pm »
Милки, Борисе ... а бре вие на тая планета ли живеете бре . . .  :o  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #141 -: Юни 22, 2012, 11:54:17 pm »
Борис, по принцип рядко си позволявам такива забележки...но
скоро (ако изобщо) не съм чела пост с толкова правописни грешки
То всеки греши като бърза, ама ти си младо момче, постарай се за твое добро

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #142 -: Юни 23, 2012, 08:19:22 am »
Milky, мисля си, че моделите с които е бил "въоръжен" мъжът ти  и недокрай обективните стериотипи които е следвал (сляпо) не са се състояли и това го е сринало емоционално. Сигорно му е и кофти от приятелите му че е "заврян зет" и той там губи още самучувствие. Ти изкарваш повече пари от него и това го дразни, пак е уязвим, а не трябва. Говориш му за висшите сили и това би могло да е ключ за него, но той знае колко усилия се искат за такъв тип диалог и се прави че не го касае и става зъл като защитна реакция.. От какво??
Ти си силна жена и обикновенно се счита, че това е предпоставката един мъж да излети нагоре - напред. Какво не сработва? Ами ако бяхте с ипотека?
Имаме някакво нервно пренапрежение, което му докарва имунен срив, но трябва да се произнесе лекар, аз съм само интелигентна публика в най-добрия случай, но се опитваме да разбереме механизма, извинявай за което.
Той няма 1 приятел.
Той изкарва повече пари от мен.
Живеем в моя апартамент.

« Отговор #143 -: Юни 23, 2012, 08:50:50 am »
    Добър ден Milky.

Поздрав за всички от форума (две песнички) и моля за извинение за правописа от вчера.

http://www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM

http://www.youtube.com/watch?v=DyUeK5qdR3k

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #144 -: Юни 30, 2012, 04:11:40 pm »
Здрасти, Милки.  :blink: Не знам какво си решила, но да ти кажа, че аз съм минала през това, никой нямам да ме подкрепя, единственият ми родител отдавна почина, другият не го броя за такъв и никога не е била майка за мен. Прекъснала съм всякакви отношения отдавна и се преродих оттогава. Разведох се в чужбина, където си бяхме сами със сина ми. Та и приятелите оттук ги нямаше. Та, разбирам те напълно, с тази разлика, че аз не съм имала някакъв грубиян вкъщи, просто мен не ме кефеше промяната у него и аз в такива ситуации не стоя дълго. Винаги се излиза и за мен няма грам съмнение, че постъпката ми беше 1000% вярна! Видяла съм какво е семейство без любов и аз и никога не бих причинила на сина си това. Колкото по-рано се напусне подобна ситуация, толкова по-вероятно е да е цивилизована раздялата, както е при нас, сега говорим, делим грижи за детето и т.н. Аз лично се разведох с тр Сатурн през 8ми и върху Венерата и с шест планети в първи дом (бях го писала преди), от които Марс на Асц.  ;D

Нищо вярно няма в тия теории за Слънца и аспекти. По тази логика аз никога не трябваше да имам брак, а аз имам две сериозни съжителства и един брак зад гърба си. Горкото ми Слънце само разходящи аспекти има.  ;) Гледай с оптимизъм, нищо, че понякога има дълги периоди, в които сякаш всичко върви наобратно. И те свършват. Аз преди последната си връзка години бях сама, посветих се на себе си, на работа... И така. Ако имаш нужда да поговориш, насреща съм.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #145 -: Юни 30, 2012, 04:27:27 pm »
Благодаря ти Рониа :blink:
Този цитат важи и за мен,сякаш аз съм го писала:
"Не знам какво си решила, но да ти кажа, че аз съм минала през това, никой нямам да ме подкрепя, единственият ми родител отдавна почина, другият не го броя за такъв и никога не е била майка за мен."

Да,не ми е комфортен живота с този човек.Не мога да повярвам какви времена дойдоха за мен :(Значи все съм си живяла в моя си заблуда.И сега проглеждам.Лошото е,че той не ще да се махне.Това е най-гадното.
Говорих вчера с една колежка,каза че септември ще ме води при познат адвокат,да ми даде съвет.И при някаква психоложка,която също може да ми даде съвет относно мойта ситуация.Защото моя "мъж" става агресивен,започва да блъска с ръце,да чупи.

И сега в момента съжителстваме,"кротко",но аз не мога да го търпя :-X като поведение ме дразни...не го искам

Онзи ден е взел 1000лв и ги крие.Не казва ,че е взел.А сметките стоят....

"Мъжа" ми има венера на 0 и нещо венера в скорпион.Дано сатурн като мине през нея ,го накара да си отиде сам.....но мнооого ме съмнява.Или другия вариант,да се влюби в друга и да напусне :blink:
Така ще е супер.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #146 -: Юни 30, 2012, 05:45:29 pm »
Такива решения се налага да взимаме сами, Милки. Трудни може да са, всеки различно ги понася, но се налагат. Поеми си твоя път и като направиш първата крачка, а тя винаги е най-трудна, ще се отворят и други врати, ще видиш. Не чакай какво на него ще му кацне и къде, така минава твоя живот, а той е ценен. И особено от гледна точка на детето!  :blink: Адвокатът е много добра първа стъпка, защото си има механизми да се отървеш, независимо мъжа ти какво иска или не иска.

*

Stella

• 7765
« Отговор #147 -: Юни 30, 2012, 06:12:52 pm »
Какви са показателите при транзити и прогресии,които показват развод?

И не само да го показват,но и да се осъществи.

Благодаря ви,не задавам така изобщо въпросът,а защото съм изправена пред подобна промяна.С тази разлика,че живея без подпис и няма да се стигне до адвокати.
Но то ще си бъде ,точно като развод.

Аз ще ти кажа при мен как беше:
1. взето решение при сатурн в 7-ми дом,
2. изнасяне от къщи - затъмнение върху Марс, който е У4
3. официално приключване на брака при Уран в съвпад с У7 - Меркурий - четири месеца по-късно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #148 -: Юни 30, 2012, 07:42:58 pm »
При мен тр сатурн е в 4ти.
Последно сл затъмнение върху сатурн ,стар управител на 7ми.
 :-\

« Отговор #149 -: Април 05, 2013, 01:56:09 pm »
 :blink:Здравейте момичета, на базата на вашите анализи ...реших да разгледам картата си по време на вземане на решението ми за развод...Но ме интересува още нещо...Дали не трябва да се ВИДИ и самата карта за деня на сключване на брак???за да се прецени дали ще просъществува или ще се разпадне?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #150 -: Април 05, 2013, 02:56:17 pm »
Стъпи ли куспидата на 8-ми върху ДСЦ...развода е факт.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #151 -: Април 05, 2013, 04:18:29 pm »
 :blink:Дали тау квадрата м/у Слънце/връх/ ,Луна/АЦ/ и Уран/в 7 дом/ е показателен за "обреченост" на брака поради конфликти???

« Отговор #152 -: Април 05, 2013, 04:22:38 pm »
Освен това и Меркурий е РЕТРО,Слънцето е в съвпад с Алгол... :rolf:Слава Богу=ОТЪРВАХ СЕ!!! ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #153 -: Април 05, 2013, 04:24:47 pm »
:blink:Дали тау квадрата м/у Слънце/връх/ ,Луна/АЦ/ и Уран/в 7 дом/ е показателен за "обреченост" на брака поради конфликти???

Повече свобода в отношенията дава уран в 7-ми...По-скоро опозицията на Луна-Уран провокира различните потребности...
Динамиката на картата показва , че това би могло да се преодолее..Въпрос на потребност е дали...или...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #154 -: Април 05, 2013, 08:12:48 pm »
 :blink:Благодаря.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #155 -: Април 05, 2013, 08:41:33 pm »
Вярно е ,че никога няма да каже.Но винаги когато съм го питала,дали има връзка с друга жена,казва така:

"Ти добре ли си? Изобщо не се интересувам от това.Мен ме интересуват само парите и как да изкарам пари.
Ти луда ли си? До кога ще продълаваш с тези въпроси,не ти ли омръзна..."

Честно да ви кажа не вярвам да има друга жена.
Той има само 2 чифта гащи и двата са скъсани ужасно.Просто не знам как ще се съблече пред някоя жена с такива гащи.

Гледа калкото се може по-малко да стои вкъщи,все е на работа/защото е частник/ ,а пари все казва че няма.
Крие ги,лъже ме.Имаме 3000лв парно.Ми той нищо не плаща,нищо не купува.Само джиесемите си плаща и поддържа.
Дрехи не си купува.

И постоянно сприхав и груб.

Дано успея да направя нещо с живота си,поне да се спася.
О, Милки, не знаеш колко изпаднали женици има и които, са готови да си затварят очите пред скъсаните гащи, и просто да имат мъж до себе си. Иначе и моят е с два чифта гащи, но все му се връзват. А злобата , която описваш при него беше налице, когато отчаяно  търсеше някоя да му пусне, а все му отказват. Бяха чат времената, когато чата на дирНИКА, беше едно място за лесни свалки, току на купоните, някоя ми казваше, твоят ми звъни, кани ме на кафе, луд ли е,  не разбира ли , че не желая....Сега вече ги сваля на санаториум ;D остаряхме. :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #156 -: Април 05, 2013, 08:46:33 pm »
Венера е мунданният сигнификатор на брака. Позицията ѝ в Близнаци в близост до Марс и Раху ме кара да мисля, че бракът е сключен под въздействието на силно физическо привличане без да е обърнато достатъчно внимание на личностната съвместимост между партньорите. Квадратът между светилата загатва за липса на такава и трудно напасване един към друг. Слънцето в 10-ти дом и в Телец може да показва мъжа като по-скоро патриархален, властен, кариерно ориентиран, прекалено зависим от общественото мнение, докато Луна на АС в Лъв може да говори за жена, която има нужда от много внимание. Положението на АС и светилата ме навежда и на мисълта, че бракът може да е сключен от някакъв вид показност, спазване на традициите. Юпитер е есенциално силен, но не дава аспекти, за да неутрализира напрежението.

Както Марая писа, Уран в 7-мия дом е способен да разруши съюза, още повече когато е в напрегната конфигурация (тау-квадратура) със светилата. В картите на бракосъчетания се гледа да се избягва присъствието на малефици в ъгловите домове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Април 05, 2013, 09:39:42 pm »
Сега вече ги сваля на санаториум ;D остаряхме. :blink:

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #158 -: Април 05, 2013, 09:55:13 pm »
 :blink: :clap:Браво Мирабелла=много точно си усетила енергиите.
Всичко е вярно. :blink: